Reis på langhelg til byene med vårstemning

Kjenner du at behovet for sol og varme har begynt å melde seg? Eller klarer du kanskje ikke vente med å ta den første utepilsen? Hvorfor ikke bare ta våren på forskudd? Vi har gjort det enkelt for deg: dette er byene hvor våren har begynt å melde sin ankomst – og her bor du best under oppholdet.

Wien

100646902

Østerrikes hovedstad er kjennetegnet av av skjønnet og sjarm. Byen full av historie og representerer noe av det ypperste Europa har å tilby innen kunst, kultur og klassisk musikk. Reiser du hit kan du bo på luksuriøse hoteller for en rimelig penge, som for eksempel dette hotellet. Det finnes også en rekke hoteller som passer perfekt til et stramt budsjett, og da anbefaler vi dette hotellet.

Finn de rimeligste flybillettene her

Roma

178041179

Roma er byen for deg som elsker trange gater, fantastisk severdigheter, shopping, italiensk mat og romantikk. Har du enda ikke fått reist til Roma, er det helt perfekt å dra ditt nå som varmen ikke overøser byen. Et rimelig (men bra!) alternativ til overnattingssted i denne byen er dette sjarmerende hotellet. Hvis det er slik at lommeboken tillater det kan du leve godt på dette ekslusive hotellet.

Paris

453223793

Paris er byen som aldri går av moten. Reiser du hit nå, kan du sitte på en fortausrestaurant med et glass i hånden (kanskje også et lite pledd) mens du nyter synet av menneskene som flyr forbi. Ikke glem at dette er også byen for alle romantikerne der ute, så kanskje du kan overraske din heldige utkårede med en langhelg hit? Sjekk ut dette hotellet i det trendy området Marais, eller velg dette hotellet hvis du virkelig vil overraske kjæresten.

Gdansk

179121903

Dette er byen hvor prisene for lokale produkter og spa-behandlinger er så lave at du ikke kan gjøre annet enn å smile. I tillegg byr byen på en rekke kulturelle og historiske attraksjoner, trange gater med masse butikker, og ikke minst billig mat og drikke. Når det gjelder overnatting er hotell også svært billig. Sjekke ut dette flotte spa-hotellet, eller dette eksklusive hotellet – begget til en rimelig penge.

Finn de rimeligste flybillettene her

London

119394352

Uansett kjønn og aldergruppe, dette er byen de aller fleste vender tilbake til. Grunnet til dette er enkelt: byen har alt! I London bør du bo på dette deilige hotellet som er plassert super sentralt i byen, eller så er dette flotte hotellet også et alternativ for de som virkelig vil slå på stortromma.  

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

Følg oss på Instagram og Facebook !