Nå kan du bo superbillig i New York!

Drømmer du om en ferie til New York, så lønner det seg å bestille reisen din innen 5.februar. Nå får du opptil 30% rabatt på luksuriøse hotellrom hvis du reiser mellom 3.februar og 22.mars! New York er en livlig by som du aldri blir ferdig med. Du blir forelska i New York-atmosfæren og menneskene. Her er det utmerkede motehus, livlige nattklubber, de beste restaurantene og mennesker fra hele verden samlet på et sted. Er du mer nysgjerrig på hva New York har å tilby? Les mer her.

Du kan reise direkte til USA med SAS. Gode turer kan du også finne om du sjekker hos Lufthansa og KLM.

Hvis det er kun pris som er viktig, kan du prøve vår flysøkemotor for å finne flyturen som passer for deg.

 

Obs: Tilbudet gjelder også mange andre hoteller i verden.

 

72-timers tilbudet:

 

Park Central New York

PArjk_central

Park Central New York er perfekt for de som vil bo sentralt i New York. Her bor du i nærheten av Rockefeller Center og Broadway. Hotellet er forretningsvennelig, men også perfekt for par og vennegjengen. Rommene er behagelige og moderne – og du kan få rom med en spektakulær utsikt mot Times Square.

 

Tribeca Grand Hotel

tribeca

Midt i Tribeca, Manhattan,  ligger dette moderne hotellet. Tribeca Grand Hotel er det største hotellet i området, og er kjent for å ha kjendiser på besøk.

Rommene har Iøynefallende interiør og luksuriøs stil. New Yorks kjente områder som Brooklyn Bridge og Collect Pond Park er få minutter unna i gangavstand.

 

 Andre hotelltips:

 

Hilton Times Square

hilton

Hilton Times Square er et utmerket moderne hotell i Manhattan, omringet av Broadway-teatre. Du overnatter midt i byen – og i nærheten av alt du trenger i New York: butikker, Madame Tussand Museum, Madison Square Garden, Empire State Building, Rockefeller Center o.s.v. På Hilton kan du bo så høyt som i 44.etasje med nydelig utsikt mot Times Square. Glitrende og pulserende by rett foran deg – uforglemmelig rett og slett.

The Chatwal

thechatwal

På Chatwal får du sjarmerende rom i elegant stil. Hotellets mål er å få rommene til å være en kombinasjon mellom det nye og det gamle: en romantisk atmosfære.  Her bor du også midt i Manhattan – i nærheten av de beste butikkene i Madison and Fifth Avinue.

 

Langham palace

langhampalace

Når du overnatter på Langham Palace, får du den drømmeutsikten! Hotellet er relevant nytt og moderne, og  tilbyr spa, badstue og et dampbad. Du kan føle deg som du er stjerna i «Gossip Girl» når du bor her – du bor i luksus og hotellet tilbyr luksustransport/limousintjenester!