Public Hotel i New York. Foto: Hotels.com

25 fantastiske hoteller som åpnet i 2018

Disse hotellene har høy wow-faktor.

Fresht interiør som såvidt er berørt, duften av «nytt» som sitter i veggene og følelsen av at det ikke har vært hundrevis av gjester der før deg. Er det ikke bare deilig å våkne på et nytt hotell? Det er noe helt spesielt med nye hoteller, fordi de ofte tenker nytt og tilbyr en moderne hotellopplevelse.

Selv om du kanskje ikke har planer om å reise i nærmeste fremtid, bør du likevel få med deg disse nye 25 hotellperlene.

1.Branco, Mykonos

Branco Mykonos, Mykonos, Utendørsbasseng

Spektkaulær havutsikt, noen av Hellas’ beste kokker, avslappende spatjenester, spennende treningstimer, og et latterlig fint svømmebasseng. Branco imponerer på mange måter og ligger rett på Platis Gialos-stranden. Du får inkludert frokost, wi-fi og parkering (som er perfekt om du skal leie bil). Dette er et hotell med kun 21 gjesterom, men er også åpent for barnefamilier.

Les mer om hotellet her.

2.Hotel National Des Arts Et Metiers, Paris

Galleribilde av overnattingsstedet

Bo midt i Paris i nærheten av Louvre-museet, katedralen og Ópera Garnier. Er du interessert i god mat, kunst og kultur er dette hotellet for deg. Et perfekt hotell for par som vil krydre på kjærlighetslivet i Paris. Yoga-timer og treningsrom er tilgjengelig om du ikke vil slutte med treningsrutinene.

Les mer om hotellet her.

3.Four Seasons Resort At Desroches Island, Seychellene

Four Seasons Resort Seychelles at Desroches Island, Desroches Island, Villa (Madame Zabre), Oppholdsområde

Dette har vært en lodge i mange år, men eierne bestemte seg for å rive den ned og gjenoppbygge helt fra grunnen. Her får du 40 villaer med private bassenger, omkranset av vakkert naturlandskap, herlig strand og hemmelige gangveier som går til herlige skilpaddestrender.

Les mer om hotellet her.

4.Public, New York

PUBLIC, an Ian Schrager hotel, New York, Loftsrom, utsikt, Gjesterom

Dette hotellet ligger langs Manhattens East Village, Lower East Side og Nolita-nabolagene («North of Little Italy» ). De 367 soverommene har gjenvunnet eikegulv og betongtak. De forgylte speilene med antikvitetsbronse glass er modellert fra 1600-tallets Italia. Og alt dette kan få for en svært rimelig pene (for å være New York).

Les mer om hotellet her.

5.The Lumiares Hotel & Spa, Lisboa

Galleribilde av overnattingsstedet

Lisboa er kjent for sine flotte boutiquehoteller, og nå har det åpnet enda en hotellperle i Portugals hovedstad. Her sover du godt, til tross for at hotellet ligger i sentrum og tilbyr store vinduer. Takterrassen er en fasjonabel plass med herlig utsikt over slott og Lisboas sjarmerende gater.

Les mer om hotellet  her.

6.The Line Hotel, Washington

Galleribilde av overnattingsstedet

The Line Hotel ligger i en eldgammel kirke og tilbyr 220 hotellrom med en kul interiørstil. Her bor du i rolige omgivelser, med tilgang til spa og treningssenter. Her kan du arbeide og oppdatere deg på sosiale meider når som helst på døgnet – du får nemlig Wi-Fi tilgang overalt på hotellet.

Les mer om hotellet her.

7.Proper Hotel, San Francisco

San Francisco Proper Hotel, San Francisco

I hjertet av nabolaget, Mid-Market, ligger dette hotellet som har en god blanding av det moderne og gamle. Bygget er en historisk strykejernsbygning i hjertet av Market Street, med en unik og urban hotellopplevelse. Westfield San Francisco ligger kun 10 minutters gange unna.

