På tide med en babymoon?

Reis i kjendisenes fotspor.

Babymoon er en av de nyeste trendene og blir stadig mer populært blant par som venter sitt første barn.

Så hva er en babymoon? Selv om det høres litt fancy ut, handler det i bunn og grunn om å nyte en siste utflukt med partneren din før dere blir en familie på tre. Hensikten er å sørge for at dere får rikelig med hvile og avslapping før de søvnløse nettene sparker inn. Og hvilken bedre måte å gjøre dette på enn å dra på ferie.

Det er mange spennende destinasjoner å velge mellom, enten du går for sol og bading, storby, naturopplevelser, eller spa og velvære. Det er ingen tvil om at for oss nordboere er det eventyrlige strender og turkisblått hav som frister mest.

Trenger du inspirasjon? Se hvor kjendisene dro på sin babymoon.

Punta Mita, México 

Four Seasons Resort Punta Mita, Mexico

Mexico med sine milelange hvite strender, kokospalmer og et asurblått hav er en ideell babymoon-destinasjon. Det var nettopp her på Four Seasons Resort i Punta Mita at skuespiller Kate Hudson og kjæresten Matt Bellamy solte seg mens de ventet på sin kommende baby. På Four Seasons Resort kan du koble av i en luksuriøs suite med privat hvit sandstrand (perfekt for den vordende mamma) eller øve på svingen på de to Jack Nicklaus- golfbaner (perfekt for pappaen). Så kan dere avslutte dagen med en deilig middag på en av stedets 4 restauranter.

Se nærmere på hotellet her
Finn frem flere eksotiske hoteller i Punta Mita, Mexico her eller i Puerto Vallarta her.

Rancho Palos Verdes, California, USA

Terranea Resort i Rancho Palos Verdes: Et fantastisk sted.

Mariah Carey og mannen Nick Cannon valgte Terranea Resorts i Rancho Palos Verdes for sin babymoon. Dette fem-stjerners hotellet ligger i Strandbyene i Rancho Palos Verdes og nær stranden. Terranea Resorts byr blant annet på 3 utendørs bassenger, golfbane og spa med full service.

Les mer om hotellet på her

 

Eksotiske øyer

Eksotiske destinasjoner som Hawaii, Bahamas, og Jomfruøyene, er foretrukne reisemål blant kjendis-parene, først og fremst fordi de byr på både avslapning og eventyrlige opplevelser.

 

Hawaii 

Det er ikke tilfeldig at hotellene på Hawaii er blitt babymoon-favoritter. Hillary Duffy og mannen Mike Comrie nøt solskinte dager på Four Seasons Resort Hualalai i Kailua-Kona, mens modellen Marissa Miller og mannen hennes Griffin Guess gikk for Four Seasons Resort Maui i Wailua. Flott beliggenhet, luksuriøs stil, ypperlig service, utmerkede fasiliteter, utsøkt og delikat mat . Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Se etter flere fantastiske hoteller på Hawaii (hovedøy) her eller sjekk ut hotellutvalget i Maui her

LES OGSÅ: Drømmer du om Hawaii?

 

Saint Lucia

Saint Lucia er et lite paradis på jorden som ligger og stråler i det Karibiske Hav. Den pryder med noen av verdens vakreste strender og byr på spektakulært landskap og frisk og velsmakende mat. Det var denne lekkerbisken av en øy som Nick Lachey og kona Vanessa Lachey falt for. Kjendis-paret hadde sin babymoon på det eksklusive Jade Mountain Resort i Soufriere. Kjent for sin oppsiktsvekkende vakre arkitektur og personlige service, er Jane Mountain Resort er en romantisk babymoon-perle. Her kan du nyte kulinariske opplevelser og dristige smaker fra øya laget av den prisbelønte chef Allen Susser.

Se nærmere på Jade Mountain Resort her, og søk etter flere hoteller i Saint Lucia her

Middelhavets sjarm

 

Portofino, Italia

Skuespiller Sienna Miller og kjæresten Tom Sturidge ble fristet av Middelhavets sjarm, og nøt sin babymoon i idylliske Portofino. Portofino er en meget attraktiv og fargerik by på den østlige del av den italienske riviera, som egner seg perfekt for en utflukt i kjærligheten tegn. Reiser du til Portofino, vil du finne en sjarmerende by med pastellfargede hus, mange butikker, restauranter, kafeer og luksiriøse hoteller. På høyden over byen kan du nyte en fortryllende utsikt som du bare har drømt om.

Du kan finne fantastiske hoteller på Expedia.no her
Se etter flotte hotelltilbud i Portofino på Hotels.com her

Ibiza, Spania

Skuespiller Matthew McConaughey og kona Camilla Alves ferierte i fjor sommer på den spanske øya Ibiza, mens de ventet på sitt kommende barn nummer tre. Ibiza er en liten Middelhavsøy med spektakulære strender, best kjent for glamorøst uteliv og hedonistiske fester. Men øya har mye mer å by på- noe turister sakte men sikkert har begynt å oppdage. Bare få minutter fra nattklubber og pulserende folkeliv finnes en stille, nydelig og tradisjonell øy med severdigheter som er vel verdt et besøk.

Se på utvalget av hoteller på Ibiza her
Du kan også finne flere hoteller på Ibiza her

Finn billige flyturer her