Foto: Hotels.com

Månedens overnatting fra Laurel Nights: Santorini Princess Luxury Spa Hotel

Å bo på hotell er en opplevelse i seg selv og gjør faktisk ferien flere hakk bedre, dersom du velger det rette hotellet. Laurel Nights gjør jobben mye enklere for deg, og gir deg oversikten over verdens beste hoteller samlet på ett sted.

Det er kanskje altfor mange hoteller å få innblikk i, derfor velger vi ut ett hotell som fortjener litt ekstra oppmerksomhet hver måned – og denne måneden tar vi turen innom Santorini!

Det er mange grunner til at Santorini Princess Luxury Spa Hotel har fått toppkarakter. Hotellets plassering gjør at du vil oppleve en av de beste solnedgangene i Hellas. Servicen er ut av en verden, og restauranten på hotellet er av absolutt toppklasse.

Se flere bilder av hotellet her.

Santorini Princess Luxury Spa Hotel, Santorini, Superior-leilighet, Oppholdsområde

Elegant, avslappende og sjarmerende

Santorini Princess kan bli funnet i den vakre landsbyen Imerovigili, 5 km fra hovedbyen Fira. På toppen av den berømte kalderaen, 300 meter over havet. Du får en fantastisk utsikt over vulkanen og de omkringliggende øyene – ikke minst over havet og den spektakulære solnedgangen Santorini er kjent for. Santorini Princess har 22 fullmøblerte luksuriøse leiligheter for 2, 3 eller 4 personer.

Flislagt med marmor overalt, og med enkel interiørstil i hvitt. Du får selvsagt utsikt over Caldera og solnedgangen kan ses fra alle områder av hotellet.

Restauranten A La Carte er kjent for å være en av Santorinis mest elegante restauranter. Bestill deg gourmetmat fra den velsmakende menyen, og nyt frokost og lunsj på samme sted.

Ellers tilbyr hotellet egen bar, utendørs lounge og basseng hvor du kan nyte en cocktail eller to.

Santorini Princess Hotel & Spa er det eneste spaet du finner på utkanten av klippene i Caldera. Her får du et avslappende opphold, med behandlinger utført enten inne eller ute med den herlige utsikten foran deg.

Velg behandlinger som sauna, jacuzzi, fotmassasje, kroppvoksing, ansiktsbehandlinger, manikyr, pedikyr og kroppsbehandlinger.

Les mer om hotellet her.

Santorini Princess Luxury Spa Hotel, Santorini, Massasje

 

Santorini – Hellas’ mest romantiske øy

Santorini er et eneste stort postkort, med vakre kritthvite hus vegg i vegg i trappegater, blåmalte kirkekupler – og alt med utsikt over nydelig blått hav.  Det er en av de fineste øyene i Hellas. Om sommeren vil refleksjonen av den spektakulære utsikten i lag med de hvitmalte husene ta pusten fra deg.

Santorini har alt du trenger hvis du er på utkikk etter en reise du sent vil glemme. Du kan for eksempel oppleve det vakre landskapet og dra på oppdagelsesferd til landsbyen Oia. Få med deg Santorinis velkjente solnedgang fra en av barene i området. Etter det kan du vandre gjennom gatene og ta en titt på småbutikkene som ligger tett i tett. Her selges det typisk greske varer – blant annet sandaler, smykker, oliven, vin og keramikk.

Hovedbyen Fira er den mest sjarmerende – det er her du ser Santorinis berømte hvitmalte hus som ligger ytterst på klippeplatå ca 300 meter over havet.

Få dypdykk i gresk historie i Akrotiri – en minoisk bronsealderbosetning på den vulkanske øya. Fra havnen kan du sitte på et esel og bli ridd opp til kalderaen – dette er et vanlig transportmiddel å se. Ellers kan du ta en en taubane eller gå omtrent 300 høydemeter.

Prisene er lave, og den greske gjestfriheten (og maten) får man heller aldri nok av. Husk å smak på Keftédes – Greske kjøttkaker lagd av kjøttfarse eller lam, med løk og mynte.

Øya har mange fine strender, men dette er ingen festøy. Strendene Perivolos og Agios Georfios er begge avslappende strender, som er verdt et visitt.

Om det er den spennende greske historien, sjarmerende smågatene, solfylte dagene eller fantastiske panoramaene som utgjør din feriedrøm, så er det hit du bør dra.

Du kan også seile til greske øya Mykonos fra Santorini – to feirer i ett smekk.

Les også: Mykonos på sitt aller beste

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/10/iStock_000016512671_Large1.jpg

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, som rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget bra hotell.

Hotellene som får to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt. Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet.

 

Les også:

Reiseguide Kapp Verde: En øyperle i Atlanteren

De 25 beste hotellene i Hellas