Hotell Miami: Topp 10 hoteller

Solfylte dager, ville netter og nærhet til Karibia har lenge gjort Miami til en av verdens fremste festbyer. Enten du vil være i sentrum av festscenen eller bo på din egen private øy, så finnes det et hotell for deg.

Uansett hvor mye eller lite du planlegger å tilbringe tid på hotellet hver natt, har både Downtown Miami og Miami Beach et bredt utvalg av førsteklasses overnattingssteder for ethvert behov – og lommebok. 

Liker du å bo i den tette og urbane bykjernen vil du bli overrasket over de sofistikerte hotellene som finnes her. Dersom du heller verdsetter privat strand i roligere omgivelser, finnes det en rekke hoteller ved havet. Her er våre tips for de beste hotellene i Miami.

Fontainebleau Miami Beach

Hotellet åpnet først sine dører i 1954 og var det mest luksuriøse hotellet i Miami på sin tid. Det sies at Marilyn Monroe hang i barene og Frank Sinatra spilte på hotellet på 60-tallet. Fontainebleau passer til både store og små med en beliggenhet ved den lange sandstranden i Fort Lauderdale. På hotellet kan du bestille deg yogatimer og spa. Les mer om hotellet her.

Faena Hotel Miami Beach

Dette er ikke ditt vanlige hotell. Her er du garantert Alice i Eventyrland-vibber. Så du nettopp et gullbelagt mammutskjellet i et glassbur? Ja, visst, gjorde du det! Vil du bo et sted litt utenom det vanlige er dette hotellet perfekt for deg.  Prøv den argentinske superkokken Francis Mallmanns  mat og drikke i restauranten Los Fuegos. Utenfor hotellet venter det deg en privat hvit sandstrand. Sjekk ut hotellet her

Mandarin Oriental, Miami

Broen som forbinder Brickell Key med Miami downtown er kanskje ikke lang, men den er nok til å få gjestene på Mandarin Oriental i Miami til å føle seg som om de går inn i sitt eget lille private fristed. Marmorbadene er utstyrt med både badekar og dusjkabinett, og senga er så myk at du aldri vil forlate rommet. Dette hotellet passer ekstra godt for deg som vil være unna byens bråk og pulserende liv, men ha mulighet til å komme deg dit når behovet oppstår. Les mer om hotellet her

The Ritz-Carlton, South Beach

Ritz-Carlton South Beach, ligger ved vannkanten og byr på et pusterom for den som skulle trenge det. Samtidig ligger den godt til med enkel tilgang til byens beste restauranter. I rommene og suitene med havutsikt, som utgjør et flertall av rommene, vil du se rett ut mot Atlanterhavet. Les mer om hotellet her

The St. Regis Bal Harbour Resort

Å gå inn på St. Regis Bal Harbour Resort føles litt som å gå inn i et abstrakt kunstgalleri og må sjekkes ut. He kan du nyte livet på stranden med strandhytter, parasoller og yoga. 2 utendørsbassenger byr på mye moro for alle, og gjester som vil skjemme bort seg selv litt, kan bestille både dypvevsmassasje, kroppsinnpakninger og ansiktsbehandlinger i spaavdelingen. Atlantikós (én av 4 restauranter) byr på greske retter og serverer frokost og lunsj. Noen andre høydepunkter du finner på dette hotellet i luksuriøs stil, er 2 bassengbarer, en bar/lounge og et døgnåpent treningssenter. Den vennlige betjeningen og restauranten får mye skryt fra andre reisende. Les mer om hotellet her

Loews Miami Beach Hotel

Med en beliggenhet på South Beach, bor du fem minutter fra shoppinggaten Lincoln Road og maksimum 15 minutters gangavstand unna andre viktige severdigheter. Her bor du ikke bare rett ved stranden, men du har også muligheten til å ta en dukkert i hotellets svømmebasseng. Hotellet er perfekt for alle – enten det er familier, par eller en vennegjeng. Les mer om hotellet her.

Kimpton Surfcomber Hotel

Dette er et luksushotell med art deco-design i South Beach. Kimpton har et miljøvennlig fokus og er kun fem minutters gange fra Lincoln Road Mall. Les mer om hotellet her.

Hotel Croydon

Hotel Croydon ligger i samme område som Fontainebleau, men er en billigere versjon av hotellet. Hotellet er noe mindre med sine 103 gjesterom. Tilgang til spa, treningssenter, gratis wi-fi og flyplasstransport inkludert i prisen. Les mer om hotellet her.

Mondrian South Beach Hotel

Du finner neppe et mer romantisk hotell enn dette. Hotel Croydon tilbyr alt dere trenger for et romantisk opphold. Dette er et boutiquehotell som gjør at dere slipper å dele hotellet med hundrevis av andre gjester. Les mer om hotellet her.

SLS South Beach

Dette luksuriøse boutiquehotellet i hjertet av South Beach, har en sofistikert men leken stil. Hotellet ligger ett kvartal fra Lincoln Road og sentrum til alle de mest relevante butikkene, restaurantene, kafeer, barer og nattklubber i Miami Beach. Passer best for par. Les mer her

Ting å gjøre i Miami