Nytt hotell i Oslo for den urbane og moderne reisende

HTL hotels åpner sine dører med nytt innovativt hotellkonsept.

HTL Hotels skiller seg ut fra andre hoteller i Norge. Du finner for eksempel ingen resepsjonister, men heller verter og vertinner som er tilgjengelig ved behov. Nøkkelkortet registrerer du gjennom en skjerm når du sjekker inn, og senere i høst kan du droppe nøkkelkortet til fordel for mobiltelefonen.

For å sjekke ut, dropper du bare kortet ditt i en liten boks ved utgangen. De to nye, og eneste HTL-hotellene i Norge ligger i Oslo sentrum, og er klare for å bli Oslos nye møteplass med et innovativt hotellkonsept.

Vinn reisegavekort! Meld deg på her.

Alle rommene ser like ut, og er designet for å gjøre det enkelt for deg som gjest. Foto: Hotels.com

 

HTL hotels har en tydelig profil i form av det først og fremst er hoteller for den moderne og urbane reisende. Gül Heper, komersiell ansvarlig i HTL hotels, sier hotellkjeden egner seg for de som ønsker å bo sentralt.

– Vi fokuserer på å gi gjestene en bedre hotellopplevelse med fokus på høy kvalitet, personlig service og smarte funksjoner. Som for eksempel enkel inn- og utsjekking, sier hun.

 

– Med enkel innsjekking og rombestilling døgnet rundt tilbyr HTL hotels gjesten en  forenklet og individuell reiseopplevelse. Senere i høst lanserer vi en egen nøkkelapp for hotellene i Oslo hvor du også har tilgang til hotellinformasjon og en cityguide, sier Gül Heper.

 

Her registrerer du nøkkelkortet ditt når du sjekker inn. Senere i høst kan du få din egen mobil som nøkkelkort. Foto: Hotels.com

 

Vil bli Oslos nye møteplass

HTL fokuserer ikke bare på hotellopplevelsen, men satser også på å bli en ny møteplass midt i hjertet av Oslo. Loungen er åpnet døgnet rundt og er designet for å bli en inspirerende arbeidsplass og et sted hvor man kan henge med venner. Med gratis Wifi og lett tilgjengelige eluttak for lading av digitale enheter, gjør det enklere å ta med PC-en og bare sitte å arbeide mens du tar deg en kopp kaffe.

– HTL sin lounge og minibutikk er åpen hele døgnet. I The Store kan du kjøpe drikke, supper, sandwicher, salater og snacks. Et sted å henge til alle døgnets tider, sier Gül Heper.

 

En del av den nye loungen på HTL Karl Johan. Hotellet satser på å bli Oslos nye møteplass med minibutikk, gratis Wifi og med mange eluttak. Foto: Hotels.com

 

Bo midt i Oslo sentrum til rimelig pris

Det er kun to HTL-hoteller i Norge, hvor begge er lokalisert i Oslo; et på Grensen og et rett ved siden av på Arbeidergata. Med en slik plassering, er du i nærheten av det meste Oslo sentrum har å by på når det gjelder shopping, restauranter, uteliv, barer og andre kulturopplevelser.

Alle rommene på hotellene har samme konsept og har samme design; de skal være enkle, i samme størrelse og med en TV-skjerm som har egen cityguide hvor personer som Charlotte Thorstvedt, Ingeborg Heldal, Nina Jarebink, Mariann Rosa og John André Hanøy deler sine beste Oslo-tips med hotellets gjester. Via Miracast og AppleTV kan du koble dine egne digitale enheter til en LED-TV.

Pris per natt starter fra 699 kroner, som er perfekt for deg som vil heller bruke penger på opplevelser og samtidig bo midt i hjertet av Oslo sentrum. Begge hotellene ligger kun få meter gåavstand fra hverandre. Sjekk ut hotellene her:

 

HTL Grensen

Les mer om hotellet her.

Se flere hoteller i Oslo her.

 

HTL Karl Johan

Les mer om hotellet her.

Se flere hoteller i Oslo her.

 

Les også: Topp 10 i Oslo

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: