Luksushotell på tilbud i Europas storbyer

Nå kan du møte våren på luksushotell i en syd-europeisk hovedstad.

Solen har såvidt begynt å titte frem og minner oss om at våren er i anmarsj. Vi er fristet til å tyvstarte sesongen i en sydligere Europeisk hovedstad, og har funnet frem til noen supre tilbud på luksushotell for mars/april/mai som du kan booke nå.

Gode temperaturer, tilskudd av D-vitaminer og en herlig weekendopplevelse venter deg i følgende byer:

 

Milano

Milano er en deilig by med flere spennende bydeler, store, flotte parker og mange spennende restauranter. Drar du hit i juli kan myggen bli svært plagsom, så å avlegge byen en visitt på våren, hvor shoppingen heller ikke blir en altfor hot opplevelse, er en svært god ide.

Ting å gjøre: se Il Duomo (katedralen), Galleria Vittorio Emanuele, se fresken Natteverden av L. Da Vinci (Book i forveien), utforsk motedistriktet rundt hovedgaten Via Manzoni, utforsk området Brera (og spis middag her), se Italias høyeste bygning – Pirelli-bygningen, sjekk ut jernbanestasjonen med tydelige spor fra Italias fascist – tid, besøk parken Giardini Pubblici med både planetaruim og museum for samtidskunst, fest i den gamle bydelen Navigli.

Tre gode restauranter i Navigli: Nerino Dieci Trattoria, BoccodivinoJohnnypizzaportafoglio.

Vi elsker følgende luksushotell på tilbud nå:

 

1.

NH Collection Milano President, Milano

 

collage-NH

 

Moderne, stilfullt og lekkert hotell i sentrum av Milano, som får ekstra skryt for sin helt fantastiske frokost.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her!

 

2.

UNA Maison, Milano

 

UNA-Collage

 

UNA Maison ligger rett ved katedralen i Milano og er et moderne hotell med et romantisk toutch, hvor du blant annet kan nyte frokost på rommet.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her!

 

 

3.

Hotel Principe Di Savoia, Milano

 

Hotel-Principe-Di-Savoia

 

Vil du oppleve luksus slik de gjorde det i gamle dager er det til hjertet av Milano, Piazza Della Repubblica 17 og «Hotel Principe Di Savoia» du drar. En drøm av et hotell som tar deg med tilbake til det 18. århundre.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her!

 

Firenze

Litt lengre syd får du enda mer luksus for pengene i renessanses fødeby og Italias kulturby nr. 1, Firenze. Ta med kjæresten eller mann og barn og nyt våren i Toscanas hovedstad, før horder av turister inntar provinsen i sommersesongen.

Ting å gjøre: Sjekk ut kunstskatter av Michelangelo, Da Vinci og Rubens på Uffizi-galleriet, gå langsomt over den berømte broen Ponte Vecchio, besøk katedralen i Firenze som er verdens 4. største, kikk innom Palazzo Vecchio hvor du kan se både kunst og den intakte, historiske innredningen, går over elven til Santo Spirito og spioner på den italienske ungdommen, nyt et glass vin og sjokoladekaken tarta del nonno (bestemors kake) på en av Firenzes eldste restauranter –  Rivoire (Piazza della Signoria 5).

Tre gode restauranter:  Touch Florence, CUCO Cucina Contemporanea, Club Culinario Toscano da Osvaldo

Her bør du bo:

 

1.

Hotel Lungarno, Firenze

 

Hotel Lungarno

 

Et deilig hotell rett ved elven og broen Ponte Vecchio. Det beste hotellvalget i Firenze, mener mange.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

2.

Hotel Ville sull’Arno, Firenze

 

 

Romantisk, luksuriøst og historisk på samme tid er best beskrivende for det delikate hotellet Ville sull’Arno.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

3.

Brunelleschi Hotel, Firenze

 

Brunelleschi Hotel

 

Bruenlleschi hotellet i Firenze ligger rett ved Il Duomo og byr på luksus og fordums prakt i sjønn forening. Nok et fantastisk hotell i denne vakre byen.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her!

 

 

Barcelona

Vi får aldri nok av denne storbyen som har så altfor mange fristelser i form av kunst, mat, arkitektur, fotball, shopping, natteliv og strandliv (om sommeren, vel å merke). Book en tur til denne Barcelona da vel, og fyll på med mange flotte opplevelser for livet.

