Ny kåring: Europas 10 beste hoteller

Lyst å unne deg en aldri så liten ferie nå som gråværet har ankommet landet?

En langhelg eller miniferie er aldri feil. Tenk så deilig det er å synke hodet ned i en hotellpute, spise fantastisk frokost eller tilbringe en time eller to på et luksuriøst spa-anlegg.  Det prestisjetunge reisemagasinet «Condé Nast Traveler» har nettopp offentliggjort listen over Europas beste hoteller.

Ta en titt på listen over de 10 beste hotellene som faktisk er kun en flytur unna.


10.

Mandarin Oriental, Paris

Sjokolade på hodeputen, herlig duft på rommet, ekstra fin flaske shampoo eller delikate blomster i vinduet. Noen ganger kan det være de små detaljene som kan skille de gode hotellene fra de enestående. Dette kan være en gylden mulighet til å overraske din kjære med en langhelg borte fra førjulskaoset eller rett og slett en julegave til dere begge.

Hvis ikke bildene av de fantastiske rommene er en god grunn til å booke et opphold her, så vil utsikten over byen være mer enn nok.

e90ed191_z

Se flere bilder og mer informasjon om dette hotellet HER.

9.

The Dolder Grand

 

10151_197_z

 

Dette hotellet er en destinasjon i seg selv. Med Alpene som nærmeste nabo kan gjestene nyte ferien på det som er en blanding mellom et slott, et museum og et hotell. Er du opptatt av kunst kan du spasere blant Salvador Dali, Takashi Murakami og Andy Warhol. Nyt en dag på spa-anlegget og avslutt dagen med en åtte-retters middag hos Michelinstjerne-kokken Heiko Nieder.

Her finner du flere bilder av rommene.

Søk etter flere hoteller her.

8.

Eccleston Square Hotel

888718_160_z

 

Nordmenn har en aldri så liten kjærlighetsaffære med London. Vi elsker å reise til den pulserende hovedstaden som byr på shopping, underholdning, kultur og mat-opplevelser.  Med tusenvis av hoteller kan det være vrient å finne en favoritt . Dette familiedrevne hotellet satser på teknologi fremfor flashy interiør. Via iPaden kan gjestene bestille alt fra room service til våtservietter.

Situert i hjerte av London med t-banestasjonen Victoria er shopping, champagne og musikaler aldri langt unna.

Se flere bilder av hotellet her.

 

7.

Canaves Oia Hotel

En skal lete lenge etter en vakrere blåfarge enn denne utsikten tilbyr.

980526_287_z

 

En ferie på dette hotellet gir deg en ekte og uforglemmelig Santorini-opphold. Både rommene og hotellet er en flott blanding av estetikk og eleganse uten at det blir for mye. De herlige kontrastene av hvitt og blått senker pulsen og skuldrene.  Som gjest på dette hotellet kan du nesten ikke gjøre annet enn å slappe av og nyte feriedagene.

Her kan du klikke deg gjennom galleriet.

6.

Hotel Schweizerhof Luzern

 

914382_146_z

 

Stadig flere vender nesten mot idylliske Sveits under vintermånedene. Dette hotellet har derfor vokst i popularitet hos turistene som ønsker det lille ekstra. En overnatting på dette hotellet er synonymt med champagne i glasset mens badekaret fylles med roseblader, en dekadent middag før kvelden avsluttes med en spasertur på jakt etter det perfekte Instagrambilde. Hotel Schweizerhos blir nemlig forvandlet til et magisk spektakel der hotellets vegger pyntes med fargerike lys som igjen speiles over innsjøen.

Se bilder av hotellet og rommene her.

Søk etter flere hoteller her.

5.

Hotel Il Pellicano i Monte Argentario

 

528474_68_z

 

Italia er aldri en dårlig idé og dette ikoniske hotellet er som italiensk vin – bedre og bedre med årene.

Ingenting er overlatt for tilfeldigheter og den gjennomgående stilen av moderne og klassisk glamour setter prikken over i-en.

Ta en titt på bildene av rommene og de nydelige omgivelsene rundt hotellet.

 

4.

The Lodge at Ashford Castle

 

5347f642_z

Er er du bare nødt om å se alle bildene av de lekre rommene. Dekoren er fantastisk og beliggenheten gjør at hver gjest blir tatt tilbake i tid selv om hotellet på alle plan er moderne og full av moderne teknologi.

Ideelt sted for deg som liker natur, spaserturer og er glad i god mat. Restauranten The Lodge er har et meget godt rykte og kjent for å bruke lokale råvarer.

Her kan du se etter ledige datoer og se flere bilder av hotellet.

Søk etter flere hoteller her.

3.

Waterford Castle

 

663406_58_z

Dette irske hotellet på den private øya Waterford er den perfekte destinasjonen for deg som vil komme unna hverdagen.

Ikke bare kan du nyte en helt annen tempo og virkelig kjenne at skuldrene senkes. Unn deg en fantastisk matopplevelse på hotellets Michelinstjerne-restaurant Munster Room der irske klassikere får en ny vri.

Spis lunch foran peisen eller utforsk de grønne omgivelsene rundt det storslåtte godset. Du vil forelske deg i Irland.

Her finner du bilder og mer informasjon.

2.

Summer Lodge Country House Hotel, Restaurant and Spa

 

903978_86_z

 

Har du drømt om å føle deg erkebritisk og drikke Afternoon tea, bør du prøve dette nydelige hotellet.Rommene er innredet i fargerike mønster og luksuriøse materialer.
Hotellets restaurant imponerer ikke bare med sine britiske retter.

Er du glad i gode viner, kan du prøve noen unike edle dråper fra deres rike utvalg. Hotellet har mange fasiliteter som tennisbane, svømmebasseng, spa og terrasse.
Den herskapelige hagen og området rundt hotellet gir mange assosiasjoner til tv-serier og tiden der kvinner gikk i fantastiske kjoler og herrene kom ridende inn på hesteryggen.

Her skal enhver gjest føle på hvor luksuriøst livet kan være. Se flere bilder her.

1.

Ballyfin Demesne i Portlaoise

 

4715689_8_z

 

Årets vinner er dette imponerende hotellet i Irland.

Hotellet var kanskje designet for de rike og berømte, men nå har resten av oss fått opp øynene for det utrolige hotellet. Hvis du drømmer om å leve i tidene til tv-serien Downton Abbey, er du nødt om å se flere bilder av dette hotellet.

Gjesteanmeldelser sier sitt:

Ballyfin is exceptional in every way.

This is Paradise on Earth!

Loved our stay at Ballyfin! Everything about this place (except maybe the bathroom lighting) is perfect.

Her finner du mer informasjon om det som er Europas beste hotell.

 

Les også:

Miniguide til Oslo

8 grunner til å besøke Dubai

40 fantastiske hoteller du må oppleve