Getty Images

Stort salg på Radisson-hoteller: Spar opptil 20 prosent på ditt opphold

Badeferie eller storbytur? Nå kan du spare tusenlapper på hoteller i flotte reisemål som London, Roma, Stockholm og Gran Canaria.

Ingenting er som å reise på weekendtur og utforske gater, historiske severdigheter, bylivet og oppleve en annen kultur enn vår egen. En langhelg i en storby kan du så og si gjøre når som helst, og du har mange alternativer å velge mellom. Vi har samlet noen populære storbyer med hoteller som du kan spare penger på.

Nå kan du nemlig gjøre et skikkelig hotellkupp hos Radisson Blu. Hotellkjeden kjører en kampanje hvor du kan spare opptil 20 % rabatt på over 450 hoteller. Salget varer fra 3. til 30. juni, og periode for opphold gjelder mellom 14. juni og 31. august.

Se hele det store hotellsalget her!

Her er topphoteller fra salget:

London – Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

En weekendtur til London blir vi aldri lei av. Det er en kort flytur unna og billettprisene er ikke så ille heller. London byr på mange aktiviteter og severdigheter både for store og små. Enten det er shopping på Oxfordstreet, besøke Englands største lekebutikk eller hilse på kongefamilien på Buckingham Palace. Det er så mye å finne på i byen at man kan slite med å finne ut av hva man skal prioritere. Her kan du lese en guide på hvilke steder du bør oppleve.

Skal du på forretningsreise eller en kjapp tur innom London, er dette hotellet et perfekt valg. Radisson Blu Hotel London er det eneste hotellet som er knyttet til Standsted flyplass gjennom en skjermet gangvei. Hotellet har tre internasjonale restauranter og stilfulle rom med gratis wi-fi. I tillegg er det tilgang til et treningsstudio, dersom du trenger å ta med treningsrutinene på tur.

Les mer om hotellet her.

Gran Canaria: Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

En tur til Gran Canaria er en must minst én gang i året for oss nordmenn. Øya er perfekt når det er på sitt kaldeste her i Norge med sine 350 soldager i året. Med lave priser, flotte hoteller og en flust av butikker, strender og restauranter, er Gran Canaria et godt utgangspunkt for en vellykket ferie.

Dette femstjerners hotellet ligger 10 minutter unna stranden Puerto de Mogan. Barnebassenget og hotellets barneklubb Very Impoertant Children (VIP) er morsomt for de yngste. Om du har lyst på en treningsøkt, har hotellet flere alternativer, deriblant et treningsstudio og en sportsbane for ulike idretter. Etter en treningstime kan du slappe av på hotellets spa eller nyte solen på terrassen. I tillegg har hotellet gode fasiliteter for de forretningsreisende.

Les mer om hotellet her.

Göteborg – Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Du vil neppe kjede deg i Göteborg. En weekendtur byr på mange opplevelser for alle aldre. Samtidig er det så enkelt å ta med seg bilen, eller bestille en togtur til Sveriges nest største by. Du kan for eksempel tilbringe en hel dag på Liseberg med de aller minste, henge rundt i den hippe bydelen Haga, eller se forestillinger på Gotenburg Opera House.

Bo midt i Göteborg sentrum rett overfor Gøteborg sentralstasjon – du finner altså butikker og restauranter i gangavstand. Liseberg ligger omtrent to kilometer unna. I tillegg til den gode beliggenheten, tilbyr hotellet gode fasiliteter og moderne rom. Om du er i Gøteborg for jobb, kan du velge mellom 16 møterom eller en hall med plass til over 1000 personer.

Les mer om hotellet her.

Stockholm – Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm

Sveriges hovedstad er en fantastisk by å reise til for et lite avbrekk. Ta en handletur på Sveriges mest kjente handlegate, Drottninggatan, som starter fra Gamla Stan og strekker seg oppover til Odenplan. Stureplan må oppleves i alle døgnets tider – spesielt på kveldstid. Stikk innom Skybar, som er en av Sveriges mest berømte nattklubber.  Er du en av de som vil nyte kafékulturen, er Cafe String kafeen du skal lete opp.

Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm ligger ganske sentralt og i nærheten av shoppingsteder og Stockholm Waterfront Congress Center. Hotellet scorer høyt på frokost og service. Det er tillatt med kjæledyr og det er tilgang til eget treningsrom om du vil ta deg en kjapp treningsøkt. Ankommer du hotellet med egen bil, kan du få gratis parkering i parkeringshuset. Gratis wi-fi er tilgjenglig i alle rom. Et flott hotell både for barnefamilier og par.

