Lyst til å dra på cruiseferie i sommer?

Cruiseferie er luksusferien du alltid har drømt om.

Hva sier du til blått hav, fred og ro og total avslapning, den beste maten servert ved et delikat oppdekket bord og tjenere på enhver finger.

Samtidig som du blir fraktet mellom sjarmerende småbyer i Italia, Frankrike og Spania eller øyer i Karibia. Eller kanskje er det Nord-Europa med Tallinn, Helsinki og St. Petersburg som frister?

Her finner du informasjon om cruiseferie for 2017, de forskjellige turene du kan velge imellom, bilder og priser.

 

Leve litt som en filmstjerne

 

Å feriere på et cruiseskip kan til tider føles litt som å leve livet til en filmstjerne, hvor du både blir vartet opp og fraktet rundt uten at du behøver å tenke på noe, og det til en helt overkommelig pris.

Ingen leiebil, bensin, kartbok eller pakking av det du trenger for dagen. Her kan du bare stå opp, spise frokost og nyte livet, mens båten tar deg fra et sted til et annet.

Og i stedet for å kjøre en bil eller være passasjer i en bil, eller sitte klemt inne på et fly, kan du benytte reisetiden fra f.eks. Barcelona via Marseille til Sicilia til å sole deg, bade, ta massasje, besøke 3D-kinoen, nyte et deilig måltid, ta en drink i baren e.l. Det er en fristende tanke…

Spa, shopping, fornøyelsespark…

 

 

Mycruise.no er forhandler av ferier på verdens ledende cruiseskip, og siden starten i 2008 har de vært opptatt av å tilby de beste cruisereisene i verden. De kan tilby cruise med båter fra ni av verdens førende selskaper, har prisgaranti, profesjonell kundeservice, mange års erfaring med å skreddersy cruisereiser og er tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet.

Her får du feriepakker med helpensjon/drikke, båter tilrettelagt for storfamilien, kjæresteparet og barnefamilien, båter med casino, basseng, spa, vannsklier, fornøyelsespark, butikker, restauranter, kinosal osv. Fasilitetene på de store cruiseskipene er mange og varierte.

 

En drømmeferie

 

 

Men om du vil, som sagt, bare fred og ro på en solseng ved et basseng. Og det mens båten frakter deg fra et spennende sted til et annet, som du kan gå i land og oppdage på egen hånd. Ikke rart mange har cruise som sin drømmeferie

Har du lyst til å teste ut en cruiseferie denne sommeren? Kanskje oppdager du at dette også er den beste feriemåten for deg. Da bør du klikke deg inn på Mycruise og sjekke ut mulighetene i dag. Husk at de beste vindusplassene bookes først!

Her finner du mer informasjon om de forskjellige båtene og turene, samt priser, sommeren 2017.

 

Les også:

Londonhotellene som gir deg valuta for pengene

De25 beste hotellene i Hellas