Dette er Norges beste hotellfrokost. Foto: Scandic

Norges beste hotellfrokost 10 år på rad

Scandic Nidelven kan smykke seg med tittelen Norges beste hotellfrokost.

Hvert år arrangeres «Twinings Best Breakfast» der Norges beste hotellfrokost kåres. Scandic Nidelven viser nok en gang at de har Norges beste hotellfrokost for tiende år på rad i 2015. I tillegg til å ta hjem hovedpremien og en sterk tredjeplass, hadde også Scandic flest fylkesvinnere. I 12 av 19 fylker var det Scandic-hoteller som serverte den beste frokosten.

– Det er helt fantastisk at Scandic Nidelven nok en gang går av med seieren og at Scandic Ishavshotel blir nummer tre! Både førsteplassen og fylkesvinnerne bekrefter vår posisjon som Norges mest attraktive frokosthotell. Nå skal vi feire alle våre fantastiske medarbeidere over hele landet som skaper frokostopplevelser i verdensklasse, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild SteenMevold.

 

NM i hotellfrokost

Den årlige kåringen Twinings Best Breakfast regnes som et uoffisielt NM i hotellfrokost. Kriteriene for å vinne er blant annet kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. Juryen består av kokker og sommelierer fra Haugen-Gruppen, i tillegg til en uavhengig jury. De har vurdert over 400 hoteller i Norge.

– Det at vi gang på gang få utmerkelsen for Norges beste frokost skyldes de dyktige medarbeiderne og den gode kvaliteten på frokosten, sier hotelldirektør ved Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal.

 

Moderne hotell

I hjertet av Trondheim ligger Scandic Nidelven – et moderne hotell som ligger rett ved en elv. Hotellet har også fasiliteter som eget treningssenter og restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. På hotellbaren kan du nyte gode drinker med pianobar på stedet. Her får du ikke bare servert Norges beste hotellfrokost, men den er også inkludert ! I tillegg får du gratis wi.fi.

 

Fokus på lokale råvarer
En av suksessfaktorene for at Scandics hotellfrokost skiller seg ut er fokuset på lokale råvarer. Med blant annet melkebuffé med økologisk melk fra Rørosmeieriene, spekemat fra Oppdal, laks fra Hitra og brød fra Eidum gårdsbakeri får gjestene mye å velge mellom for frokostgjester på Scandic Nidelven.

– Matkulturen i regionen er veldig sterk, det ønsker vi å fremme. At vi blant annet har en barista i Norgestoppen, en egen omelett-kokk og en dedikert smoothie- og juicekokk gjør at vi kan strekke oss til det ytterste så gjestene får en god frokostopplevelse. Jeg er svært takknemlig for at vi kan drive hotellet på denne måten, sier Vassdal.

 

Se resten av vinnerne her:

2. plass: Clarion Collection Hotel Folketeateret i Oslo

3. plass: Scandic Ishavshotel i Trondheim og Britannia Hotell (Thon Hotels) i Trondheim

 

Oversikt over fylkesvinnere:

Finnmark: Thon Hotel Kirkenes
Troms: Scandic Ishavshotel

Nordland: Scandic Havet
Rogaland: Scandic Stavanger Airport
Østfold: Refsnes Gods
Akershus: Scandic Oslo Airport
Vestfold: Farris Bad

Møre og Romsdal: Scandic Parken Ålesund
Hordaland: Scandic Byparken
Oppland: Nythun Fjellstue
Hedmark: Scandic Elgstua
Nord-Trøndelag: Scandic Hell
Sør-Trøndelag: Scandic Nidelven og Britannia Hotel
Telemark: Quality Badeparken Langesund
Aust-Agder: Fevik Strand Hotell
Vest Agder: Scandic Dyreparken
Oslo: Clarion Collection Hotel Folketeateret
Buskerud: Scandic Park Drammen
Sogn og Fjordane: Scandic Sunnfjord Hotel og SPA

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: