Luksushotellene elsket av kjendiser

London, Paris, Karibien og Brasil. Her ferierer de rike og berømte.

Det finnes hoteller, også finnes det luksushoteller. Hoteller som tilbyr det lille ekstra i form av beliggenhet, arkitektur, service, utsikt og enestående standard. Det er kanskje ikke hver sommer Ola Nordmann kan booke inn på samme hotellet som Brad Pitt og Angelina Jolie, men det er kanskje noe å vurdere en gang i livet?

Har du forsatt ikke booket sommerferien og har lyst å komme deg bort fra charterfylte hoteller, kan du titte på disse eventyrlige luksusperlene.

Det er få hoteller som tar pusten fra oss, men Le Sirenuse klarer det hver gang.

Er du et luksusdyr som aldri vurderer en to-stjerners hotell, vil ikke denne italienske perlen skuffe.

Le Sirenuse, Italia

12066_52_z

 

Hotellet som har beholdt den tradisjonelle italienske «pensione» stilen trollbinder alle sine gjester. Det er her Robert Downey Jr. fikk kvinner på 90-tallet til å dåne, når han endelig fikk sin Faith i filmen Only You. Helt siden 50-tallet har hotellet gjestet store navn fra hele verden. Den siste kjendisen som har blitt «spottet» i den italienske byen Positano er vakre Sienna Miller.

Unn deg en pause i hverdagen og ta med din kjæreste på en romantisk ferie dere seint vil glemme.

Her kan du se flere bilder og lese mer om dette romantiske hotellet.

 

Søk etter de billigste flybillettene her.

Ponta dos Ganchos Resort, Brasil

6

 

Hvis det er bra nok for Beyoncè, er det bra nok for oss.

Dagene kan fylles med alt fra helikopter-turer, dykking eller tur i fjellene for de aktive. Det er heller ikke mangel på valgmuligheter for alle som kun ønsker å slikke sol og ta til seg den fantastiske utsikten. Med en privat øy kun for gjestene, spa, restaurant og nydelige svømmebassenger både på den private terrassen og takterrassen kan du lade batteriene hele oppholdet.

Rommene har egne stuer, minibar, Nespresso- kaffemaskiner, og enkelte rom har til og med mini-vinkjeller. Du kan også velge rom med badstu og boblebad.

Den nærmeste byen er kun 4 km unna og den populære stranden  Jurerê Internacional Beach ligger 40 kilometer fra dette resortet.

Her kan du se flere bilder og sjekke ledige rom.

Le Bristol, Paris

2529_77_z

Luksus og Paris går hånd i hånd. Er du i det romantiske hjørnet (og har noen tusenlapper til overs), kan du ta en titt på Le Bristol.

Situert i en av de flotteste shoppinggatene i kjærlighetens by, har Hotel Le Bristol skjemmet bort gjestene sine siden 1925. Fantastiske franske hager, Michelin-stjerne restauranter, spa, frisør og barnerom er bare noen av fasilitetene du kan benytte deg av på dette ekstraordinære hotellet. Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley har vært en fast gjest på Le Bristol.

Se flere bilder av hotellet her.

 

Claridge’s, London

15588_248_z

Er du glad i England og det aristokratiske livet, vil hotellet Claridge’s falle deg i smak. Gjør som Kate Moss, Kate Winslet og Poppy Delavigne og book en natt eller to på dette 5-stjerners hotellet i hjertet av London.

Situert i det glamorøse området Mayfair har du kun 10 minutter gangavstand til Hyde Park og shopping i Oxford og Bond Street ligger kun en 3 minutters tur fra hotellet. Claridge’s har nærmest en ikonisk status i London og her er ingenting overlatt for tilfeldigheter. Ta en drink i baren Fumoir som tilbyr cocktails inspirert av 1930- årene.Opplev afternoontea i den storslagne og elegante foajeen på hotellet eller book en spa-behandling etter en lang dag med shopping.

Se etter ledige rom på dette fantastiske hotellet her.

 

Trenger du reise-inspirasjon? Ta en titt innom Reisetips HER.

Jade Mountain Resort, St. Lucia

Drømmer du om sol, asurblått hav og nye fregner på nesen, er dette resortet for luksusdyret i deg.

1529727_169_z

På et av Karibiens flotteste hoteller kan du nyte late dager  ved bassenget med en paraplydrink, betatt og imponert av hotellets flotte utsikt. Alle rom har nemlig en privat basseng med utsikten mot haven. Hvis dette ikke setter deg i en romantisk stemning, er det få ting som vil.

Hotellet imponerer med uslåelig service, ekstravagante mat-opplevelser, moderne arkitektur og mange flotte fasiliteter som eksklusive butikker, treningsrom, evighetsbasseng og restaurant.

Når søstrene Ashley og Mary-Kate Olsen ønsker å komme seg bort fra hektisk hverdag, tar de turen til vakre St.Lucia.

Her finner du mer informasjon om dette nydelige hotellet.

Tschuggen Grand Hotel, Sveits

530274_306_z

 

Har du enda ikke besøkt Sveits, bør det være ditt neste reisemål. Selv om mange assosierer Alpene med snø, ski og vinteridyll, er Sveits i likhet med Norge utrolig vakkert på sommeren. Dette 5-stjerners hotellet byr på luksus fra du sjekker inn, til du sjekker ut. For ikke å snakke om det unike designet og eventyrlige naturen rundt hotellet.

Følelsen av å være i en film er ikke ukjent når du setter deg på balkongen og ser utover de sveitsiske Alpene. Book en dag på spa, nyt takterrassen eller utendørs bassenget eller ta en tur opp i fjellene og avslutt en aktiv dag på et av hotellets 5 restauranter.

Prins William og prinsesse Kathrine har vært gjester på dette hotellet.

Du er nødt om å se flere bilder av dette storslåtte hotellet her.

 

Søk og sammenlign priser på flybilletter HER

For alle luksusdyr

Nordmenn er stadig på utkikk etter nye, flotte hoteller som har gi en unik ferieopplevelse. Fire og fem-stjerners hoteller har vokst enormt i popularitet fordi reisevante nordmenn stiller stadig høyere krav til kvalitet på ferien. Vi ønsker å bo bra, ha tilgang til flere fasiliteter, samtidig som vi ikke vil være bundet til hotellets område. Et fem-stjerners hotell skal ha en god beliggenhet og gi gjestene muligheten til å oppleve mer.

PicMonkey Collage

Vil luksusdyret i deg ferierer et unikt og spennende sted?

Ta en titt på Laurel Nights. Her finner du kun de mest eksklusive og storslåtte hotellene i verden.