Plassert midt i jungelen, består dette luksushotellet av 3 luksuriøse hytter, en suite og en tre-roms villa. Foto: Geejamhotel.com

Platestudioet som ble luksushotell

På Geejam har Drake, No Doubt og Bjørk spilt inn plater. Når de ikke gjør det kan du bo der.

Vi elsker Geejam! Dette er vårt favoritthotell!

Utenfor Port Antonio på Jamaicas nordøstlige kyst, langt fra turisthordene i Montego Bay og cruisebåtene i Ocho Rios ligger denne perlen av et hotell. Geejam er egentlig et platestudio som ble startet av Jon Baker og Steve Beaver, men det fungerer som et hotell når ikke verdensstjerner som Alicia Keys, Drake, Bjørk, Gwen Stefani og Snoop Dog spiller inn musikk her.

Les mer om hotellet her.

Hotell er kanskje heller ikke noen god beskrivelse av de fem hyttene som ligger midt i jungelen med en fantastisk utsikt over det karibiske hav, det er mer som å ha en egen luksushytte i paradis. Geejam har sin egen private strand i en lagune med et stort korallrev, men det finnes også andre fantastisk strender som Frenchman’s Cove rett i nærheten.

Geejam ligger 10 min unna Trident Hotel som har samme eiere. Tar du noen netter på hvert sted har du en perfekt ferie. Som en ekstra liten bonus spiller Jamaicas svar på Buena Vista Social Club, The Jolly Boys konsert på Geejam hver fredag når de ikke er på turne.

Service

Det finnes mange hoteller hvor de ansatte lærer seg navnet ditt, men det spesielle med Geejam er at du kommer til å lære deg navnet til nesten alle de ansatte! Her er det ikke noe Mr eller Sir, alt foregår på fornavn og er du en hyggelig person får du garantert noen nye venner etter at du har bodd her.

Den gode opplevelsen begynner når du lander i Montego Bay. Her blir du møtt før passkontrollen og geleidet gjennom en egen luke før du henter bagasjen og blir ført til en liten lounge hvor du tar en kald Red Stripe mens du venter på sjåføren. Når du ankommer Geejam får du en telefon med nummeret til alle ansatte og skulle du ha behov for noe er det bare å ringe. De kjører deg til stranden, tar deg med på klubb i Port Antonio, eller hva som helst annet du måtte trenge.

Les mer om hotellet her.

 

Rommene

Alle rommene på Geejam er forskjellige og de har hver sin sjarm. Vi har bodd i alle med unntak av Sandwood som er et større hus. Ska er vår absolutte favoritt der det ligger helt øverst på eiendommen med badestamp på hverandaen og en helt fantastisk panoramautsikt over det karibiske hav og Trident Castle. Det eneste problemet med å bo her er at du ikke har lyst til å forlate rommet! Drum & Bass er det største rommet og har en stor terrasse med badestamp og flott utsikt. Rocksteady er det minste og billigste rommet, men det ingenting feil med det. Flott utsikt og stort baderom med steamdusj. Mento er det rommet som ligger mest skjermet og “dypest” inne i jungelen. Badestamp og hengekøye ute på terrassen.

Alle rommene har Apple tv som er fullastet med musikk, film og Netflix abonnement. Hvis de ikke har filmen du vil se så bestiller du bare på hotellets Apple konto. Skulle du være uheldig og oppleve dårlig vær er du med andre ord godt rigget. Alle rom har også BOSE høytalere og dockingstasjon.

Les mer om hotellet her.

 

Strand

Geejam har sin egen lille private strand i lagunen rett nedenfor hotellet. Her finner du en liten sandstrand og deilige solsenger som er plassert rundt på området. Det er sjelden folk her og som regel har du hele området for deg selv. Et stort rev med fantastiske dykkemuligheter ligger rett utenfor stranden og igjen, du er helt alene. Vannet i lagunen er krystallklart og en flere underjordiske kilder med ferskvann strømmer ut her, noe som gjør svømmeturen din helt magisk. Det er WIFI på stranden og Geejam har kanoer og snorkelutstyr som du kan benytte deg av.

Fem minutter fra Geejam ligger Frenchman’s Cove. Denne stranden er kjent fra filmer som Cocktail og er utrolig vakker. En elv med krystallklart vann renner ut i denne lille viken så du kan velge om du vil bade i ferskvann eller det karibiske hav. Drar du hit tidlig på morgenen vil du nesten garantert oppleve å nyte en av verdens vakreste strender, helt alene. Du kan enten gå til Frenchman’s eller få hotellet til å kjøre deg.

10 min fra Geejam ligger den blå lagune. En “bunnløs” lagune med krystallklart kildevann. Dette er ikke et sted man tilbringer en hel dag, men du kan jo ta deg en joggetur og hoppe i lagunen!

Winnifred beach ligger et lite kvarter fra Geejam. Dette er stranden Jamaicanerne ofte drar til. Mye folk på helgene, men ellers er det helt stille her også. Lang, hvit sandstrand, jerk chicken og kald Red Stripe 🙂

Les mer om hotellet her.

 

Mat & Drikke

Sushi, hummer, reker, fisk og kylling! Maten på Geejam er sunn og fantastisk god. Menyen er liten, men hvis du ønsker noe annet så er det bare å spørre kokken. Til frokost får du ferskpresset appelsinjuice, espresso eller presskannekaffe, omletter, egg, pannekaker og brød laget på hotellet. Du kan spise på din egen veranda eller i Bushbar. Vinkartet er lite, men med gode alternativer.

Les mer om hotellet her.

 

Trening

Det finnes et lite treningsrom på Geejam, men det er ikke mye å skryte av. Trident Hotel som ligger 10min unna og eies av samme gruppe har et utmerket treningsrom og personalet kjører deg gjerne dit hvis du ønsker. Det er flotte muligheter for jogging forbi San San Beach og den blå lagune, men veiene er smale og det er mye vegetasjon så vær forsiktig.

Les mer om hotellet her.

Les flere saker fra OneLoveHotels:

Vi har besøkt Sir Richard Bransons private safari lodge

Her er hotellet «alle» kjendisene på må bo på

Dette er verdens dyreste hotell