Foto: Getty Images

Norwegian lanserer ny direkterute til Brasil

Fra og med neste år kan du fly direkte til Rio de Janeiro fra London med Norwegian.

Fra 31.mars 2019 kan du fly med ny direkterute mellom London Gatwick og Rio de Janeiro. Norwegian vil ha fire ukentlige flyvninger til den brasilianske storbyen og avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, skriver Norwegian i en pressemelding.

– Rio de Janeiro har lenge vært en etterspurt rute som vi har stor tro på. Det er derfor med glede at vi lanserer vår første rute til Brasil. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.


Her kan du søke flybilletter til Brasil.


En av verdens vakreste byer

Dette er en av verdens vakreste og kuleste byer. Rio de Janeiro lokker turister fra hele verden med stekende sol, frodig natur og ikke minst karneval! Og for å ikke snakke om verdensberømte strendene Copacabana og Ipanema, et av verdens syv nye underverker, store og små salsaklubber og liv og røre fra morgen til kveld. Dette er byen som alle bør oppleve en eller annen gang i løpet av livet.

Det er viktig å vite at Brasil er et relativt trygt land å reise i, med preges av høy kriminalitet – særlig i byene. Derfor er det viktig å være forsiktig og ta forholdsregler som turist. Les mer om UDIs reiseinformasjon her.

Les 20 grunner til å reise til Brasil her.


Tre luksushotell i Rio de Janeiro:

Copacabana Palace Hotel

Hotel Fasano Rio de Janeiro

Relais & Châteaux Santa Teresa


Om den nye ruten

Norwegian vil fly fire ganger i uken (mandager, onsdager, fredager og søndager) mellom London Gatwick og Rio de Janeiro, med oppstart 31. mars 2019. Det er selskapets 787 Dreamliner-fly som vil betjene denne ruten.

Avgang fra London Gatwick kl. 12:00 lokal tid, ankomst Rio de Janeiro kl. 19:25 (lokal tid)
Avgang fra Rio de Janeiro kl. 22:25 lokal tid, ankomst London Gatwick kl. 13:35 (+1 dag lokal tid)

Søk hoteller i Brasil her.

Her finner du oversikt over Brasils aller beste hoteller på Laurel Nights.

Her kan du søke flybilletter til Brasil.