Foto: Hotels.com

Nye London-hoteller i 2018

Disse hotellene bør du oppleve i London.

I 2018 kan du glede deg til nye, stilige hoteller som åpner i fasjonable områder i London. Vi har valgt frem noen av de beste hotellåpningene.

Det er ikke bare opplevelser det florerer av i nordmenns favorittby. I London har du mangle hotellperler å velge mellom, men det er noe ekstra spennende med nye hoteller. Nye konsepter, freshere interiørstil og senger som har så vidt blir rørt. Hotell er jo den nye destinasjonen, og gjør ferieopplevelsen mye bedre.

 

Les også: De 10 beste hotellene i London

 

Her er tre hoteller som enten er helt nye eller fått en makeover.


The Principal

En av de største hotellåpningene i 2018 er uten tvil The Principal (tidligere Hotel Russell). Dette hotellet ligger i bydelen Camden, som er et av de mest populære områdene nordvest i London. Selve bygget er fra 1898, og er oppført som et historisk landemerke med høy glamour-faktor.

Åpningen vil ikke bare tiltrekke utenlandske turister, men også London-boere som er opptatt av god mat, fabelaktive drinker og uforglemmelige netter i storbyen. Det sies at restauranten Tempus skal være helt identisk til spisestuen i Titanic(!). Kanskje ikke så rart, når begge hadde samme arkitekt; Charles Fitzroy Doll. Du finner også en drageskulptur på trappene, som er ren kopi av den i Titanic.

Kunster Henry Charles Fehr har laget skulpturer av fire britiske dronninger som du finner i hovedgangen; Elisabeth I, Mary II, Anne og Victoria. Suitene er også kalt etter de britiske dronningene. The Principal åpner dørene i mai.

Søk fly til London her.

The Principal London, London

Bestill The Principal her.


Vintry & Mercer

Dette luksushotellet ligger i gaten Garlick Hill, nær bredden av Themsen. Hotellet inkluderer 92 rom og suiter med egen restaurant, takterrasse og et treningsstudio. Designet er inspirert av historiske handlinger i området, som også hotellnavnet stammer fra. Vintry refererer til vinkjøpmennene, mens Mercer til tekstilforhandlerne.

Du ser også den historiske refereringen i interiørvalget. Du finner for eksempel skreddersydde tekstiler og gamle handelskart rundt omkring på hotellet. Og om blir du sulten eller tørst, har du tre restauranter å velge mellom. Vintry & Mercer kan skryte på seg Vintry Kitchen, Mercer Roof Terrace og DNT (Do Not Disturb); en underground cocktailbar. Hotellet åpner i mars.

Søk fly til London her.

Vintry And Mercer, London, Utvendig

Bestill Vintry & Mercer her.


Dorsett City London

Dorsett City er et perfekt hotellvalg for deg som er opptatt av å bo sentralt og rimelig. Kjennetegnet er urbant, hipt og moderne. Det er kanskje ikke en tilfeldighet når Dorsett ligger i området Shoreditch i Øst-London. Shoreditch er stedet for deg som vil oppleve hippe steder, shopping billig mat og kule utesteder.

Les også: Dette er Londons hotteste område

Hotellet er fordelt på 13 etasjer med 267 rom inkludert suiter, i tillegg til to moderne restauranter, et 24-timers treningsstudio, fire møterom og en takterrasse med panoramautsikt.

Søk fly til London her.

Dorsett City London, London, Executive dobbeltrom, Gjesterom

Bestill Dorsett City London her.


Les også:

De beste bydelene i London

12 rimelige hotell som gir deg valuta for pengene

Londons beste restauranter