På disse hotellene vil kjærligheten blomstre

Har du enda ikke lagt noen planer for valentinshelgen?

Overrask din utvalgte med en langhelg på et av disse romantiske hotellene i Skandinavia. Vi har sjekket pris og tilgjengelig på en rekke hoteller fra torsdag 13.- 16. februar (torsdag til søndag), samt flypriser om du trenger transport.

1. The Thief- romantisk luksus på Tjuvholmen i Oslo

Med Oslos flotteste beliggenhet, vil dere på THE THIEF stjeles bort fra mas og fjas i hverdagen. Med sine 116 designerrom og svært gode fasiliteter er dette hotellet et av de aller vakreste i Norge. THE THIEF er også sentrum for mange hyggelige helgeaktiviteter- en romatisk middag på hotellets egen restaurant og det flotte Astrup Fearnley Museet (nabobygget til hotellet). Eller ønsker dere bare å spasere langs Aker Brygge og nyte livet? Da er dette hotellet for dere!

Gjennomsnittsprisen på et Superior Dobbeltrom med balkong er 2790,- pr. natt.

Bestill hotellet her

Ps. Her kan du også overraske din kjære med spa på rommet! Klikk her for flere detaljer om In-room spamuligheter.

2. Hotel Bristol- romantikk og ærverdighet midt i hjertet av Oslo

Hotell Bristol ligger midt i hjertet av Oslo, og har siden 1920 (da dørene åpnet for første gang) vært kjennetegnet av æreverdighet og eleganse. Hotell Bristol har 251 flotte værelser med en særpreget stil, hvorav 10 er suiter oppkalt etter noen av de mest kjente personene som har bodd eller hatt tilknytning til hotellet. Dette klassiske hotellet er et godt utgangspunkt for shopping, museum, Operaen, Slottet og andre serverdigheter i Oslo sentrum- og passer for dere for ønsker en helg med alle muligheter utenfor døren.

Tre netter på Hotel Bristol: 4200,-  (standard dobbeltrom)

Bestill hotellet her

3. Farris Bad- dyrk kjærligheten på spa i Larvik

 

Ved bystranden i Larvik ligger Farris Bad– det største og mest unike spaet i norden. Her tilbys praktfull havutsikt, kostnadsfritt Wi-Fi, en stilfull restaurant og bar, samt en mengde av avslappende og deilige spa-fasiliteter. Spa- og velværesenteret på Farris Bad har blant annet Mineralspa, Kildevannsgrotte, Tepidarium, Soft Sauna, Urte sauna, Finsk sauna, Kaldkulp, Fotbad, Tropedusjer, Dusjgrotte, Massasjebasseng, Fjordsauna, Varmkulp, Jacuzzi (inne og ute), Kneips basseng, egen damebadstue, Float og hele 18 spesialtilpassede behandlingsrom. Vi anbefaler at dere forhåndsbestille ønskede behandlinger før ankomst.

Alle rommene på spahotellet har moderne design og møbler, minibar og flatskjerm-TV.

Pris per natt: 1990,-

Bestill hotellet her

TIPS!  Oppgrader til pakken «Tid for kjærlighet» som inkluderer en 3-retters middag, inngang til spa, badekåpe og tøfler, forfriskende overraskele og sjokoladehilsen ved ankomst på rommet, et spa-kit med pleieprodukter og frokostbuffet.

4. Rosendahl Fjordhotell- norsk romatikk ved Hardangerfjorden.

Reis bort fra bymaset! Seks mil fra Bergen ligger fantastiske Rosendal Fjordhotell ved Hardangerfjorden. På hotellet som ligger i vannkanten finner du en restaurant, bar og en balkong med panoramautsikt. Tar du turen hit har du også muligheten til både turgåing, fisking, robåt og hesteridning, eller rett og slett å bare slappe av på hotellets egen spaavdeling (som er gratis for hotellets gjester). Bare 15 minutters gange fra hotellet finner du også Barionet Rosendal Slottet fra 1700-tallet, eller Fjellhaugen Skisenter som kun tar 20 minutter i bil. Dette er hotellet for dere som ønsker å tilbringe en både avslappende og aktiv helg ved Norges flotteste fjord.

Hotellet tilbyr også gratis internett og gratis parkering.

Pris: 4950,- for tre netter inkl. frokost.

Bestill hotellet her

Du kommer deg enkelt fra Bergen til Rosendal Fjordhotell med bil som du kan leie her.

