Milanos mest futuristiske hotell?

 

Milano er en motemekka, men også stedet for å finne luksuriøse hoteller med unik design. Å bo på et luksushotell i motebyen gjør opplevelsen så mange hakk bedre.

Exelsior Hotel Gallia er egentlig fra 1932, men har nå fått totalrenovasjon til å bli et av byens futuristiske hoteller.

Hotellet er designet av Studio Marco Piva, som har fått inspirasjon fra Milanos bylandskap og selvfølgelig hotellets autentiske design.

Her blir du ønsket velkommen til et fantastisk hotell med marmorgulv, metalliske detaljer og futuristiske lysoppsett som gir en herlig futuristisk atmosfære. Bestill hotellet her.

Se bilder og les mer om Milano som motemekka under:

 

Finn flere luksushoteller her.

 

Milano – en motemekka

yay-4204755-digital

Foto: Yayimages

yay-9405294-digital

Foto: Yayimages

Byen Milano er en moderne metropol og på mange måter annerledes enn alle de andre Italienske byene. Den er et senter for moter, næringsliv og finans, og det forretningsmessige livet preger stilen de de fleste av de fastboende i byen. Her finner du elegante kvartaler og avenyer med de beste og mest fasjonable butikkene i verden, og du kan lett se at Milano er sentrum for Italias økonomi. Byen har også et lite bohemkvarter hvor du finner smale og sjarmerende gater, små piazzaer og koselige restauranter som er typisk for Italia.

 

Milano er uten tvil først og fremst en shoppingby, og er som sagt kjent som en av verdens absolutte sentrum for mote og design. Dette er hjembyen til Giorgio Armani, Miuccia Prada, Gianfranco Ferré, Laura Bigotti, Fendi, Versace og halvparten av duoen Dolce & Gabbana. Den gyldne kvadraturen kalles området med de fleste motehusene. Her er det verdt å sette av noen timer enten du skal shoppe eller bare kikke. Kvartalet er rammet inn av gatene Via Manzoni og Via delle Spiga, sammen med de litt trangere og mer intime Via Montenapolene, Via Sant Andrea og Via Borgospesso.

 

Motehuset Emporio Armani har en Megastore i Via Manzoni, og dette er hovedattraksjonen i hele shoppingopplevelsen. Med en gang du kommer innenfor den fantastiske glassfasaden føler du deg fort som en inntrengende sauebonde fra landet om du ikke har kledd deg for anledningen. Vakter i mørke dresser står diskré stilt opp rundt i lokalet, og de ansatte er helt fantastisk antrukket. Både lokalene og klærne er så eksklusive at du får litt følelsen av at du burde hatt hvite hansker på bare for å kikke deg rundt. Om du svinger innom burde du ta det før du starter shoppingrunden, for det vil helt sikkert ikke føles bra å komme inn her med mange handleposer i begge hender.

Forutenom om Megastoren til Emporio Armani, så kan du ta turen innom det legendariske varehuset Corso Vittorio Emanuele. Her finner du både klær, vesker, sko, skjønnhetsprodukter og accessories fordelt over seks fulle etasjer.

 

Bestill ditt luksushotell her.