Matopplevelsene du sent vil glemme

2-døgns Cruiset mellom Oslo og Kiel overrasker på matfronten.

Annonsørinnhold i samarbeid med Color Line.

Hvis du er en av de som tror at et 2-døgns Cruise mellom Oslo og Kiel ikke er noe for deg, bør du tro om igjen. I hvert fall hvis du er glad i mat og søker etter en matopplevelse utenom det vanlige. Color Line har nemlig ikke spart på noe når det kommer til matkonseptene om bord – her finner du et bredt utvalg av restauranter som serverer delikate retter i toppklassen.

Les også: Årets «storby»-ferie finner sted på sjøen!

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

Et bredt utvalg av spennende restauranter

Enten du reiser med ektefellen, storfamilien, venner eller alene, vil du finne en restaurant på Color Line som passer deg. Utvalget er stort, og standarden er høy. Vi har tatt en prat med kjøkkensjefen på skipet Color Magic, Tore Pedersen, som avslører hemmeligheten bak skipets mange fornøyde gjester.

– På Magic forsøker vi å ha tilbud som favner alle. Kundegrunnlaget til restaurantene er de gjestene som reiser med oss, og vi forsøker derfor å tilby noe for alle. Dersom man driver restaurant på land, tiltrekker man seg den kundegruppen konseptet passer for, men hos oss må vi tenke annerledes; vi må tilpasse konseptene etter gjestene, ikke motsatt, forteller Pedersen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Tore Pedersen har vært kjøkkensjef på Fantasy i nesten 26 år.

Videre forteller Pedersen at det på tross av bredde i konseptene er noen spesialiteter som det går mer av enn andre.

– Nordmenn har generelt blitt mer kontinentale i spisevanene sine. For 20 år siden var pepperbiffen en sikker bestselger, men nå tar fisk mer og mer over som restaurantmat. Vi serverer fortsatt mye biffer, mens kveite er bestselgeren på fiskesiden.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Det viktigste for skipenes restaurantsuksess er ifølge kjøkkensjefen valg av gode produkter og selvfølgelig servicen.

Sesongens meny skal avspeile årstiden vi er i. Selv om mange råvarer ikke lenger har typiske sesonger, ønsker vi å servere produkter når de er på sitt beste. For oss er gode produkter og god service nøkkelfaktorer for å lykkes over tid.

På skipene Color Magic og Fantasy er det spesielt tre restauranter på skipene som utmerker seg i toppklassen; Oceanic à la Carte, Grand Buffet, og selvfølgelig gourmet-restauranten Cosmopolitan/Manhattan.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

Oceanic à la Carte – det klassiske valget

Oceanic à la Carte er et klassisk og godt restaurantvalg. Foto: Gisle Bjørneby

Oceanic à la Carte er restauranten der kvalitet etterstrebes, og kun sesongens beste råvarene blir brukt. Menyen varierer fra klassiske bestselgere, til sesongens spesialiteter og populære retter fra ulike verdensdeler. Velg blant dagens anbefalte 3-retters, eller plukk og miks som du ønsker selv fra menyen. Restauranten er plassert på akter på både Magic og Fantasy, og byr derfor på en imponerende utsikt over havet.

Cosmopolitan/Manhatten gourmet – restauranten med mat av ypperste klasse

Cosmopolitan/Manhatten er uten tvil en restaurant i toppklassen. Foto: Gisle Bjørneby

Gourmet-restauranten Cosmopolitan/Manhattan er av meget høy standard, hvor alt ligger til rette for en uforglemmelig matopplevelse. Restauranten serverer en 5- til 7-retters meny inspirert av ulike verdensdeler, og med spesielt tilpassede viner til maten. Det utvikles stadig spennende menyer, hvor sesongens råvarer er i fokus – alt til en overkommelig pris. Dette er restauranten for deg som ønsker kun det beste.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line

Grand Buffet – den populære buffetrestauranten

Grand Buffet er veldig populær blant gjestene på skipene. Foto: Jouni Saaristo/Aker Yards

På den populære buffet-restauranten Grand Buffet finner du et godt og bredt utvalg av delikate retter. Mer spesifikt byr kokkene daglig på transjering og dagens suppe, hjemmelagde retter som er gravet, røkt eller marinert, samt et stort utvalg av tilbehør. Middagen topper de med et uunngåelig dessertbord, hvor kaffe er inkludert. Dette, i tillegg til en egen Captain Kid-buffet for de aller minste, gjør restauranten til en vinner blant gjestene. Ser du etter en restaurant med deilig atmosfære, er dette restauranten du bestiller nå.

Flere matopplevelser om bord

I tillegg til ovennevnte restauranter, kan du på båten nyte et deilig måltid hos blant annet pizzamesteren Mama Bella Pizza Ristorante, en saftig burgermeny på Sports & Burger Bar, eller spanske delikatesser på restauranten Tapas Bar på Fantasy.

Bestill et 2-døgns Cruise med Color Line nå

Det er få andre reiseopplevelser i verden der du får alt du trenger under samme tak – enten det er shopping, kultur og underholdning, aktiviteter, eller uforglemmelige matopplevelser. En annen fordel med Color Line er at du ikke trenger å reise i timevis før ferien starter. På skipene Color Magic og Color Fantasy er det veien som er målet, og man kommer rett i feriemodus så fort man er om bord. Les mer om de ulike fordelene her.

Artikkelen fortsetter under bildet 

Foto: Jallafilm

Et 2-dagers Cruise med Color Line er i våre øyne det perfekte avbrekket i hverdagen, og passer utmerket for deg som ønsker å unne seg selv noe ekstra – gammel, som ung.

Her kan du enkelt bestille et 2-døgns Cruise med Color Line