Les mer om hotellet her.

8.Verride Palácio Santa Catarina, Lisboa

Verride Palácio Santa Catarina, Lisboa, Utendørsbasseng

Enda et flott boutiquehotell i Lisboa, som virkelig er sjarmerende og noe helt for seg selv. Interiørstilen består av det moderne og det gamle med sengetøy laget av egyptisk bomull og marmorbad.

Les mer om hotellet her.

9.Trunk Hotel, Tokyo

Galleribilde av overnattingsstedet

Tokyo er kjent for sine mange unike hoteller, og nå bør du vurdere dette hotellet i storbyen. Med et helt nytt konsept; «socializing»; som betyr «å leve sant for deg selv, uten unødig press, men med en sosial hensikt.». Hotellet ligger i det moderne distriktet, «Shibiya» og tilbyr virkelig en autentisk, japansk atmosfære.

Les mer om hotellet her.

10.Dimora Delle Balze, Sicilia

Galleribilde av overnattingsstedet

En italiensk hotellperle du neppe har opplevd før. Vi elsker jo alt av det autentiske Italia, og dette hotellet har nettopp dét med en moderne tvist. Hotellet ligger i en bygning fra det 19.århundre og er et mesterverk med imponerende detaljer som lysekrone fra europeiske slott, silke på veggene og et variert utvalg av kunst.

Les mer om hotellet her.

11.1902 Townhouse, Mallorca

Galleribilde av overnattingsstedet

Har du vært på Mallorca, har du garantert fått med deg den koseligste landsbyen, Port de Sollér. Her har de åpnet et hotell med flotte fasiliteter. Du får utendørsbasseng og sitrontrær rett utenfor hotelldøren.

Les mer om hotellet her.

12.Nomad, Los Angeles

Galleribilde av overnattingsstedet

Bor du hos Nomad er det som om å bo midt i et kunstverk. Du får overnatte ilag med originale kunstverk fra Paris, spesiallagde møbler og luksuriøst sengetøy. Fra takterrassen kan du se den herlige utsikten over engelens by som kan nytes over en kopp kaffe eller en drink.

Les mer om hotellet her.

13.Habitas, Tulum

Habitas Tulum, Tulum, Deluxe dobbeltrom, utsikt mot hage, Gjesterom

Å bo midt i Mexicos jungel blir nærmest som være med i en Indiana Jones-film. Habitas ligger kun tre minutters gåtur til den vakre Tulum-stranden, og 40 minutters gåavstand til verdensberømte Maya-ruinene. Hotellet består av 32 telter, så her bor du nesten som en indianer.

Les mer om hotellet her.

14.Sanders, København

Galleribilde av overnattingsstedet

Rett bak den gamle scenen i Det Kongelige Teater, finner du dette klassiske hotellet, eid av tidligere ballettdanser og verdens beste mannlige balletdanser 1993, Alexander Kølpin. Sanders føles mer ut som et teater enn et hotell. En god miks av vintage og moderne, dansk design.

Les mer om hotellet her.

15.L’Oscar, London

L'oscar London, London

L’Oscar er bygd i en tidligere kirke og ligger i Russell Square. Hotellet er oppført i en barokk-stil, med overdådige dekorerte soverom, fløyel, skinninteriør og syvetasjers lysekrone.
Les mer om hotellet her.

16.Fairmont Sirru Fen Fushi, Maldivene

Galleribilde av overnattingsstedet

Dette villaområdet tilbyr akkurat det navnet tilsier; Secret Water Island. Hele anlegget inkluderer 200 meter langt svømmebasseng som krysser lengden på øya. Under oppholdet på Fairmont kan du bli med på grillfest eller dra på utekino i jungelen.

Les mer om hotellet her.

