Ny kåring: Dette er Danmarks beste hotell

Hvert eneste år deler World Travel Awards ut priser til de beste hotellene, reisemålene og flyselskapene i verden. Her er er de danske vinnerne for beste hoteller:

 

Beste hotell: Scandic Palace Hotel

Kun 15 minutters kjøretur fra flyplassen, finner du Scandic Palace Hotel som ligger i hjertet av København. Helt siden 1910 har hotellet fungert som et møteplass for de lokale, kongefamilier og internasjonale kjendiser som Audrey Hepburn og Errol Flynn. Her bor du i nærheten av turistattraksjoner, butikker og tivoliet. Scandic Palace Hotel passer for alle målgrupper; de single, for par og barnefamilier.

Bestill hotellet her.

Les også: De beste hotellene i København

Beste hotellsuite: Royal suite, Hotel D,Angleterre

Det er kanskje ikke rart at dette hotellet vant pris for beste hotellsuite. Her bor du i et hotellrom med hele 150 kvadratmeter, omringet av luksus og glamour. Rommet har blant annet store lysekroner, plysjtepper, stort luksusbad, staselig stue og en romslig balkong med utsikt over Kongens Nytorv. Du får også muligheten til å gjøre rommet enda større med en tilkoblet dør som gjør suiten til hele 250(!) kvadratmeter. Selve hotellet ligger veldig sentralt med kun få noen minutter fra den livlige shoppinggaten og tivoliet.

Bestill hotellet her.

Les også: Urbant og billig i København

Beste boutique-hotell: The Square Copenhagen

Hotel Square har vunnet prisen for Danmarks beste boutique-hotell seks år på rad. Om du ønsker å bo ganske sentralt, men samtidig i stille omgivelser, da er dette rette hotellet for deg. Boutique-hotellet har en  minimalistisk stilren design, hvor firkanten er et gjennomgående element. For å gjøre opplevelsen enda bedre, er The Square sertifisert som et miljøvennlig hotell.

Bestill hotellet her.

Les også: 8 kule hoteller i København

Les også: Høstkampanje: Få en herlig weekend til utrolige priser

 

Skandinavias hovedstad

Det er vel som å banne i kirken å si det men København er og blir Skandinavias hovedstad, i den forstand at den er størst, har mest og by på og alltid er en forlokkende reisedestinasjon. Fra Kastrup, Carlsberg og dansk design til Fredriksberg området og Fredriksberg hage med sin tilhørende København Zoo.

Med bil bruker man kun 7 timer til København, og går du lei underveis kan du stanse i Gøteborg som også har mye bra å by på. Men du får mest valuta for pengene om du kjører eller flyr helt frem. Bestill flybilletter her.

Og det vet jo også de aller fleste nordmenn som allerede har besøkt byen i hvertfall en gang. Men København er en storby i vekst, og ganske sikkert vil du finne nye og spennende severdigheter, aktiviteter og arrangementer å delta på. Vi anbefaler aok.dk som utgangspunkt for deg som er ute etter aktuelle og sesongbaserte «happenings».

Med barn bør du satse på København Zoo, Tivoli, Runde tårn, båttur i kanalene og under broene, den lille havfruen, lekeparken i Valby (for de minste), Experimentarium (vitenskapsmuseum), DGI-byen (bading) osv.

Og bosetter du deg i en annen bydel, så ta med joggeskoene og sørg for å bli godt kjent, for neste gang bor dere et annet sted.