Her får du bryllupsreisen du drømmer om

Drømmer du om late dager på kritthvite strender med din utkårede? Laurel Nights har plukket ut fem av de beste hotellene for en romantisk ferietur. Her kan du senke skuldrene og la romantikken blomstre, enten det er bryllupsreisen eller en ekstra spesiell tur uten noen spesiell grunn.

Four Seasons Resort Bora Bora

Du vet den type sted man gjerne sitter og dagdrømmer om, som det dukker opp bilder av i hodet når man tenker på paradis? Du kommer ikke nærmere enn Bora Bora og Four Seasons Resort.

Four Seasons på Bora Bora er en utrolig vakker luksusresort, med vidunderlige bungalower som ligger på vannet. En service som er av den absolutt ypperste klasse, med en matopplevelse av de sjeldne og mulighet for både aktivitet og avslapning. Det er ikke mange steder som dette i verden, om noen. Garantert en feriedestinasjon du og din kjære aldri vil glemme!

Se alle de beste hotellene i Fransk Polynesia her.

Likuliku Lagoon Resort

fiji2

Fiji er på alle måter den perfekte destinasjonen for bryllupsreisen. Et ekte paradis midt ute i Stillehavet, med et krystallklart vann og perfekte forhold for å dykke og utforske den magiske verdenen under havoverflaten.

Sjekk inn på Likuliku Lagoon Resort på øya Malolo, et ekstraordinært sted med helt utrolig natur, særdeles god service og mye å gjøre. Enten det du vil gjøre er å spise veldig god mat, besøke et godt spa, dykke eller spille tennis. Det finnes ikke mange romantiske, deilige stedene i verden. Her kan dere virkelig nyte livet, og hverandre.

Her finner du flere luksushoteller på Fiji.

Cocoa Island

cocoa

Maldivene er for mange det ultimate drømmereisemålet. Og med tanke på den slående vakre naturen øyene preges av, med sine kritthvite strender og vann på alle kanter, er ikke det rart.

På Cocoa Island er alt lagt til rette for en magisk bryllupsreise, og en gåtur rundt øya dette resortet ligger på tar ikke lang tid. Her er du vekk fra verden, vekk fra alt. Kun 33 luksus-bungalower, men alle fasilitetene du kunne forventet deg fra et stort resort. Helt fantastisk.

Sjekk resten av de aller, aller beste hotellene på Maldivene.

Four Seasons Resort Seychelles

seych

Seychellene er en av de desidert vakreste øygruppene i hele verden. Seychellene består av hele 115 øyer, og blant disse finner du den største øya Mahe. Her kan du gå fotturer i nasjonalparken, utforske uberørte områder eller så klart bare nyte late dager ved bassenget eller strandkanten. Det er få steder som egner seg bedre til nettopp dette enn Four Seasons Resort på den idylliske øya.

Det går gjeteord om sushien på Zez Sushi, men det er ikke det eneste som virkelig er bra med resorten. En super, privat strand og luksuriøse rom med supre basseng og toppservice. Rett og slett et paradis på jord, hvor dere kan nyte en romantisk stund i bassenget mens dere ser utover havet.

Her finner du flere toppklasse-hoteller på Seychellene.

Le Taha’a Island Resort & Spa

867189_54_z

Private øyer er ikke hverdagskost, men på bryllupsreise er det heller ikke hverdagskost man er ute etter. Når det virkelig er en spesiell opplevelse du er ute etter, som garantert vil gi deg en følelse av luksus som sitter lenge, er Le Taha’a Island Resort & Spa på øya Patio stedet for deg.

Le Taha’a er en fortryllende resort på en privat øy med deilige strender, supert spa og veldig god service. Et supert valg for den som vil ha en romantisk opplevelse på øverste klasse – det skal nemlig godt gjøres å ikke la romantikken overta fullstendig her.

Se nærmere på resorten.

Finn dine drømmehoteller på Laurel Nights, guiden som gir deg kun det aller beste.