Hotell Miami: Topp 10 hoteller

Det er mange flotte hotell i Miami, og byen byr på alt du trenger for en vellykket ferie. Fantastiske strender, bra shopping, herlige restauranter og et uforglemmelig uteliv med høy kjendisfaktor. Vi gir deg oversikten over Miamis beste hoteller. Dessuten kapret Miami fjerdeplassen på topp 10-listen over verdens beste byer å besøke i 2019, kåret av Lonely Planet. Vi har tatt en titt på de 10 hotellene som scorer best på service, beliggenhet og standard på Tripadvisor. Her er våre tips til hotell i Miami. Les også: 10 ting du må gjøre i Miami

Ikonisk: Fontainebleau Miami Beach

Hotellet åpnet først sine dører i 1954 og var det mest luksuriøse hotellet i Miami på sin tid. Det sies at Marilyn Monroe hang i barene og Frank Sinatra spilte på hotellet på 60-tallet. Fontainebleau passer til både store og små med en beliggenhet ved den lange sandstranden i Fort Lauderdale. På hotellet kan du bestille deg yogatimer og spa. Les mer om hotellet her.

Luksus: Eden Roc Miami Beach Resort

Et luksushotell som er inspirert av det kosmopolitiske strandlivet. Kunst-og designområdet Wynwood ligger under ti kilometer unna. Hotellet består av 621 gjesterom, inkludert 96 hotellrom. Dette er et av de mest ikoniske og historiske hotellene i Miami. Les mer om hotellet her.

Elegant: Nautilus, a sixty hotel

50-tallshotell med mye sjarm, som tilbyr spatjenester, egen restaurant og et utendørsbasseng omgitt av badehytter. Her kan du bare lene deg tilbake ved bassengkanten og nyte livet – omringet av svaiende palmetrær. Les mer om hotellet her.

For vennegjengen: The Palms Hotel & Spa

Hotellet ligger midt i Miami Beach, hvor velvære er i fokus. Nyt utsøkte spaopplevelser, gourmetmat og nyoppussede værelser, inspirert av naturen. Sofisitikert, miljøvennlig og avslappende er stikkord for å beskrive hotellet. Les mer om hotellet her.

Budsjettvennlig: Riviera Suites South Beach

Dette hotellet scorer høyt på beliggenhet. Her bor du i populære South Beach. Du får gratis transport fra Miami Lufthhavn til hotellet og bor kun fire minutter stranden. Her kan du booke deg en massasjetime eller delta på gratis yoga om du vil. Les mer om hotellet her.

For alle: Loews Miami Beach Hotel

Med en beliggenhet på South Beach, bor du fem minutter fra shoppinggaten Lincoln Road og maksimum 15 minutters gangavstand unna andre viktige severdigheter. Her bor du ikke bare rett ved stranden, men du har også muligheten til å ta en dukkert i hotellets svømmebasseng. Hotellet er perfekt for alle – enten det er familier, par eller en vennegjeng. Les mer om hotellet her.

Kult designhotell: Kimpton Surfcomber Hotel

Dette er et luksushotell med art deco-design i South Beach. Kimpton har et miljøvennlig fokus og er kun fem minutters gange fra Lincoln Road Mall. Les mer om hotellet her.

Et billigere alternativ: Hotel Croydon

Hotel Croydon ligger i samme område som Fontainebleau, men er en billigere versjon av hotellet. Hotellet er noe mindre med sine 103 gjesterom. Tilgang til spa, treningssenter, gratis wi-fi og flyplasstransport inkludert i prisen. Les mer om hotellet her.

Romantisk: Mondrian South Beach Hotel

Du finner neppe et mer romantisk hotell enn dette. Hotel Croydon tilbyr alt dere trenger for et romantisk opphold. Dette er et boutiquehotell som gjør at dere slipper å dele hotellet med hundrevis av andre gjester. Les mer om hotellet her.

Best for par: SLS Hotel South Beach

Dette luksuriøse boutiquehotellet i hjertet av South Beach er en kreativ cocktail av sofistikert og lekfullhet. Hotellet ligger ett kvartal fra Lincoln Road og sentrum til alle de mest relevante butikkene, restaurantene, kafeer, barer og nattklubber i Miami Beach. Passer best for par.

Les mer om hotellet her.

Les vår store guide til Miami Beach HER!