Ting å gjøre: Plaza Catalunya, La Rambla og gamlebyen gamlebyen Barri Gotic er obligatorisk, besøk Guell-parken (Parc Guell), dra i dyreparken ( i Parc de la Ciutadella), nyt tapas på en bar, drikk sangria, se Miromuseet, Picassomuseet og nasjonalmuseet for Catalansk kunst, dra å se en fotballkamp på Camp Nou, utforsk en ny bydel og gå deg vill.

Tre gode restauranter:   Quimet & Quimet, Spoonik, Access,

 

Våre hotellfavoritter:

1.

Olivia Blames Hotel, Barcelona

 

Olivia Balmes Barcelona

 

Et moderne, lekkert og stilfullt hotell i Eixample, med ekstra god service, basseng og takterrasse.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

2.

Grand Hotel Central, Barcelona

 

 

En moderne drøm av et hotell i Via Laietana, sentralt ved den flotte gamlebyen Barri Gotic. Fantastisk takterrasse med svømmebasseng og vakker utsikt.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

3.

The Mirror, Barcelona

 

The Mirror

 

The Mirror er et moderne hotell i en fornyet 80-tallstil med speil og hvite glansede møbler som sin signatur. Takterrasse med svømmebasseng og gangavstand til de fleste severdigheter.

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

Budapest

En av Europas vakreste eventyr venter på deg i ungarernes flotte hovedstad – Budapest, og vi kan anbefale alle som ikke har vært her å booke en vårtur hit. Byen som splittes i to av elven Donau kan by på alt hva hjertet måtte begjære av kultur, arkitektur, shopping, severdigheter, spa-tilbud, matopplevelser m.m. Og ikke minst er det superbillig.

Ting å gjøre: Se parlamentsbygningen og de ungarske kronjuvelene, besøk Buda slott som i dag huser både Budapest historiske museum og det ungarske nasjonalgalleriet, rusle innom Margaret-øya, sjekk ut Fiskerbastionen, se en sirkusforestilling i byparken Varosliget, sjekk ut «kommunistparken» Szobor park og nyt noen timer med helsebringense bading i et av  Szechenyibadets 18 basseng.

Tre gode restauranter: Costes, Borssó Bistro, Parisi 6

 

Her er våre favoritthotell:

 

1.

Kempinski Hotel Corvinus, Budapest

 

Kempinski

 

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

2.

Corinthia Hotel Budapest

 

Corinthia

 

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

 

3.

The Palazzo Zichy, Budapest

 

The Palazzo

 

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Berlin

En annen fantastisk by å møte våren i, som også kan by på et vell av opplevelser, er Berlin. Vi bare elsker denne store storbyen med den altfor kjente historien, men som i dag er blitt en moderne metropol med alskens tilbud men også påminnelser om hva som engang var.

 

Ting å gjøre:  Gå ned Unter den Linden og se Brandenburger Tor, sjekk ut Chechpoint Charlie, stikk innom Kaiser Wilhelm Gedächniskirche (og KaDeWe når du er her), besøk Zoologischer Garten, se Schloss Charlottenburg og se de barokklignende hagene, velg deg ut noen av museene på museums-Insel, besøk TV-tårnet på Alexanderplatz og spis lunsj på den roterende restauranten i toppen mens du nyter byens beste utsikt, shopp i området her og opp mot Weinmeisterstrasse, besøk Det Jødiske Museum i Lindenstrasse, Se rester av den gamle muren ved minnesmerket for muren (Bernauerstrasse 111/119) eller besøk “East Side Gallery” (Muehlenstrasse, 14059 Berlin).

 

Tre gode restauranter:  Skykitchen, Hackethals, Dudu

 

Her bor du veldig bra:

 

1.

Pullman Berlin Schweizerhof, Berlin

 

Pullman

 

Sjekk tilgjengelihet og se flere bilder her 

 

2.

Steigenberger Hotel Am Kanzleremt in Berlin

 

Steigenberger

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

3.

Sir F. K. Savigny Hotel Berlin

 

Sir F.K.Savigny

 

Sjekk tilgjengelighet og se flere bilder her

 

Les også:

9 familievennlige hotell i London

Berlins mest trendy bydeler

Lisboa- et perfekt feriemål uansett årstid