Morsomme ferieutsagn

At turister kan klage på svært mye er det ingen tvil om.

Slik som det nederlandske reiseselskapet som fikk en klage på at hotellet de bodde på ga de utrolig dårlig service og tvang selskapet å flytte dem til et dyrere sted. Det sa selskapet nei til og det ble en rettsak. I rettsaken kom det fram at datteren i familien hadde ligget med nesten alle  som jobbet på kjøkkenet på hotellet, noe som gjorde at hotellet måtte si opp svært mange av de ansatte.

I Tyskland klaget et ektepar på at stranden ved hotellet også ble brukt av de som bodde på stedet de besøkte. Dommeren som fikk saken kastet den rett ut av rettssalen.

Blir du oftere fornøyd enn disse? Søk etter hotell her

Så får det være at noen har klaget på for mye mat på hotellene med all inclusive, at sengene på hotellet var for gode slik at man hadde sovet for mye eller at den 24 timers åpne resepsjonen gjorde at noen unge turister følte seg overvåket…

Det engelske selskapet Thomas Cook har fått følgende tilbakemeldinger på sine tilbakemeldingsskjemaer:

– De burde ikke tillate toppløs soling på stranda. Det var veldig distraherende for min mann som bare ville slappe av.

– Vi dro på ferie til Spania og hadde problemer med taxisjåførene siden alle snakket spansk

– Ingen fortalte oss at det ville være fisk i vannet. Barna ble redde.

– Stranda var for sandete.

– Under cruiset fikk vi ikke dagsferske aviser hver dag.

Finn billige flyreiser her

– Det tok oss ni timer å fly fra Jamaica til England, mens det tok amerikanerne bare tre timer å komme hjem. Det virker urettferdig.

– Jeg sammenlignet størrelsen på vårt rom med ett soverom med våre venners med tre soverom, og vårt rom var mye mindre.

– Brosjyren hadde følgende utsagn: «Ingen frisører på resortet.» Vi er frisører under opplæring, og jeg tror at de som jobbet der visste det og det gjorde at vi fikk dårligere service.

Sjekk våre storbyguider her

– Min forlovede og jeg hadde skrevet at vi ville ha twin-beds da vi booket. Vi fikk king bed. Nå mener vi at reiseselskapet er ansvarlige for at jeg ble gravid, og vil ha tilbake pengene. Dette ville ikke ha skjedd hvis vi hadde fått en slik seng som vi hadde booket.

Og da tar vi ikke med historien om kvinnen som truet med å ringe politiet fordi hun var låst inne på rommet. Det var nemlig slik at noen hadde hengt et skilt med «Do Not Disturb» på innsiden av døra.

Søk etter temareiser her