Nyt våren i Skandinavia

..og få 25% rabatt på Radisson Blu-hoteller - hele våren!

Nå har Radisson Blu-hotellene fantastiske priser på alle sine hoteller. Du trenger ikke å reise så langt for å nyte våren – reis til Nordens mest romantiske by, København, eller til være kjære naboland – Sverige. Ellers kan du booke et Radisson Blu-hotell i Tigerstaden, og få et dobbeltrom med Oslos beste utsikt.

Husk på at:

  • Tilbudet gjelder kun på deltakende hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika og med forbehold om tilgjengelighet.
  • Tilbudet gjelder kun for reservasjoner på opphold til og med 26 mars- 12 april.

 

Oslo – Radisson Blu Scandinavia

Dette er et av Oslos beste hoteller, og ligger i nærheten av alt. Karl Johan, Det kongelige slott, Nasjonalteateret og slottsparken er bare noen få minutter unna. Dette hotellet har kanskje Oslos beste bar : 34 Skybar – hvor du kan sitte og nyte en drink med utsikt over hele byen i 21. etasje.

Les vår miniguide til Oslo sentrum her.

 

København – Radisson Blu Scandinavia Hotel

Dette er en av byens høyeste bygninger med Tivoliet i nærheten. Hotellet er 15 minutter spasertur unna sentrum og har perfekt utsikt over arkitektoniske perler. Tre spisesteder, bar, og egen kasino finner du her.

Les mer om Skandinavias mest romantiske by her.

 

Stockholm – Radisson Blu Viking Hotel

Royal viking er et elegant hotell med basseng og bar i 9.etasje. Det er bare noen få minutter til Stockholms gamleby og Nobelmuseet. Her bor du rett ovenfor Stockholms togstasjon som gir tilgang til hele byen.

Les om det beste av Stockholm her.

 

Gøteborg – Radisson Blu Scandinavia Hotel

Dette hotellet ligger ved Göteborgsoperaen, Sjøfartsmuseum og Stadmuseum. Hotellet har et innendørs basseng, badstue, restaurant, bar og treningafasiliter.

Her er 20 grunner til å reise til Gøteborg

 

Bergen – Radisson Blu Hotel Norge

I hjertet av Bergen ligger dette hotellet – med kort gangavstand fra Bryggens Museum, Mariakirken og det Hanseatiske museum, 2 restauranter, bar, gratis trådløst nett og frokost.

Les mer om hvorfor Bergen er en ener her.

 

Stavanger – Radisson Blu Royal Hotel

Dette er et moderne hotell i Stavanger museum. Ikke lang unna finner du Byparken, som er perfekt for spasertur i grønne omgivelser. Spaser til Vågen for å se de mange spennende spisestedene, barene og pubene.

Les mer om hvorfor du bør ta turen til Stavanger her.

 

Ut å reise?

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

Følg oss på Instagram og Facebook !