Nå får du hotellrom i Norge og Sverige til superbillig penge!

Her får du dobbeltrom til 295 per person.

Periode for opphold: 3. jul 2015 – 9. aug 2015

Bookingperiode: 24. mai 2015 – 29. mai 2015

 

Ønsker du å komme deg vekk, men ikke måtte reise så langt? Da har vi funnet det beste tilbudet for deg. Hotellkjeden Nordic Choice Hotels gjør det igjen.

De feirer sommeren med å senke prisene på 28 hoteller i Norge og Sverige! Nå tilbyr de dobbeltrom til 295,– natten per person inkludert frokost.

Tilbudet gjelder kun fire dager, og er på begrenset antall rom, så book sommerferien til crazy-pris nå!

Bestill her

 

Her får du superbillig overnatting i Norge

 

Oslo:

Quality Hotel 33

Quality Hotel 33 beliggende på Økern, er kun 11 min med T-bane fra sentrum. Konferansehotellet har 242 rom, 17 toppmoderne møterom og Top Floor Restaurant & bar med panoramautsikt utover Oslo.

Stavanger:

Comfort Hotel Square

Når du bor på hotell i Stavanger er det kjekt å vite at fra det øyeblikket du går ut døren står du midt i byen. Det gjør du på Comfort Hotel Square. Hotellets restaurant Food Story er verdt et besøk i seg selv.

Clarion Hotel Energy

20. august 2014 åpnet Stavanger-regionens største og mest spennende konferansehotell på Stavanger Forum ved Madla. Clarion Hotel Energy har konferansekapasitet på opp til 1000 personer, Kitchen & Table Restaurant & Bar, og gangbro over til DnB Arena.

Trondheim:

Clarion Hotel & Congress 

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.

Comfort Hotel Trondheim

Her finner du ikke værelser, suiter eller deluxerom, men rom. Som interiørdesigner Anders Björkén har laget for «konger og troll». Uansett om du er i byen for å «Levva Livet» eller om du er en «Haindelsmann», er Comfort Hotel Trondheim stedet.

Her får du superbillig overnatting i Sverige

 

Malmø:

Comfort Hotel Malmø 

Comfort Hotel Malmö er et trendy hotell med ekte rockefølse bare 150 meter fra Malmø sentrum. Her bor du med nærhet til byens uteliv, stranden, spisesteder og shopping like ved hotellet. Dette hotellet passer like godt for helgeturer som for jobbreiser.

 

Stockholm:

Quality Hotel Globe

Velkommen til «nye» Quality Globe. I oktober 2014 åpnet de dørene til et dobbelt så stort, dobbelt så bra hotell. Hotel Globe tilbyr den perfekte møteplassen for konferanse, event og fritid, midt i et opplevelsesentrum i sør-Stockholm

 

Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka ligger 10 min fra Slussen og 20 min fra Stockholm sentrum. Her bor du bra uansett om du reiser med familien eller i jobb, og du tar deg lett til byen med både bil, tog og buss. De har restaurant, bar og relaxavdeling.