Foto: Walledofhotel.com

Midtøstens vakreste hoteller

Selv om du ikke har råd til å sjekke inn, bør du sjekke de ut.

Noen av verdens beste hoteller ligger uten tvil i Midtøsten. Hva er vel bedre enn å bo som 1001 natt i flotte land som De forente arabiske emirater, Oman eller Bahrain?

Vi i Laurel Nights har funnet åtte av Midtøstens vakreste hoteller.


Six Senses Zighy Bay, Musandam, Oman

Six Senses Zighy Bay, Zighy Bay, Gjesterom

En skjult paradis i Omans spektakulære landskap. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Høydepunktet er restauranten på toppen av berget med utsøkt mat og slående utsikt over bukten, og en romantisk middag i hotellets vinkjeller vil utvilsomt være prikken over i’en. Uforglemmelig.

Les mer om hotellet her.


One & Only The Palm, Dubai

One&Only The Palm, Dubai, Gjesterom

Et enestående hotell med en super plassering på Palm. Har alt du kunne tenke deg et virkelig luksushotell burde ha, og mer. Liker du vannsport er hotellet et strålende utgangspunkt, vil du slappe av er spaet virkelig bra. Mat og drikke er første klasse. Sterkt anbefalt.

Les mer om hotellet her.


Jumeirah Palace, Bodrum, Tyrkia

Et utrolig feriested! Vi snakker et splitter nytt luksuriøst hotell med kun suiter og private villaer, samt 100 svømmebasseng, 8 restauranter, tyrkisk bad og mye mer. Her er kun fantasien som setter grenser. Fantastisk arkitektur, ekte luksus, topp spa-senter, fantastisk barneklubb. En opplevelse.

Les mer om hotellet her.


Emirates Palace Abu Dhabi, Abu Dhabi

Emirates Palace Abu Dhabi, Abu Dhabi, Utsikt fra luften

Et fantastisk palass av et hotell, som har blitt kåret til et av verdens beste. Stilen er gjennomført og servicen er en konge verdig. Dette stedet kan nesten ikke beskrives, det må oppleves.

Les mer om hotellet her.


Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai

Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort & Spa, Dubai, Murqquab, Gjesterom

Drømt å ri kamel i solnedgang? Hva med å leve som en sultan fra en svunnen tid? Alt det er mulig med dette rett og slett enestående stedet. Her får du leve i ørkenen, bo som en konge og spise som en president. Luksus som man bare kan få det i Dubai, men veldig annerledes også. Suverent.

Les mer om hotellet her.


Four Seasons Hotel Bahrain Bay, Bahrain

Four Seasons Hotel Bahrain Bay, Manama, Executive-suite, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Et 5-stjerners hotell midt i Manama. Med en vakker fasade og spektakulær utsikt over Den arabiske gulf. Det inkluderer 7 restauranter, 5 svømmebasseng og eget treningssenter. Alle rommene er innredet i luksuriøs stil.

Les mer om hotellet her.


The Walled of Hotel, Betlehem, Det palestinske området

Du befinner deg bokstavelig talt i et kunstverk når du bor her. Så langt finner du verdifulle kunstverk fra Banksy, Sami Musa og Dominique Petrim på veggene. Hotellet er kåret til ett av Midtøstens beste hoteller i 2017 av TripAdvisor.

Om det er trygt? Ja, hotellet ligger i et trygt område som er åpent for turister fra hele verden. Hotellet er 500 meter fra Jerusalem og 1 kilometer fra sentrum av Betlehem. Men, som på enhver ferie, bør du sjekke UDIs reiseråd før avreise.

Les mer om hotellet her.


The Oberoi Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt

The Oberoi Sahl Hasheesh, Hurghada, Grand suite with private pool, Fasilitet på rommet

Inspirert av arabisk design og-interiørstil, kun 100 meter fra en privat strand. Bor du her, bor du i nærheten av Makadi Water World. The Oberoi Sahl Hasheesh ligger langs Rødehavet, 30 minutter fra sentrum.

Les mer om hotellet her.


Finn flere av verdens beste hoteller på Laurel Nights!


Les også:

Hotellene nordmenn elsker

Her ferierer du billigst i verden