Foto: Istock

Ny hotellperle i New York

The William Vale er en god blanding det urbane og moderne i en av New Yorks kuleste bydeler.

Arkitekten Albo Leberis sparte ikke på kruttet da han fikk æren til å bygge et av New Yorks mest attraktive hoteller i Williamsburg, Brooklyn. De åpnet sine dører i august og har kjapt fortjent ryktet som «det dritkule hotellet i New York»

Alt ligger i detaljene på The William Vale. Balkongene er transparente med utsikt over New Yorks bysilhuett. Utebassenget sies å være New Yorks lengste. Lobbyen er dekorert med flere lokale kunstverk fra Brooklyn. Det er mange grunner til hvorfor du bør bo på dette luksushotellet i New York.

The William Vale er oppkalt etter en bosetter som eide eiendommen en eller annen gang på 1800-tallet. I dag er 5-stjernershotellet med på å utforme Brooklyn til en mer moderne bydel alle vil ha en bit av.

Les også: 5 spennende bydeler i New York

Sjekk flere bilder av hotellet her.

http://www.thewilliamvale.com/wp-content/uploads/2016/07/The-William-Vale-_-Bedroom-Hero-1-1.jpg

William Vale strekker seg opp til 23 etasjer med 183 rom. Alle rommene har gulv-til-tak vinduer og balkong med flott utsikt over Manhattan, Brooklyn og Long Island. Ellers er rommene utstyrt med regndusj, moderne møbler og kunst på veggene.

I tillegg består bygningen av et stort hageareal på 15.000 kvm i takterrassen og et svømmebasseng på 18 meter.

Når det gjelder interiørdesign, lanserte hotellet en konkurranse i 2014 på utkikk etter det beste kunstverket de kunne bruke i lobbyen. Brooklyn-baserte Marcela Zacarias vant konkurransen med sin tredimensjonale skulptur som representerer kart over Brooklyn. Hotellet byr på fire restauranter, eget treningssenter og egen bar/lounge.

Det er ikke bare arkitekturen og interiørstilen – heller ikke beliggenheten som gjør dette hotellet helt spesiell. Det er hele atmosfæren du møter på når du bor her. Et ordentlig stykke New York.

Sjekk flere bilder av hotellet her.

Bad

«Jeg vil anbefale The William Vale for alle som er ute etter å få hele New York City / Brooklyn-opplevelsen. Personalet i resepsjonen var svært hjelpsomme og vennlige. Rommene var rene og elegante, og sengene var komfortable. Alle rommene har balkong med komfortable stoler. Beliggenheten er også perfekt som det er sentralt beliggende i forhold til alle de beste restaurantene og utestedene i Williamsburg. Jeg vil definitivt komme tilbake!»- anmelder fra TripAdvisor

Sjekk flere bilder av hotellet her.

 

Brooklyn er et must

iStock_000010808523_Small

Brooklyn er den mest folkerike bydelen med mange attraksjoner å se. Det finnes mange deler av Brooklyn som anses å være ghetto, men bydelen kan fortsatt tilby et hav av kulturelle og gastronomiske opplevelser.

Alt fra hip hop-musikk til trendy shopping og en fantastisk utsikt over Manhattan skyline.

I Brooklyn finner du Coney Island, det legendariske strandområdet med tivoli – og selvfølgelig Brooklyn Bridge. Boutiquehotellene er kanskje de mest sjarmerende.

Noen av verdens mest kjente rappere kommer nettopp fra Brooklyn, deriblant Jay Z, The Notorious B.I.G og Lil Kim.

Om du først har planer om å ta turen hit, er det verdt å vite at bydelen igjen deler seg opp i fire nabolag du bør få med deg:

Willliamsburg er fullt av gallerier, musikkscener, utesteder og restauranter. Red Rock er et havneområde som i dag er fullt av uterestauranter om sommeren. Her bør du nyte en kopp kaffe med en fantastisk utsikt over både Frihetsgudinnen og Manhattan.

Dumbo ligger under Manhattan Bridge, og i dag er dette et trendy område med interiør-og designerbutikker som du ikke finner andre steder. Gå en tur langs strandpromenaden hvis solen er fremme, eller ta deg en drink på The River Café. Downtown Brooklyn er fult av restauranter og gode shoppingmuligheter.

Andre hoteller i Brooklyn: Wyndham Garden Brooklyn

Gjesterom

Wyndham Garden Brooklyn ligger i nærheten av The William Vale. Hotellet består av 70 gjesterom og er relativt små. Dette hotellet er ikke for den kresne, men passer utmerket for deg som bare vil ha et rimelig hotell.

Se flere bilder av hotellet her.

 

Verdens beste hoteller på Laurel Nights

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/07/iStock.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.

 

Les også: Slik får du drømmeturen til New York