Foto: iStock

Her booker du nyttårsaften i Oslo

Skal du bo på hotell i Oslo på nyttårsaften? Dette er de 10 beste hotellene i hovedstaden.

Folk forventer ulike ting når det kommer til årets aller siste dag. Mens noen planlegger måneder i forveien ønsker andre å ta det mer med ro og foretrekker en koselig middag med venner fremfor en fest til langt på natten.

Har du lyst å gjøre nyttårshelgen ekstra spesiell kan du book deg inn på et hotell i hovedstaden. Det er lite som slår følelsen av å deilig hotellsenger og frokost.

Under har vi funnet hoteller som forsatt har ledige rom, men vær rask! Det er stor etterspørsel og plutselig er rommet booket!

Les også: De beste spisestedene i Oslo


Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Grand Hotel i Oslo regnes som Norges mest ikoniske hotell, og huser mange internasjonale gjester, kjendiser og Nobels fredsprisvinnere.

Book en overnatting på en av Oslos aller beste hoteller og ønsk 2018 velkommen!

Sjekk ledige rom her!

Vil du bo midt i Oslo i nærheten av Karl Johan, Oslo City og Operahuset er dette hotellet for deg. Hotellet har 673 gjesterom, innendørs basseng, treningsenter, restaurant og bar med utsikt over hele Oslo!

Se flere bilder av hotellet her.


Grand Hotel Oslo

Grand Hotel i Oslo regnes som Norges mest ikoniske hotell, og huser mange internasjonale gjester, kjendiser og Nobels fredsprisvinnere.

Norges beste hotellsuite ligger i hotellets toppetasje, med en privat takterrasse og panoramautsikt over Oslo, det kongelige slott og Oslofjorden. Ønsk 2018 velkommen på dette hotellet.

Her kan du sjekke ledige rom og priser for nyttårshelgen.

Hovedstaden har en mengde utesteder du bør sjekke ut om du besøker byen i helgen. Sjekk ut de beste utestedene her.


Hotel Christiania Teater, an Ascend Hotel Collection Member

Vil du bo et steinkast unna Karl Johan og Aker Brygge er dette hotellet perfekt for deg.

Ta en titt på hotellet her.

Her finner du alle hoteller i Oslo som har ledige rom nyttårshelgen!


First Hotel Grims Grenka

Et moderne og stilig hotell midt i Oslo sentrum.

Hotellet med en gjennomført og luksuriøs stil har blant annet en fantastisk takterrasse, treningsenter, restaurant og 2 barer.

Her kan du titte på flere bilder av dette hotellet.

Usikker på hva du kan gjøre i Oslo? Her er 10 ting vi anbefaler å gjøre i hovedstanden!


Oslo kåret til en av verdens beste byer

Hvert år kårer Lonely Planet det de mener er verdens beste land, byer, budsjettvennlige reisemål og region å besøke. I år havner Oslo for første gang på topp 10-listen over verdens beste byer i 2018.

Det har aldri vært en bedre tid å besøke Norges hovedstad, skriver den prestisjefullereise reiseguiden. I pressemeldigen fra Lonely Planet, begrunner Tom Hall fra redaksjonen valget:

“Oslo has made our list of the top ten cities in the world to visit in 2018 because visitors can discover innovative architecture and unmissable museums alongside cool bars, bistros and cafes. With lots to see and do next year, there’s never been a better time to visit this cool Scandinavian capital city”.

Vi er enige om at Oslo er en flott by, hvor selveste Grünerløkka ble kåret til Oslos kuleste gate av amerikanske Vogue i år. Les mer om det her.

Oslo er blant annet fult av fantastiske restauranter og utesteder som byr på eksepsjonell mat og stemning. Vil du gå det nye året i møte med en bedre middag eller en fest kan du sjekke disse stedene:

  • Stratos
  • Sky Bar på Radisson Blue Plaza
  • Festningen Restaurant
  • Wallmans
  • Ekebergrestauranten
  • Vulkan Mathallen

Les mer om Oslos kuleste gate her!