Foto: iStock

Hit reiser du i juli

5 hotte reisemål du bør vurdere i juli.

Slipp unna de varme temperaturene i juli og nyt naturen, strendene og shoppinggatene i behagelig varme. Vi har sett på steder hvor det ikke er glovarmt i juli, og der det fortsatt er muligheter for en siste liten-tur.

Få stor oversikt over restplasser her.


Bulgaria

Bulgarias fine sandstrender, fargerike badebyer, det lave prisnivået og den korte flyturen på ca. tre timer, har gjort Bulgaria svært populært. Landet kan skilte med noen av de fineste strendene i Europa. De er brede, langgrunne og finkornede, samtidig som været ligger i underkant av behagelige 30 grader om sommeren. Ja, to viktige faktorer i drømmen om en perfekt sydentur.

Les også: De beste badebyene i Bulgaria

Her finner du mange restplasser til Bulgaria.

Bolata beach i Bulgaria. Kjent strand i nærheten av nasjonalparken, Cape Kaliakra. Foto: iStock


Madeira

Er du eventyrlysten kommer du til å bare elske Madeia. Denne portugisiske øya er kåret til verdens beste øy i 2017, og vant over populære øyer som Bali, Hawaii og Fiji. Øya ligger nærme Nord-Afrika og byr på subtropisk klima med gjennomsnittstemperatur på 23 grader i juli. På Madeira kan du oppdage den herlige hovedstaden Funchal, som består av flotte strender, gatekunst, eksotiske markeder og fantastiske fjell-landskap.

Søk etter restplasser til Funchal her.

Les også: Derfor bør Maidera være din neste opplevelsesferie

Skilt på toppen av Madeira Island, som viser veien til fjelltoppene Pico Ruivo, Ilha og Achada do Teixeira. Foto: iStock

De beste hotellene i Funchal:

Four Views Baia

Enotel Quinta do Sol

Belmond Reid’s Palace

The Vine Hotel

Hotel Madeira


Riga

Noen ganger trenger man en langhelg etter en strandferie. Mye fordi man trenger nye impulser og vil oppdage nye steder. Ta deg en billig weekendtur i sommer i sjarmerende Riga. Under to timer fra Oslo kan du nyte god mat, luksushoteller, sjarmerende gamleby og mye mer – til en tredjeprisen av det du får i Norge. Baltikums Paris er en god blanding av gammelt og nytt . Storbyen er også et spa-paradis. Byen Jurmala ligger 25 kilometer vest for Riga, og kan skilte med en 33 kilometer lang strandlinje. Her ligger temperaturene på 21 grader i juli.

Les også: Weekendturen: Billig og godt i Riga

Du finner restplasser til Riga hos restplass.no!

Her kan du vandre gjennom gatene i gamlebyen, som er oppført på Unesocs verdensarvliste. Foto: iStock

De beste hotellene i Riga:

Gallery Park Hotel & Spa

Dome Hotel

Hotel Bergs

Pullman Riga Old Town

Grand Hotel Kempinski


Barcelona

Hva med strand-og byferie i ett? Barcelona er da det perfekte valget. Med så mange fine bydeler og skjulte skatter, blir man aldri lei Barcelona – uansett hvor mange ganger man har vært der. Gå rett fra en lang, avslappende dag på stranda til et hektisk byliv. Kystlinjen strekker seg hele 4,5 km, hvor den mest populære stranden er Barceloneta. Det ikoniske W-hotellet ligger på nettopp denne stranden, og på Skybar i 26.etasje finner du den beste utsikten i byen. Gjennomsnittstemperatur i juli? Hele 27 grader.

Søk restplasser til Barcelona her.

Les også: De 10 beste hotellene i Barcelona

Sjekk disse luksushotellene i Barcelona på Laurel Nights!

Barceloneta beach finner du i midten av Barcelona by. Foto: iStock


Kanariøyene

Billig, kort flytur, behagelig og badevennelig. Kanariøyene skuffer aldri. Det er store sjanser for å finne rimelige restplasser til nordmenns feriefavoritt. Ferien din i juli er det perfekte utgangspunkt å ta ut seilene og begynne å gi deg i kast med vinden. Da blir windsurfing og kitesurfing en lek. Velg mellom flere solrike øyer, slik som Gran Canaria, Lanzarote eller Fuerteventura. Gran Canaria er den mest solfylte øya, med en blanding av strand-og storbyliv i ett. Den største øya på Kanariøyene er Tenerife, som frister med flott vulkanlandskap og grønne omgivelser. Vil du ha en mer avslappet atmosfære, har du mange øyer å velge mellom. Fuerteventura og La Gomera for å nevne noen.

Finn restplasser til Kanariøyene her.

Les også: De 10 beste hotellene på Gran Canaria

Utsikten over stranden, Playa de Matorral, i Morro Jable, på øya Fuerteventura. Foto: iStock

De beste hotellene på Kanariøyene: 

Atlantic Holiday, Tenerife

Hotel Spa Villalba, Tenerife

Hipotels La Geria, Lanzarote

Hesperia Lanzarote Playa Dorada, Lanzarote

Arrecife Gran Hotel & Spa, Lanzarote

Regency Torviscas Apartments Suites, Tenerife


Les også:

Derfor er Berlin bedre enn New York

Weekendturen: Besøk magiske Krakow