Les mer om hotellet her.

København – Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Den sjarmerende hovedstaden er elsket av mange grunner. Danskene har en unik sans for mat og drikke, design og hygge. Ikke minst er det et perfekt reisemål for de med barn. Du kan oppdage byen på sykkel, spise og drikke godt på Mother i Kødbyen og ta en shoppingrunde på Strøget. Er du ikke glad i fly, kan du lett reise med tog eller buss.

Dette hotellet er designet av den danske arkitekten Arne Jacobsen, designet for å være Københavns første skyskraper, og de fleste rom har de ikoniske svane-og eggstolene. Her bor du midt i København og rett ved Tivoliet. Slapp på hotellets spa eller få tilgang til et toppmoderne treningssenter på 2000 kvadratmeter.

Les mer om hotellet her.

Roma – Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel

Du finner ikke en mer romantisk storby enn Roma – kjent som romantikkens hovedstad. Ta med din kjære til Trevi og kast mynter i fontenen for hell og lykke. Like ved finner du Spansketrappen, som er det perfekte stedet for en selfie. Hør på jazz på utrolige Charity Café og drikk vin på Il Goccetto på Piazza Navona. En spasertur til Colosseum er selvfølgelig en munst.

Dette er favoritthotellet for mange av flere grunner. Palazzo Montemartini har et spa på 600 kvadratmeter, hvor du kan skjemme deg bort med badstue, tyrkisk bad og boblebad. Palazzo Montemartini ligger 400 meter fra Roma Termini jernbanestasjon, mens Colosseum ligger 20 minutters spasertur unna. Restauranten Senses serverer både italienske og internasjonale retter.

Les mer om hotellet her.

Berlin – Radisson Blu Hotel, Berlin

En hippere og kulere by skal du lete lenge etter. Berlin har ikke bare fantastiske shoppingmuligheter, men er også en by som skapt for de yngste. Med velkjente Berlin Zoo og de store lekeplassene på Tiergarten, har du nærmest en vellykket familieferie. East Side Gallery er en vegg med historie, som også barna synes er morsom. Her har jo folk fått lov til å tegne på veggen!

Bo sentralt i velkjente Alexanderplatz og Museumsinsel, kjent for sine shoppingmuligheter og for å være viktig et trafikknutepunkt i bydelen Mitte. Du kan faktisk oppleve en populær attraksjon midt i hotellobbyen, Aquadom, som er verdens største frittstående sylindrisk akvarium. Om du er klar for å lade opp batteriene, er det bare å ta nytte av Heaven Spa & Fitness.

Les mer om hotellet her.

Oslo – Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Vår kjære hovedstad er en flott by med mye å tilby. Her finner du alt fra urbane Grünerløkka til elegante Frogner, og det enkelt å ta seg fra bydel til bydel. Det er flere ting å oppleve om sommeren, men om været blir surt, er det også mange innendørsaktiviteter å finne på. Du kan for eksempel nyte den spektakulære panoramautsikten fra Radissons restaurant og bar «34» 110 meter over bakkeplan, eller benytte deg av gratis inngang til hotellets badstue og basseng i 34. og 35. etasje.

 

Med sine 37 etasjer og fantastiske utsikt over Oslo og Oslofjorden er Radisson Blu Plaza Hotel Nord-Europas høyeste hotell. Her bor du praktisk plassert like i nærheten av tog, buss og trikk på Oslo S, med gåavstand til mange av hovedstadens populære severdigheter. Paradegata Karl Johan ligger like ved, mens slottet, Akershus festning, Oslo spektrum og Aker brygge ligger innenfor gåavstand.

Les mer om hotellet.

Amsterdam – Radisson Blu Hotel, Amsterdam

Amsterdam er en av våre favoritter for en weekendtur. Byen har alt som trengs for en vellykket helg – alt fra koselige handlegater, gode kafeer og en herlig atmosfære. Nederlands hovedstad er kjent for å være en hipsterby, og med det kommer også mange kule konsepter og temaer på uteliv og spisesteder. Den beste måten å oppleve Amsterdam på er enten på sykkel eller en tilfeldig spasertur.

Du finner dette hotellet kun syv minutter fra livlige Damplassen og 10 minutter fra shoppinggaten Kalverstraat. Restauranten serverer internasjonale retter og en innholdsrik frokostbuffé. Et fint hotell for barnefamilier og par på tur.

Les mer om hotellet her.

Se hele det store hotellsalget her!