Romantiske perler

Finn gnisten i forholdet på en kjærlighetsferie.En norsk vinter er som vi alle vet kald, mørk og veldig lang. Denne årstiden setter ofte en stopper for kjærlighetslivet til de fleste av oss, og intimiteten i forholdet vårt faller bort. Mange som kjenner seg igjen?For å få gnisten tilbake så kan løsningen være en romantisk langhelg, eller rett og slett en tidlig sommerferie. Vi har samlet de mest romantiske reisemålene i verden, både velkjente klassikere og en del nye overraskelser.Hotelleksperten Hotels.com har gjennomført en stor undersøkelse blandt hele 27.000 reisende fra hele verden hvor de har valgt ut de aller mest romantiske reisemålene. Yvonne Bonanati i Hotels.com sier at det er viktig at man tar seg tid tilå slappe av og nyte hverandres nærvær. Med hektiske liv er det lett å glemme å ta seg tid til slikt. En ferie uten barn kan være nettopp det forholdet ditt trenger.

Velkjente klassikere

Når man snakker om romantisk ferie kommer man ikke unna Paris, det er få byer som er så forbundet med romantikk som denne byen. Her kan du nyte franske delikatesser på en av de mange intime fortausrestaurantene, en tur opp i Eiffeltårent, og mange fantastiske hager hvor du kan ta med din kjære på en koselig piknik.Les mer om Paris her. & Her finner du hoteller i Paris.New York har også er stort utvalg av romantiske tilbud. Nyt en romantisk tur med hest og kjerre etterfulgt av en koselig piknik i Central Park, eller se den vakre solnedgangen fra toppen av Empire State Building. Om du ønsker å gjøre turen helt spesiell kan du kjøpe en giftering på Tiffanys, og fri ute ved frihetsgudinnen.Mer om New York her, og de beste hotellene her.

Italienske favoritter

Italia er og forblir et romantisk land. Dette ser vi ved at de har kapret hele tre plasser på topp 10 listen blandt de aller mest romantiske destinasjonene. De tre plassene er Firenze, Venezia og selvfølgelig Roma, alle disse tre er kjent for sin arkitektoniske skjønnhet og avslappen kultur. I alle disse byene kan du tusle rundt og se på praktfulle bygninger og ikoniske monumenter. Om vi skal anbefale noe som helt sikkert setter følelsene i gang, så må det være en gondoltur i Venezia og måneskinnsturer forbui Fontana di Trevi.  Les mer om Roma her.Finn hoteller for Roma her, Firenze her og Venezia her.

Eksotisk øyromantikk

Om du vil ta sommerferien på forskudd, så anbbefaler vi å reise til litt eksotiske destinasjoner. Et stykke unna Norge finner du Thailand, kjent som smilets land. Det er to øyer i Thailand som er på listen over de mest romantiske reiemålene i verden, nemlig Koh Samui og Ko Phi Phi. Koh Samui er den tredje største øyen i Thailand, og til tross for mange turister så har øyen klart å opprettholde sin opprinnelige sjarm. En av Thailands vakreste øyer er nok Ko Phi Phi, og derfor er naturligvis også dette en av de mest besøkte. Det er denne øyen filmen The beach med Leonardo DiCaprio ble filmet inn, og det har ikke gjort den noe mindre populær.

Finn hoteller på Koh Samui her, og Ko Phi Phi her.Ønsker du minimalt med distraksjoner fra den moderne verden, anbefaler vi personlig å reise til Koh Chang. Dette er en øy som ligger sør-øst i Thailand, utenfor byen Trait. Her er det minimalt med turisme, og de turistene som er der er ofte fra Thailand. Øyen har den største originale jungelen i hele Thailand, og du får virkelig muligheten til å se inn i de lokales daglige liv.

Her finner du hoteller på Koh Chang.Under kan du søke etter billige flybilletter.