5. Admiral Hotell- urban kjærlighet i København

Midt i hjertet av København finner du Admiral Hotell, med sine 366 rom- alle preget av komfort, kultur, design og service. Alle rommene på hotellet har sin egen sittegruppe, minibar og flatskjerm-TV med flere kanaler. På hotellts gourmet restaurant, Salt, kan dere nyte Skandinavisk cuisine med franskinspirerte smaker. Fra hotellet er det utsikt til havnen, Operaen og Skuespillerhuset, mens kjente turistattraksjoner som Amalienborg Slott, Den lille Havfruen og Amaliehavnen ligger kun et minutts gange fra hotellet. Nyhavn og Strøget (den mest kjente shoppinggaten i København) er heller ikke mer enn fem minutters gange unna hotellet.

Pris: fra 3550,- for tre netter

Bestill hotellet her

Fly til København denne langhelgen koster fra 1800,- for 2 pers.

Bestill de billigste flybillettene her

6. Kurhotel Skodsborg- avslapping og kos ved Københavns strandlinje

Opplev mer av København storby! Nær stranden i Skodsborg (Nord-København) ligger Kurhotel Skodsborg, nærliggende Københavns goldklubb, Hjortepark og Gammel Holtegård. Ikke langt unna ligger også Bellevue strand og Bakken. Kurhotell Skodborg har alt du trenger for en romatisk helg med din utvalgte; Spa med full service, et innendørs bassen og treningsstudio, dampbad, badstue, terrasse, en flott restaurant, kafè- og barlounge, gratis Wi-Fi, frokost og parkering. De 86 gjesterommene på hotellet har enten utsikt mot stranden, den flotte hagen eller gårdsplassen.

Pris for tre netter: 4052,-

Bestill hotellet her

Fly til København denne langhelgen koster fra 1800,- for 2 pers.

Bestill fly her

Bor du på østlandet, kan du Oslo faktisk kjøre til København på under 6,5 time. Ønsker du å leie bil til en billig penge, kan du gjøre dette her.

7. Hotel Diplomat- omringet av kjærlighet i Stockholm

Oppdag den spesielle atmosfæren i Stockholm, eller Gamla Stan som byen også kalles, ved å bo på det flotte 4-stjerneshotellet Diplomat. Dette hotellet har hele 130 gjesterom som inneholder både minibar, safe, gratis internett, kabel-TV, filmkanaler og aviser.  I områder rundt hotellet finner du Armèmuseum, Nasjonalmuseet og Kunlige Operan- et perfekt utgangspunkt for hyggelige utflukter. På dette hotellet kan du også overraske din utkårede med å forhåndbestille massasje på rommet.

Pris: fra ca 4000,- for tre netter.

Bestill hotellet her

Flybillett til Stockholm denne langhelgen ligger på ca. 1200,- for 2 pers.

Finn de billigste flybillettene her

8. Clarion Hotel Post-  for kjæresteparet som vil oppleve trendy Gøteborg

Luksushotellet Clarion Hotel Post ligger i den tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Göteborg. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige. Rommene er ekstra romslige og delikat innredet, samt at hotellet tilbyr en delikat frokostbuffet. På hotellet har du i tillegg tilgang til to restauranter (hvor restauranten vRÅ er kåret til Gøteborgs beste!) og to funky barer- hvor dere kan nyte en drink eller to. Skönhetsfabriken, hotellets deilige spa, er også en god grunn til å velge nettopp dette hotellet.

Pris for tre netter: fra 4000,-.

Bestill hotellet her

Bestill de rimeligeste flybillettene her

9. Hotell Haven- en behagelig kjærestetur til Helsinki

Plassert i sentrum av den flotte byen Helsinki ligger hotellet Hotell Haven med sine 77 gjesterom. Hotellet har gåavstand til kjente turistområder som Kauppahalli, Presidentpalasset og Senats-toget. Ikke langt unna ligger også Helsinki kateral og Uspenski-katedralen, et «must see» når du først er i byen. Hotellet tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og rom med luksuriøse senger, bad i spa-stil og multimedia-anlegg fra Bang & Olufsen. Gratis aviser, tilgang til treningssenter og bruk av sykler, samt en velsmakende frokost vil dere også få. Hotellet passer utmerket for dere som ønsker å bo luksuriøst og behagelig.

Pris fra 4595,- for tre netter

Bestill hotellet her

Flybilletter til Hesinki for to personer i Valentinshelgen (tor-søn): 1082,-

De rimeligste flybillettene finner du her

 

Les også: Norges 25 beste hoteller – 2014

Les også: Opplev Skandinavias perler