Ny kåring: Norges mest idylliske sted

Hadsel kommune i Nordland stakk av med seieren!

Den norske befolkningen har stemt frem Hadsel i Nordland som Norges mest idylliske sted. Vinneren kan skryte på seg 8000 hyggelige innbyggere, spisse fjell og vakre grøntområder.

Kampanjen startet i august hvor Cuponation startet en stor kåring med mål om å inspirere nordmenn til å reise mer i Norge. I  tillegg ville de sette fokus på de små, idylliske stedene i Norge for å gi dem den oppmerksomheten de fortjener.  Hver kommune ble spurt fire forskjellige spørsmål om hvorfor de fortjente tittelen.

Over 7000 delinger på Facebook og stemmer fra hele landet, gjorde at Hadsel kommune i Nordland fylke stakk av med seieren.

Sjekk høstsalget på hoteller her!

Hadsel kommune er veldig stolt av tittelen, deriblant ordfører Kjell Børge Freiberg:

«Jeg ble veldig glad og stolt over denne utmerkelsen. Jeg ble ikke så veldig overrasket da jeg er helt enig, Hadsel er Norges mest idylliske sted! Vi bor mitt i Norges mest fantastiske natur med både Trollfjorden, Raftsundet og Møysalen som alle nasjonale naturperler, og som vekker stor begeistring hos besøkende. Det er mye å finne på i Hadsel av aktiviteter, og det er bokstavelig talt et hav av muligheter for de som vil besøke eller bor i Hadsel kommune. Takk til alle som stemte oss frem.”

At Hadsel stakk av med seieren er kanskje ikke så rart. Bare se på disse vakre Instagram-bildene:

 

Har du forresten fått med deg høstsalg på hoteller? Sjekk de beste tilbudene her.

 

Vesterålen kysthotell

I Hadsel kommune finner du byen og tettstedet Stokmarknes som regnes som hurtigrutas hjemsted. Du finner nemlig Hurtigruta MS Finnmarken fra  1956, som er satt på land og regnes som et av verdens største museumsgjenstander.

I tillegg finner du Hurtigrutemuseet og Hurtigrutens Hus, et kombinert kulturhus, kino, hotell, kongressenter og museumsbygg.

Har du tenkt deg en tur til Hadsel, så overnatt på Vesterålen kysthotell med rom og hytter, omringet av vakker norsk natur.

Du kan nyte god, norsk mat på hotellets 2 restauranter; hvor den ene restauranten Icequeen restaurant & bar ligger på en båt! Les mer om hotellet her.

Sjekk flere hoteller i Stokmarknes her.

 

Les også: Norges beste hotellfrokost 10 år på rad

Les også: 8 fantastiske fjellturer denne høsten

 

Sjekk også hvem som stakk av med 2. og 3.plass:

 

2. plass: Nordreisa, Troms

Finn hotell i Nordreisa her.

3.plass: Bremanger i Sogn og Fjordane

Finn hotell i Bremanger her.

 

Les også: Norgesferie på sitt beste

Les også: Høstens perfekte hyttedestinasjon: Beitostølen

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: