Foto: iStock

Oslo-hotellene du bør vurdere

De tre aller beste hotellene i Norge ligger i hovedstaden, ifølge verdens største reisenettsted, TripAdvisor.

Ny kåring fra TripAdvisor viser de 25 beste hotellene i Norge, hvor de tre aller beste ligger i vår kjære Oslo. Kåringen er basert på haugevis av anmeldelser fra reisende fra hele verden.

(Se hele listen nederst i artikkelen).

 

Blir det en helgetur til hovedstaden? Da er det disse tre hotellene du bør vurdere:

 

1.Thon Hotel Rosenkrantz

TripAdvisors lesere har stemt frem Thon Hotel Rosenkrantz som Norges aller beste. Dette er et moderne designhotell, kun et kvartal fra Oslos hovedgate Karl Johan. Hotellet tilbyr gratis kveldsmat alle dager fra 18:00-21:00, samt en av byens beste hotellfrokoster på restaurant Paleo. I tillegg har de treningsrom med utsikt mot Tinghuset, og gjesterom med bemerkelsesverdig design.

Les mer om hotellet her.


2. The Thief

THE THIEF, Oslo, Gjesterom

The Thief har vunnet flere prestisjetunge priser helt siden Petter Storladen åpnet dørene i 2013. Blant annet kapret Stordalens hotell plass på «The Gold List 2017 – our favorite hotels in the world».i reisemagasinet Condé Nast Traveller to år på rad. Luksushotellet ble i tillegg kåret til det aller beste i Nord-Europa av 300 000 lesere av samme reisemagasin i 2016. Nettavisens lesere stemte frem hotellet som nummer to på listen over Norges beste hoteller, som kapret førsteplassen i 2016 i samme kåring.

Med andre ord så er det ikke en tilfeldighet at The Thief troner hotell-lister igjen og igjen. Ved siden av visuelt flotte hotellrom, kan hotellkjeden Nordic Choice (som The Thief da er en del av) også skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder når det gjelder sovekomfort. Her bor du midt i byen på Oslos flotte bydel, Tjuvholmen.

Les mer om hotellet her.


3. Hotel Continental

Dette 5-stjernershotellet ligger midt i hjertet av Oslo ved nasjonalteateret. Gjennom i fire generasjoner har Hotel Continental blitt bygd opp av én og samme familie. I tillegg til sine 155 luksuriøse rom og suiter, har hotellet fem restauranter som byr på en spennende mat-og vinmeny. Kjøkkensjef Stig Drageide tilbereder maten med sesongens råvarer, inspirert av europeisk kjøkken.

Det er derimot den kjente Theatercafeen som er et «must» for Oslo-besøkende. Kafeen åpnet dørene i 1900, og har helt siden da vært et stamsted for norske kunstnere og skuespillere. Du får et lite stykke av norsk kulturhistorie med hele 81 portretter på veggene, som gjengir norske kulturpersonligheter, forfattere, skribenter, skuespillere, malere, musikere og komponister. Og om du er lysten på et glass vin eller dessert, er et besøk her aldri skuffende.

Les mer om hotellet her.


 

Sjekk resten av listen over Norges aller beste hoteller, kåret av TripAdvisor:

4.Hotel Christiania Teater, Oslo

5.Dalen Hotel, Dalen

6. Solastrand Hotel & Bad, Osøyro

7.Abra Havn, Kristiansand

8.Hotel Ullensvang, Lofthus

9.Clarion Hotel The Edge, Tromsø

10.Støtvig Hotel, Larkollen

11. Lysebu, Oslo

12.Frogner House – Skovveien 8, Oslo

13. Hotel No 13, Bergen

14.Hamn i Senja, Senja

15. Clarion Hotel & Congress Trondheim

16.Clarion Hotel Tyholmen, Arendal

17.Sommarøy Arctic Hotel Tromsø

18.Scandic Havet, Bodø

19.Clarion Hotel Energy, Stavanger

20.Thon Hotel Opera, Oslo

21.Hotell Refsnes Gods, Moss

22.Hotel Brosundet, Ålesund

23.Clarion Hotel Stavanger

24.Farris Bad, Larvik

25.Strand Hotel Fevik, Grimstad

 

Les også:

Norges beste hotell 2017

To norske hoteller åpner i Stockholm

Oslos beste utesteder