17.The Hoxton, Paris

The Hoxton Paris, Paris, Dobbeltrom, Gjesterom

The Hoxton ligger i hjertet av Paris. Det nyåpnede hotellet byr på alt du trenger for en vellykket ferie i den franske hovedstaden. Rommene er små, men med akkurat nok plass for deg som reiser «lett».

Les mer om hotellet her.

18.Wild Coast Tented Lodge, Sri Lanka

Galleribilde av overnattingsstedet

Inspirert av eggformede steinblokker strødd over stranden, har teltene en unik, kuppelaktig form som er lagd av fransk lerret. Den største attraksjonen finner du på Yala National Park, et av de mest dyrelivrike områdene på Sri Lanka.

Les mer om hotellet her.

19.Bulgari, Dubai

Bulgari Hotel & Resorts, Dubai, Dubai, Spa

Den italienske produsenten av luksusvarer som smykker, ur, håndvesker og parfyme, har endelig åpnet hotell i Dubai. De har tatt med seg italiensk stil til Midtøsten, og har nå verdens første Bulgari Marina og Yacht Club. Dette hotellet er for luksusdyr som liker at alt er på stell.

Les mer om hotellet her.

20.The Mandrake, London

Galleribilde av overnattingsstedetRundt hjørnet fra kontorene til Universal Pictures, Sony og Warner Bros, er Mandrake et smertelig, hip nytt hotell som allerede tiltrekker seg A-list-kjendiser. Johnny Depp droppet inn for en kaffe, og mange andre har gått forbi (selv om de ansatte vunnet ikke si hvem). Det luksuriøse botiquehotellet ligger kun to minutters spasertur fra Oxford Street, med iøyenfallende interiør og en privat kunstsamling.

Les mer om hotellet her.

21.Made Hotel, New York

Galleribilde av overnattingsstedet

Dette er et helt fresht hotell med 108 rom i Manhattan. Her er det noe sjeldent du ser i New York: grønne potteplanter og hengende kurver overalt. I stedet for de uhyre heftige sengene du finner på de fleste Manhattan-hoteller, ligger den store madrassen på toppen av en lav tresokkel, og sparer mye plass.

Les mer om hotellet her.

22.Como Uma Canggu, Bali

COMO Uma Canggu, Canggu, Loftsleilighet (COMO), Utsikt fra gjesterommet

I herlige Bali finner du dette resortet hvor du kan bo med stil og noen få skritt unna sand og surfing på Echo Beach. Her er det bare å koble av og nyte. Du kan meditere med litt pilates eller yoga, eller ta deg en ordentlig asiatisk inspirert massasje på spa. Også et perfekt hotell for familieferier.
Les mer om hotellet her.

23.The Principal, London

The Principal London, London, Deluxe dobbeltrom, Gjesterom

Enda et London-hotell som er verdt å få med seg er The Principal. Etter to års renovering har det virkelig endret seg til det bedre. Åpningen av 334-romshotellet er et tilskudd av adrenalin i hjertet av Londons mest litterære nabolag.

Les mer om hotellet her.

24.Freehand, New York

Galleribilde av overnattingsstedet

Freehand New York ligger i det tidligere George Washington-hotellet, som en gang var hjemmet til store forfattere, musikere og kreative sjeler. Designet av Roman og Williams og med tilpasset kunstverk av Bard College-studenter og alumner overalt, gjenoppliver hotellet det kunstneriske samfunnet i et historisk NY-nabolag.

Les mer om hotellet her.

25.The Pilgrim, London

Gallery image of this property

The Pilgrim ser ikke ut som et hotell. For det første, så er det ingen lobby. Gjester går inn gjennom The Café, før de kommer til en stor trapp og en ryddig inngang med alle London-trender akkurat nå: tavler, eksponert murstein, tusenårig-rosa lenestoler, danglende grønne planter og en imponerende belysning laget av 50 hengende messingrør (kobber var så 2016) .

Les mer om hotellet her.


Les også:

Ett av de beste hotellene på Mallorca

20 grunner til å reise til Paris