Foto: iStock

New York-hotellene nordmenn elsker

Rimelige priser, perfekt beliggenhet og en relativ god standard er noen få stikkord.

New York er en populær by om høsten. Det er færre turister, du slipper den ubehagelige hetebølgen i asfaltjungelen, samtidig som byen er aller vakrest mellom september-oktober.


«Det store eplet» frister med stort utvalg av severdigheter, shoppingmuligheter, fantastiske restauranter og et hektisk uteliv. I tillegg svekker dollaren seg kraftig og ligger nå godt under 8 kroner(!).

Les: Svakeste dollar på over to år

Skal du sette kursen mot New York i nærmeste fremtid? Nettstedet Hotels.com har sendt oss en liste på hvilke hoteller nordmenn velger i 2017. Disse hotellene bør du vurdere:


Drømmer du om New York? Sjekk den store guiden vår her.

Søk fly til New York her!


YOTEL New York

YOTEL New York, New York, Suite, utsikt ( VIP), Gjesterom

Å finne et sentralt, og godt, hotell i New York er ikke enkelt. Går du ned i pris må du ofte gå veldig ned på både standard, service og beliggenhet.

En løsning for en litt rimeligere opplevelse i New York finnes likevel. Hotellet er også et designhotell, og rangeres på topp 5 av de vakreste hotellene i byen. Deres lobby ligger høyt oppe, med en veldig hyggelig bar.

Gratis wi-fi og frokost mot tillegg.

Sjekk priser og les mer om hotellet her.


Hotel St. James

Hotel St. James, New York, Standard, 1 kingsize-seng, Gjesterom

Et lite boutique hotell i Times Square, som er en ganske perfekt beliggenhet i New York. Wi-fi er tilgjengelig på hele hotellet, og frokost inkludert. Pris per natt er ikke så verst heller – for å være New York.

Sjekk priser og bestill hotellet her.


RIU Plaza New York Times Square

RIU Plaza New York Times Square, New York

Bo midt i New York på dette 4-stjerners hotellet med høy kvalitet. Et ganske familievennlig hotell med de mest populære severdighetene i nærheten. Wi-fi er tilgjengelig i lobbyen og frokost er i tillegg.

Les mer og bestill hotellet her.


Wellington Hotel

Wellington Hotel, New York, Standard Room 1 Bed, Gjesterom

Vil du bo billig, midt i New York? Om du ikke er så opptatt av å bo luksus, men heller bo på et «ok» hotell til bra pris i hjertet av New York, så er dette hotellet for deg.

Les mer om hotellet og sjekk priser her.


Executive Hotel Le Soleil New York

Executive Hotel Le Soleil New York, New York, Executive-rom, utsikt mot byen, Gjesterom

Et hotell med noe høyere standard. Her tilbys det luksuriøse rom og suiter i boutique stil. Du bor ca 200 meter fra Empire State Building, 300 meter fra Macy’s og 700 meter fra Madison Square Garden. Wi-fi er gratis.

Les mer om hotellet og bestill hotellet her.


Broadway Plaza Hotel

Broadway Plaza Hotel, New York, Empire State King, Gjesterom

Flott hotell til ok priser, med gratis wi-fi og frokost inkludert i prisen. Ganske familievennlig med barnepass på rommet hvis ønskelig. I tillegg bor du på et ganske sentralt område, med de fleste populære stedene i kort gangavstand.

Les mer om hotellet og sjekk priser her.


The Roosevelt Hotel

The Roosevelt Hotel, New York City, New York, Hotell-lounge

The Roosevelt Hotel tilbyr tre restauranter, en takterrasse med herlig utsikt over byen, wi-fi i lobbyen, døgnåpent treningssenter og frokost mot tillegg. En familievennlig profil midt i sentrum.

Sjekk priser og les mer om hotellet her.


Hyatt Centric Times Square New York

Hyatt Centric Times Square New York, New York, Hotellets front

Bare noen få skritt fra teatrene på Broadway, finner du Hyatt Centric Times Square med nydelig utsikt over Manhattan. Dessuten  ligger Times Square og Rockefeller Center kun 10 minutter unna. Wi-fi er tilgjengelig gratis på fellesområdene.

Les mer om og bestill hotellet her.


The Jewel facing Rockefeller Center

The Jewel facing Rockefeller Center, New York, Restaurant

Som navnet tilsier, ligger hotellet overfor Rockefeller Center. Med en beliggenhet som er midt i blinken, i tillegg til gunstige priser, er det ikke rart at dette hotellet er et av nordmenns favoritter. Wi-fi er gratis, mens frokost er mot tillegg.

Sjekk priser og bestill hotellet her.


Cassa Hotel 45th Street

Cassa Hotel 45th Street, New York, Hotellinngang

Dette er et urbant hotell som ligger midt i Manhattan, innen 5 minutters gange fra Radio City Hall og Rockefeller Center. Rommene har moderne kunstverk, med gratis Wi-Fi, egen restaurant og bar.

Les mer om hotellet og sjekk priser her.


Les også:

20 nye hotellperler i verden

De beste vintagebutikkene i New York

De beste rooftop-barene i New York


Ute etter de aller beste hotellene i verden? Det finner du på Laurel Nights!

Finn billigst og best leiebil her.