Velkommen til La Manga: Høsten er den perfekte årstid å besøke denne halvøya i Spania. Foto: Istock

Oppdag La Manga i høstferien

Er du lei av høstværet med regn og storm, allerede før høsten har startet? Bestill en tur til La Manga i dag!

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

Behagelige temperaturer helt ut til november, storslått festival og paradisstrender er noen av grunnene til hvorfor du bør ta høstferien på La Manga.

La Manga er kjent som Europas Key West, og har i mange generasjoner vært spanjolenes hemmelige ferieparadis. På spansk betyr La Manga ”armen”, på grunn av den unike geografien. Dette fordi halvøyen strekker seg ut fra fastlands-Spania, med Middelhavet på den ene siden og saltvannslagunen Mar Menor på den andre siden.

På La Manga er det kilometervis med strender, krystallklart vann, stabile temperaturer og mer enn 320 soldager i året. Feriehalvøyen er en perfekt destinasjon for deg som ønsker både spennende aktiviteter og late dager i solen. Dette er destinasjonen hvor både familier, single og par får en uforglemmelig tur.

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

Her er 5 grunner til hvorfor du bør ta høstferien på La Manga:

1.Garantert flott sommervær og gode badetemperaturer til november

Dos Mares La Manga

Høsten er favoritt-tid for de lokale og de som kjenner La Manga. Da er tempoet litt roligere, men fremdeles er det flott sommervær, med svært gode badetemperaturer. Besøker du La Manga på høsten har du kilometervis med flotte sandstrender nesten for deg selv, og badevannet holder mer enn 25 grader helt til slutten av oktober.

I tillegg er høsten den mest avslappende tiden på La Manga. Da er de hektiske sommermånedene ferdig, og både turister og lokalbefolkningen er i en mer rolig modus med nok tid til å oppleve det La Manga har å by på.

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

2.70% rimeligere feriebolig enn om sommeren

Las Velas lamangabooking

Det er stor forskjell på å bo i stor ferieleilighet sammenlignet med for eksempel et standard hotellrom. LaMangaBookings ferieboliger har god plass og et fullt utstyrt kjøkken, som gir deg en unik mulighet til å prøve spennende lokale råvarer. Opplev store markeder med et fantastisk utvalg av frukt og grønnsaker, enten på La Manga eller i nabobyene, nesten hver dag, hele året.

Alle leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse og svømmebasseng inne på området (villaer har privat svømmebasseng inne i hagen). Du slipper derfor følelsen av å bo i en koffert hele ferien. De fleste ferieboligene har norske eiere, og er svært godt utstyrt for et hyggelig opphold. Blant annet så har de fleste fasiliteter som trådløst internett og norsk TV.

Om du reiser på høsten til La Manga er ferieboligene nesten 70% rimeligere enn på sommeren. Du kan for eksempel leie en flott leilighet med ett soverom, med fasiliteter som norsk TV og Internett for bare 3.000,- pr. uke. (sluttvask, sengetøy og håndduker kommer i tillegg).

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

3. Murcia-regionens største festival, «Carthaginians and romans fiesta»

http://www.cartaginesesyromanos.es/s/cc_images/teaserbox_44474104.jpg?t=1443535381

Havnebyen Cartagena er nærmeste storby til La Manga, og ligger bare 20 minutter sør for halvøyen. I perioden 16. til 25. september arrangeres byens største festival “Carthaginians and romans fiesta”, som er en spennende festival for både store og små. Festivalen er til minne om når de romerske troppene inntok byen i år 209 før Kristus. Da er det store opptog i byen med gladiatorer, og befolkningen gjenskaper slagene fra denne tiden.

Det største og mest kjente opptoget er derimot på lørdagen. Det hele ender med en stor byfest på kvelden hvor det serveres spansk mat og drikke.

For mer informasjon om festivalen, se http://www.cartaginesesyromanos.es.

 

Velg blant 120 ferieboliger for din drømmeferie på www.lamangabooking.com! Her finner du leiligheter og hus med fra 1 – 5 soverom.

 

4.Nasjonalparken Calblanque

la manga calblanque

Bare en kilometer sør for La Manga-halvøyen, ligger den unike nasjonalparken Calblanque. Nasjonalparken har en av de siste urørte strendene langs hele den spanske Middelhavskysten. Området er kjent for sine fjellmassiver, gullfargede strender, samt spennende natur og turkist hav.

Om du liker stillhet og vil ha stranden helt for deg selv, er dette det rette stedet for deg.

Strendene passer til alle aldre og et ideelt sted for en piknik. Husk å ta med alt du trenger – det er nemlig ingen kiosker i nærheten. Ta bussen hit, eller kjør inn til parken med din leiebil.

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

5.Et paradis for vannsport

SUP La Manga_7014

La Manga et perfekt utgangspunkt for en aktiv familie. Få steder i Europa kan tilby tilsvarende, og det er sjøen som er trekkplasteret for en ferie med mange spennende aktiviteter. Her kan du prøve den nye populære familieaktiviteten stående padling(SUP), dra på snorkeltur, RIB-turer, vannscooter og mer.

For de mer viderekommende så har du mulighet til å surfe, kite, eller dykke året rundt. Det arrangeres både kurs og egne turer for de som behersker disse aktivitetene fra før. La Manga er også en av svært få steder i Middelhavet som har gode forhold for bølgesurfing.

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

Reisen til La Manga

La Manga del Mar Menor, Spain

Alicante(ALC) – Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Omtrent en time fra flyplassen til La Manga.

Alicante/Murcia(MJV) – Direkte fly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Omtrent 20 minutter fra flyplassen til La Manga.

Fra flyplassen og til La Manga, reiser du enklest med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.

Bestill din feriebolig hos LaMangaBooking.com!

 

Flere saker om La Manga:

La Manga – Europas Key West

5 gode grunner til å velge feriehus fremfor hotell

Dette er Spanjolenes hemmelige ferieparadis