Ett av de vakreste stedene i Provence

Vink farvel til hverdagens plikter og bestill en ferietur utenom det vanlige. Alle drømmer om å unne seg et opphold på et luksushotell, gjerne i kombinasjon med en eventyrlig destinasjon. Vi søker etter hoteller som tilbyr det lille ekstra, hvor beliggenhet, servise, kvalitet og luksuriøse omgivelser står i fokus. Bestem deg for at sommeren 2019 er året hvor du belønner deg selv med en unik ferieopplevelse.

Provence på sitt beste

Frankrikes godt besøkte områder som Nice, Cannes og St. Tropez  trekker til seg tusenvis av nordmenn hvert år. Det finnes derimot skjulte perler som enda ikke har blitt oversvømmet av turister med sokker i sandalene. Landsbyen Gordes er en av de vakreste landsbyene Frankrike og hotellet La Bastide de Gordes frister med et ferieopphold i særklasse.

Sjarmen i den lille landsbyen er de landlige omgivelsene og koselige atmosfæren. Det er kun 2000 mennesker som bor her fast, men det er 23 overnattingsmuligheter i den nydelige byen. Faktisk så er flere av dem av hotellene i luksusklassen med hele 5 stjerner. De fleste av hotellene er ikke store og minner heller mer om villa-  og leilighetskomplekser. Dette er derfor et fint sted for vennegjengen. Ta med venner og familier på en tur hvor dere nyter late dager i solen med god mat og drikke i sjarmerende omgivelser. Her finner du oversikten over alle overnattingstedene i Gordes.Les også:Mykonos på sitt beste

Bli sjarmert

Forestill deg trange, brosteinsbelagte gater, gamle bygg som skaper en koselig atmosfære og de små veiene som alle fører opp til byens hjertet, et slott. Dette er byens hoved-severdighet. Slottet ble i 1525 delvis gjenoppbygd i renessansestil. Som turist kan du spase rundt i byen, sette deg ned på et av landsbyens spisesteder og nyte et velsmakende måltid eller ta turen til frilufts-museet litt utenfor byen. Et marked arrangeres faste dager i uken hvor du kan kjøpe alt fra mat til lokale produkter. Gordes er omringet av jordbruksland og åker. Oliventrær, lavendelåker og eiketrær inviterer deg til en sykkeltur. Men du trenger faktisk ikke å gjøre noe konkret i Gordes. Nyt late dager på hotellet, slikk solen og unn deg litt luksus på hotellets fasiliteter. Ta en titt på over alle hotellene i Gorden.

Er du et luksusdyr bør du klikke deg inn på LaurelNights. Her finner du oversikt over de aller beste, mest luksuriøse og ekstraordinære hoteller i hele verden.

Føl deg som VIP

Først og fremst har femstjerners hotellet en utsikt som gjerne kan kalles for aristokratisk. Hotellet er situert på en bakketopp og gjestene kan nyte en herlig panoramautsikt over Luberon-dalen. Hotellet fikk en aldri så liten ansiktsløst på svimlende 18 millioner pund i 2015 og tilbyr rom fylt innredet i stil fra 1700-tallet. Suitene og rommene er fargerike, overdådige og fylt med kunst. Les også: Londons billigste luksushotell

Michelin-stjerne restaurant og deilig spa

Det finnes 3 restauranter på hotellet. På L’Orangerie og La Citadelle kan du nyte provencalske retter med lokale og sesongbaserte råvarer. Regional vin er en selvfølge på menyen og den kan nytes på terrassen eller på den hvelvede spisesalen. Hver søndag tilbyr hotellet nydelig brunch som bør nytes til den storslåtte utsikten. Se bilder av flere rom og hotellets fasiliteter her. Hotellets tredje restaurant passer for deg som ser etter en gastronomisk opplevelse. Pèir I Pierre Gagnaire TT har en Michelin-stjerne og rettene er tilberedt av den franske Michelin-stjernekokken Pierre Gagnaire og hans team. På Sisley Paris spa kan du bestille deg en deilig massasje, ta boblebad, tyrkisk bad eller ta en dukkert i innendørsbassenget eller 2 av hotellets utendørsbassenger. Setter du turen til Provence på høsten kan du likevel komme hjem med glød i huden. Hotellet har et solarium for alle som jakten den mørke brunfargen. Se flere bilder av hotellet.

Foruten har du som gjest på hotellet tilgang til fasiliteter som treningsenter, konferansesaler, terrasse, hage, bibliotek, møterom og sykkelutleie. Dette er også et populært hotell for forelskede par og hotellet tilbyr bryllupstjenester. Se flere bilder av dette sjarmerende hotellet her.