Gjør kupp på en velfortjent reise til en populær storby eller der hvor sola skinner. Her på Calo des Moro på Mallorca. Foto: iStock

Her finner du de beste restplassene nå

Frister det å bare pakke kofferten og ta det første flyet til Syden eller en storby? På restplass.no kan du bestille deg en pakkereise til fantastiske priser.

Har du enda ikke planlagt ferien i sommer, er det nå du bør slå til. Du kan finne pakkereiser til latterlige priser om du reiser i juli og august. Nå kryr det av billige restplasser til populære reisemål hos restplass.no.

Det er ikke for sent å oppleve romantiske Paris, dra på Game of Thrones-tur i Dubrovnik eller slikke sola på Mallorca. Det å skape reiseminner for livet er bare et klikk unna. Spar penger samtidig som du får tidenes ferie. Alt du trenger å gjøre er å klikke her.

Få stor oversikt over restplasser her.


Restplasser til Syden

restplass.no er det mange ledige pakkereiser til hotte reisemål som Mallorca, Gran Canaria og Kreta til latterlige priser. Kanariøyene er sikret sol året rundt – og Gran Canaria er alltid en stor favoritt blant nordmenn. Vi reiser gjerne tilbake til Hellas igjen og igjen. På øya Kreta er det mange muligheter for både en aktiv og avslappende ferie.

Ellers er Kroatia alltid en sikker en vinner. Feriebyer som Split og Dubrovnik er populære om sommeren for en god grunn. Krystallklart vann, rik historie og garantert sol er noen av grunnene. I tillegg har reiser til Kroatia eksplodert etter TV-serien Game of Thrones. Mange av scenene er nettopp split inn i Dubrovnik og Split – og guidet turer gjennom de kjente stedene har skutt i været.

I sommer stiger naturligvis varmegradene i Syden og vi blir aldri skuffet over det stabile været.

Les også: Derfor elsker vi Mallorca

Se mange restplasser til Syden her.

Kroatia byr på spennende historie, og ikke minst herlige strender med krystallklart vann. Foto: iStock


Restplasser til populære storbyer

I sommer er det ikke bare sol og bad som lokker oss. Vi vil gjerne besøke storbyer som Paris eller Barcelona.

I Barcelona får du by og strand i ett, mens Paris imponerer oss stadig med sine mange romantiske gater og koselige kafeer. Vennegjengen kan ta seg tur til hipsterbyene Amsterdam eller Berlin, hvor det alltid er liv og røre. Sjarmerende Riga har superbillig mat og shopping, og er kun to timer unna med fly.

Les også: Topp 50 mest populære storbyer

Sjekk restplasser til populære storbyer her.


Les også:

Kreta-ferie: Derfor elsker vi den østlige delen

7 reisemål for deg som vil reise med barn