Nyfødt prinsesse i Storbritannia: Her er en kongelig guide til London

Med denne guiden fra British Airways kan du oppleve de beste stedene London har å by på av kongelige turistattraksjoner.

– Kongehuset og British Airways har alltid hatt et nært forhold, og alle vi i BA har gledet oss til den nye tilveksten i kongefamilien. På lørdag markerte vi med en helt spesiell ankomst på ankomsttavlen, sier Nord-Europasjef i British Airways, Peter Rasmussen.

I forrige uke fikk britene en liten prinsesse og prins George ble storebror. London har mange kongelige turistattraksjoner, og Rasmussen har satt sammen en kongelige guide til London, med tips til spesielle steder som det berømte paret William og Kate har et forhold til.

kate

Se Buckingham Palace

Det kongelige slottet er noe alle tilhengere må se. Hvis det kongelige flagget vaier over slottet, betyrdet at dronningen er hjemme. Det er verdt å dra til slottet rundt kl. 11.00 for å se det berømte vaktskiftet.

Du kan også reservere en omvisning inne på slottet, hvor du kan se de statlige rommene – inkludert tronerommet, hvor William og Kate tok sine offisielle bryllupsbilder i 2011.

• Inngang: 35,60 pund for voksne. Omvisninger inntil 27. september
• Nærmeste undergrunnsstasjon: St James ‘Park (Circle og District)

Les: Topp 10 London

 

Finn de beste hotellene i nærheten av Buckingham Palace her

 

yay-5411536-digital

Buckingham Palace er et must for alle som reiser til London. Foto: Thinkstock

Ta bilde med William og Kate

16139584952_6eca062f28_o

Ta bilde med hele kongefamilien på Madam Tussands.  Foto: Flickr/Karen Roe

Si appelsin sammen med hertugen og hertuginnen av Cambridge, som William og Kate tituleres som. Det vil si – nesten. Hvis du er opptatt av kongefamilien, bør du definitivt ta turen innom Madame Tussauds og ta et bilde med voksfigurene deres!

Det kan være morsomt å se om vennene dine lar seg lure hvis du deler bildet med dem på sosiale medier.

Du kan faktisk ta et bilder til et helt familiealbum. På Madame Tussauds finner du også dronningen, prins Charles, prins Harry og hertuginnen av Cornwall.

• Inngang: fra 22,50 pund for voksne
• Nærmeste undergrunnsstasjon: Baker Street (Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan og Hammersmith & City).

Les: Den virkelige store London-guiden

Finn de beste hotellene i nærheten av Madame Tussauds her

Beundre stedet hvor de giftet seg

Bulls_00080wsb

Foto: BullsPix/© Allpix / KCS

Over to milliarder mennesker så sendingene da William og Kate giftet seg i historiske Westminster Abbey i 2011. Et besøk til kirken vil bringe tilbake alle minnene fra den store dagen. Westminster Abbey er en vakker bygning og en av de mest populære turistattraksjonene i London.

Du kan gå ned midtgangen akkurat sånn som Kate, og forestille deg du er prinsesse for en dag!

• Inngang: 20 pund for voksne
• Nærmeste undergrunnsstasjon: St James ‘Park (Circle og District) og Westminster (Jubilee, District og Circle).

yay-3447689-digital

Se historiske Westminster Abbey hvor William og Kate giftet seg. Foto: Yayimages

Se hjemmet deres

William og Kate bor med sin sønn prins George i en leilighet på Kensington Palace vest i London, og det var hit de først tok med den lille prinsessen da de ble skrevet ut fra sykehuset i forrige uke. Du kan se deg rundt i delen av slottet som er full av store rom og historiske kunstverk.

For øyeblikket holdes klesutstillingen ”Fashion Rules”Kensington Palace, med flere titalls kjoler som tilhørte dronning Elizabeth, prinsesse Margaret og prinsesse Diana.

• Inngang: 16,40 pund for voksne
• Nærmeste undergrunnsstasjon: High Street Kensington (District og Circle).

Finn de beste hotellene i London her.

Sjekk ut Kates favoritter blant babybutikker

Rett før lille George ble født, ble Kate sett i Kensington og Chelsea mens hun kjøpte inn babyklær og andre babyting. Sammen med moren kjøpte hun en Moses-kurv fra en butikk som heter Blue Almonds på Walton Street. En annen favorittbutikk er barnemøbelbutikken Dragons, som også ligger på Walton Street.

• Nærmeste undergrunnsstasjon: South Kensington (District, Circle og Piccadilly).

Sjekk ut gullsmeden som lagde forlovelsesringen

Photo Must Be Credited ©Kate Green/Alpha Press 079717 02/05/2015 Kate Duchess of Cambridge Catherine Katherine Middleton and their new baby daughter leaving the Lindo Wing of St Marys Hospital in Paddington, London after giving birth to a baby girl at 8.34am

Foto: Bullspix/©Alpha Press

Gullsmed Gerard & Co. ved 24 Albemarle Street i Mayfair er kjent for å ha lagd safirringen som William fridde til Kate med. Den tilhørte opprinnelig hans mor, prinsesse Diana.

Butikken er et utrolig sted å se seg rundt – den har blitt en kjent institusjon og er sannsynligvis den mest berømte gullsmed i London.

• Nærmeste undergrunnsstasjon: Green Park (Jubilee, Piccadilly og Victoria).

Les: Her bør du spise og drikke i London

 

Beundre Kates perfekte portrett


Stikk innom National Portrait Gallery for et glimt av det første offisielle portrettet malt av hertuginnen av Cambridge. Det er malt av kunstneren Paul Emsley, og blir nå utstilt i rom 39. Portrettet er utrolig å se på nært hold.

• Inngang: gratis
• Nærmeste undergrunnsstasjon: Leicester Square (Northern Line og Piccadilly)

Bestill flybilletter her

 

Kilde: (British Airways)