Foto: Jumeirah.com

Ett av de beste hotellene på Mallorca

En hotellutsikt som tar pusten fra deg og Spanias aller beste appelsinjuice.

Det sies at Kong Ludvig XIV av Frankrike (1638-1715) kun spiste appelsinene som kom fra byen Sóller. Dét gir deg kanskje en formening om hvorfor du blir ønsket velkommen med fersk appelsinjuice når du sjekker inn på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Allerede da føler du deg hjemme.

Klikk her for å se bilder av hotellet.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Soller, Deluxe-rom, utsikt mot sjø (Gran), Gjesterom

Wow-faktor

Vi drømmer oss bort til femstjerners-hotellet som ligger på toppen av en klippe på nordvestkysten av Mallorca. Hotellet som kan skryte på seg en spektakulær utsikt over Porto de Sóller og det glitrende havet.

Jumeirah Port Soller består av elleve hvite bygninger som strekker seg 1 km langs de bratte klippene, omringet av grønne planter og blomsterhager. Alle de 121 rommene har en moderne innredning med skreddersydd kunst og walk-in garderober. Dog er det utsikten som er den store vinneren, som kan nytes fra de romslige balkongene eller fra det flotte utendørsbassenget.

Luksushotellet har mange fasiliteter som gjør oppholdet ditt alt annet enn kjedelig. Alt fra evighetsbassenget, til spaet som stolt bruker sine lokale appelsiner i sine behandlinger, til hotellets treningsstudio. Om du vil ha det enda mer avslappende, kan du benytte deg av Bio Sauna, som er en god blanding av tyrkisk hammam og tradisjonell badstue.

Hotellet har virkelig vært opptatt av detaljer til punkt og prikke. Du får håndskrevne notater, badekåper i sateng, og ikke minst ansatte som stiller opp med hva enn det måtte være. Ønsker du å bli hentet med et privatfly? Vil du få ett glass varm melk til rommet hver morgen? Eller ønsker du å låne deg en strandveske? De fikser det.

Les mer om hotellet her.

Vakre Puerto de Sóller

Puerto de Sóller er en liten landsby kjent for å være et rolig reisemål, som minner mer om den italienske riviera enn Mallorca. Her kan du gå tur gjennom appelsin-og sitronlunder, dra på utflukter i fjellene, kjølne deg ned på de rolige strendene eller oppleve det spanske kafélivet. Og visste du at Puerto de Sóller har noen av Spanias aller fineste solnedganger? Det er nemlig fordi at landsbyen ligger på vestkysten av Mallorca. Byen ligger vakkert inne i en hesteskoformet bukt med Tramuntana-fjellene i bakgrunnen. Et idyllisk feriested som du bare må oppleve når du først er på Mallorca.

Fra Sóller kan du leie bil og besøke landsbyen Fornalutx, som en gang ble kåret til Spanias vakreste. Slik får du billigst og best leiebil.

Mallorcas lekreste hoteller

Mallorca er atter igjen et av de mest populære reisemålene i år, men den spanske øya er ikke bare for charterferie. Vil du ha minimalistisk midt i smørøyet eller stille og rolig på landet? Det finnes hoteller som er mye mer enn et sted for å sove.

Vi i Laurel Nights har plukket frem et knippe lekkerheter på herlige Mallorca som passer alt fra badeferie til en storbyweekend.

Les også: Derfor elsker vi Mallorca

Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel, Funchal

Luxury Boutique Hotel Can Alomar, Palma

Palma er Mallorcas største by, og nettopp en liten storby.Liggende innerst i den store og vide Palma-bukten, er Palma vakker, historisk og innbydende. På den strekningen finnes nærmere 100 000 hotellsenger, men vi har funnet for deg noen av de sjeldne perlene.

Luxury Boutique Hotel Can Alomar er et virkelig fint boutiquehotell med supersentral beliggenhet. Denne flotte hotellperlen ligger i en gotisk bygning fra det 15. århundre, som den gang var en av de vakreste i byen. Her oser det kvalitet fra A til Å. I tillegg til meget god atmosfære, fantastisk mat og ypperlig service.

Du finner hotellet her.

Posada

Posada Terra Santa, Palma

En lekker hotellperle som ligger godt gjemt i et smalt smug i gamlebyen i Palma. Beliggenheten kunne ikke være mer sentral. Dette boutiquehotellet er nyåpnet og bygget i moderne stil i en gammel bygård som tidligere huset en baron og hans familie fra 1600-tallet. Utrolig service, toppklasses komfort, utsøkte detaljer og nydelig mat.

Se flere bilder her-sjekk priser og tilgjengelighet

Gran Hotel Son Net, Puigpunyent, Inngangsparti

Gran Hotel Son Net, Puigpunyent

Et enestående hotell i vakre omgivelser på herlige Mallorca. Kun 31 rom i det som kan være Spanias største og vakreste hotellopplevelse. Utsikten. Rommene. Servicen… Spektakulært. I tillegg har denne hotellperlen sin egen vingård, og maten på hotellet er legendarisk. Mange hoteller kaller seg unike. Dette er det.

Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.

Cap Rocat, Llucmajor, Suite, terrasse, utsikt mot sjø, Terrasse/veranda

Cap Rocat, Cala Blava

Dette er en flott hotellperle bortgjemt i Palma-bukten, bare en kort avstand fra Mallorcas hovedstad. Dette er egentlig en flott renovert festning med unik arkitektur, terrasser, slående utsikt over Middelhavet, direkte tilgang til sjøen, samt et saltvannsbasseng. Et glimrende sted du vil neppe glemme. Du finner det her.

Son Julia

Son Julia Country House Hotel, Llucmajor

For en liten edelstein, nydelig plassert like utenfor Palma. Dette flotte hotellet ligger omgitt av vakre 300 år gamle hager. Et snev av historie med alle moderne bekvemmeligheter. Restauranten Las Bovedas Rest er utmerket.

Hotel Rural S'Olivaret, Alaro, Utendørsbasseng

Hotel Rural S’Olivaret, Alaro

Dette er en skikkelig godbit av et hotell. Et idyllisk gårdshotell med aner fra 1500-tallet. Omgitt av grønne åser og urørt natur, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Her får du den ultimate avslappingen.

Se flere bilder- sjekk pris og tilgjengelighet


Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.


Les også:

Så billig kan du unnslippe kulden

Her finner du solen nå

Topp 10 all inclusive i Syden


Kilder: Harpersbazaararabia, altomreiser.no, apollo