Nå kan du få mer for pengene på Island

Icelandairs passasjerer kan dra god nytte av 80-årsjubileumet

Flyselskapet Icelandair feirer i år sitt 80-årsjubileum og tidligere i høst markerte de starten på noe de kaller Stopover Pass. Dette er en serie med gratis opptredener for passasjerer som flyr Icelandair, med flyselskapets egne stjerner. Ideen ble lansert som et svar på at forbrukere etterspør bedre kundeservice og en bedre reiseopplevelse med en «human touch».

Nå kan alle som reiser med Icelandair gjøre om sitt boarding pass til et gratis Stopover Pass, for å få tilgang til en rekke forestillinger med dyktige Icelandair-medarbeidere.

For prisen av flybilletten kan du nyte:

  • En privat konsert i en pub
  • Eksklusiv tilgang til en lounge session på flyplassen
  • Et sete ved kokkens bord som en del av Islands Food & Fun-festival
  • Backstage-pass for å møte et islandsk band før de går på scenen

Tips: Her kan du finne de beste hotellene på Island!


CenterHotel Plaza, Reykjavik

Reykjavik har mye å by på året rundt. Ved å bestille et Stopover Pass på billetten din, vil du få muligheten til å oppleve mye av det. Foto: Hotels.com

 

Slik fungerer det

Icelandair er et transatlantisk flyselskap og tilbyr en unik mulighet for passasjerer til å ta en Stopover på Island i opptil syv netter – uten ekstra flykostnader! Icelandair har siden 1960-tallet oppfordret passasjerer til å oppleve Island gjennom en Stopover før din neste destinasjon, og tilbyr nå tjenesten fra 28 europeiske destinasjoner til 19 steder i Nord-Amerika. Tilbudet vil vare helt til april 2018.

Alt du trenger å gjøre er å endre flybilletten din i dette skjemaet, hvor du også får tilgang på en kalender med ulike opptredener, som du kan få delta på helt gratis.


Her finner du våre to beste hotell-anbefalinger for Reykjavik


Icelandair byr på et show uten like, og da Reisetips-redaksjonen ble med på den første Stopover-turen, ble det ikke bare en reise over kontinenter, men også en reise gjennom tid. I september 2017 revolusjonerte nemlig Icelandair flyunderholdningen med en teaterproduksjon kalt «Ahead of time». Stjernene i stykket var Icelandair sine egne talentfulle ansatte, sammen med profesjonelle skuespillere. Sammen engasjerte de publikum fra avgang på Heathrow til touchdown i New York.

En flyvertinne fra Icelandair øver for Stopover Pass, hvor passasjerer nå kan oppleve gjennomførte opptredener fra Icelandairs historie. Foto: Icelandair.us


Psst! Sjekk ut de 15 beste hotellene i New York!


– I løpet av våre 80 år har vi alltid hatt kundeservice i vårt hjerte, og vi er glade for å lansere en ny form for underholdning, som gir en ekstra følelse av service for våre passasjerer. Vi lanserte Stopover Pass som har til hensikt å erstatte bortkastet tid til å fylle reisen med noe ekstra, forteller Birkir Hólm Guðnason, administrerende direktør i Icelandair.

For å feire Icelandairs 80-årsjubileum er temaet flyselskapets rike historie, som pionerer innen moderne reise. Hovedpersonen Edda tar publikum med på en inspirerende og underholdende tidsreise, hvor man får se flyselskapets filosofi innen temaer som kvinnelig frigjøring og likestilling.

En kreativ og dyktig gjeng mottok passasjerene på «Ahead of time»-turen. Ønsker du en ny og morsom reiseopplevelse kan du bestille Stopover på Island her.

 

Med Icelandairs «Ahead of time» Stopover Pass, får man muligheten til å se og oppleve flyreisens historie.

 

Fikk du lyst til å dra på en annerledes og innholdsrik reise? Sjekk ut vårt reisesøk her

Ta en tur via Island før jenteturen til New York!

Les videre om Island:

Her bodde superparet under Island-besøket.

Reiseguide Reykjavik