London på budsjett og luksus

Vi nordmenn elsker weekendferier til London. Den travle storbyen byr på bra shopping, koselige kafeer, puber og ikke minst et pulserende uteliv vi aldri blir lei av. Det finnes en rekke hoteller å velge mellom i den britiske hovedstaden, og det er flere kriterier vi velger etter.

Det vi mener er de aller viktigste kriteriene er blant annet gratis trådløst internett, gjesteomtaler og beliggenhet. Vi anbefaler to hoteller som oppfyller disse kriteriene, men i to ulike prisklasser:

 

Det beste hotellet for luksus: Park Plaza Westminster

Hvis du vil til London for å se severdighetene ville vi startet i nærheten av London Eye. Kort vei til Buckingham Palace, Westminister, London Aquarium, Big Ben og flere andre av severdighetene du bør få med deg.

Svært sentralt plassert vil du finne dette hotellet, noen få hundre meter fra London Eye. Hotellet har også et glitrende spa, Mandara Spa, om kroppen skulle trenge litt pause etter de mange opplevelsene som London har å by på. En strålende sushi-restaurant, et fransk brasseri og en god kafé finner du også. Samt strålende Primo Bar der du kan nyte en forfriskende drink.

Rommene har et moderne og svært tiltalende design, og det innendørs svømmebassenget er også noe som er vel verdt å sjekke ut. Westminster t-banestasjon ligger kun en kort gåtur unna.

Les mer om hotellet her.

På utkikk etter flere luksushoteller i London? Sjekk ut Laurel Nights!

 

Det beste hotellet for en billig tur: ibis London Blackfriars

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter, er ikke enkelt. Ett av de virkelig få hotellperlene er ibis London Blackfriars.

Dette hotellet ligger tett ved t-banestasjonen Southwark, og har god standard med mange fine fasiliteter. I gåavstand finner du London Eye, London Aquarium, National Gallery og flere andre severdigheter.

Hotellet har svært gode anmeldelser på Tripadvisor, og god frokost samt rom som gir deg alt du trenger på en tur til London. Hotellet har moderne fasiliteter som gigantisk flatskjerm-tv på rommene, gratis nett og alt du trenger.

Les mer om hotellet her.

 

Les også:

Slik får du tidenes London-tur

Her er de 3 beste spa-hotellene i London

Den virkelig store London-guiden

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: