Idol Hotel i Paris Foto: Hotels.com

Rimelige luksushoteller

Her får du mye luksus til rimelige(re) priser.

Å skjemme seg bort er det de fleste av oss vil unne seg på ferie. Bo på et superfint hotell hvor du har tilgang til det meste, med ypperlig service og perfekt beliggenhet.

Hva om vi sier at du få alt dette til rimeligere pris enn før? Det store hotellnettstedet Hotels.com har nemlig salg med opptil 30% på mange luksushoteller i byer som Roma, Paris, London, Barcelona.

 

Sjekk det store salget på luksushoteller her.


Idol Hotel, Paris

Inspirert av funky musikk fra 1960-tallet frem til 1980-tallet, er dette hotellet 100 meter fra togstasjonen Saint-Lazare, 15 minutters gåavstand fra Galeries Lafayette og 18 minutter fra operahuset.

Hovedgaten Champs-Elysées er 20 minutter unna.

Om du vil bo på et romantisk hotell i Paris, i nærheten av shopping og restauranter, er dette det perfekte hotellet for deg. Her vil garantert romantikken blomstre!

Les mer om hotellet her.


Apex Temple Court Hotel, London

Å bo i London kan være dyrt, men vi vil jo aller helst bo sentralt og på et bra hotell. Om du velger du dette 4-stjerners hotellet, bor du i det historiske juristbydelen, Temple. En fin beliggenhet for deg som er opptatt av shopping, restauranter og uteliv. Jernbanestasjonene City Thameslink og Blackfriars ligger en 5-minutters spasertur fra hotellet. Familier vil like seg her, ettersom hotellet har et familievennlig profil.

Les mer om hotellet her.


The Fifteen Keys Hotel, Roma

The Fifteen Keys ligger sentralt til i bydelen Monti, 4 minutters gange fra T-banestasjonen Cavour. Du kan kun velge å bo på ett av de store 15 rommene. Hvert rom er dekorert med blånyanser eller gråfarger med moderne og minimalistiske møbler.

Les mer om hotellet her.


Hotel Okura Amsterdam

Dette romantiske hotellet i Amsterdam er fordelt på 23 etasjer med utsikt over Amsterdams romantiske gater og kanaler. Et relativt stort hotell fordelt på 300 etasjer og 23 etasjer. Unn deg en avslappende kveld på spa eller ta deg en svømmetur på innendørsbassenget. Her kan du koble av helt etter en hektisk byvandring.

Les mer om hotellet her.


Only YOU Boutique Hotel, Madrid

Only YOU Boutique Hotel ligger i et restaurert 1800-tallspalass i Madrid med moderne interiørstil og unike rom. Her bor du ganske sentralt i Chueca ved matmarked og mange shoppingmuligheter.

Er du glad i sightseeing, så bor du ganske nærme de viktigste severdighetene.

Les mer om hotellet her.

 

Sjekk det store salget på luksushoteller her.

 

Les også:

Verdens beste shoppingdestinasjoner

Oslo-hotellene du bør vurdere

Verdens beste hotell 2017