Foto: iStock

Ny kåring: Verdens beste hotellutsikt

Vi har kåret de aller fineste hotellutsiktene fra Laurel Nights.

Har du noen gang opplevd å trekke fra gardinene når du ankommer hotellet, bare for å sjekke utsikten? De fleste av oss vil vel ikke våkne til en murvegg eller konstruksjonsarbeid rett utenfor. En herlig utsikt gir bare fred og ro i sjelen og gjør totalopplevelsen enda bedre.

Å våkne opp til en glitrende bysilhuett, idylliske bukter med turkisblått vann eller tropiske grøntområder er noe av det beste som finnes.

Vi i Laurel Nights har kåret de fem aller fineste hotellutsikter i verden.


Four Seasons Resort Seychellenes, Mahe Island, Seychellene

Four Seasons Resort Seychelles, Mahe Island, Villa, 1 kingsize-seng, utsikt mot hav (Hilltop), Utsikt fra gjesterom

Det går gjetord om sushien på Zez Sushi, men det er ikke det eneste som virkelig er bra her. En super, privat strand og luksuriøse rom med supre basseng og toppservice. Rett og slett et paradis på jord.

Les mer om hotellet her.


Six Senses Yao Noi, Phang Na, Thailand

Six Senses Yao Noi, Ko Yao Noi

På Six Senses Yao Noi vil du virkelig føle deg fri og tatt godt være på. Her møtes luksus og natur i en tropisk symfoni. Det er fokus på detaljer og miljøvennlig design, og du kan nyte personlig tjenester som Guest Experience Maker. Øko-luksus som skjemmer bort alle de seks sansene!

Les mer om hotellet her.


Le Sirenuse, Postiano, Italia

Le Sirenuse, Positano, Utsikt fra hotellet

Et virkelig vakkert klassisk sted med luksus fra ende til annen. Strålende, førsteklasses service med italiensk temperatur og gjennomført stolthet. Dette er en tidsmaskin tilbake til svunne tider hvor man kunne ta noen store pauser fra en omskiftende verden. Helt toppklasse.

Les mer om hotellet her.


The Ritz Carlton Millenia, Singapore

The Ritz-Carlton, Millenia Singapore, Singapore

Dette strålende hotellet i toppklasse ligger vakkert til i hjertet av Marina bay området. Fantastisk. Servicen er flott, rommene og utsikten fra dem er til å dø for. I tillegg finnes en stor moderne kunstsamling gjestene kan glede seg over under oppholdet.

Les mer om hotellet her.


Aenaon Villas, Santorini, Hellas

Aenaon Villas, Santorini, Utsikt fra hotellet

Aenson Villas ligger på den høyeste og smaleste delen av Santorini. Villaene kan skryte av sin panoramautsikt fra øst til vest i horisonten. Ta en drink ved evighetsbassenget, som du  har tilgang til rett fra din veranda. Fra bassenget kan du se Egeerhavet, kalderaen, vulkanen og den unike solnedgangen.

Les mer om hotellet her.


Laurel Nights – verdens beste hoteller

Laurel Nights er en oversikt over de aller beste hotellene i verden, som rangerer hotellene med tre laurbær, to laurbær og ett laurbær.

De hotellene som får ett laurbær er bedre enn sine konkurrenter på samme sted. Det er hoteller du bør velge om du skal til et sted, og vil ha et meget bra hotell.

Hotellene som får to laurbær er hoteller det er vel verdt å ta en omvei for. Kanskje det er et hotell utenfor byen du tenkte å dra til, eller i en annen bydel. Det er hoteller som er svært gode valg og som utmerker seg spesielt. Skal ett hotell få tre laurbær må det være et helt eksepsjonelt hotell. Et hotell som er så bra at du bør dra til hotellet kun for å bo på hotellet.

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=400&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2017/03/iStock-539282875.jpg

 

Les også: Månedens overnatting fra Laurel Nights: Castell Son Claret i Calviá