Så billig kan du feire våren i Europa

Noe av dette er kjent for folk flest, men vi minner deg her om hvilke flotte opplevelser som venter på deg i noen av Europas hovedsteder i våres.

Vi har funnet noen priseksempler for midtuketurer med utreise tirsdag 3. mars (unntatt til Berlin: 2. mars) og hjemreise fredag 6. mars:

 

London fra 298,- t/r fra Rygge

london1

London er vel Europas mest livlige og pulserende metropol. Hadde ikke Frank Sinatra allerede kalt New York ”byen som aldri sover”, kunne man med rette brukt denne betegnelsen på London. Her finner du alltid mange musikaler og et hav av restauranter å velge mellom, røde busser med travle mennesker, fantastiske shoppingmuligheter, grønne parker og brune puber. Du når ikke å se alt i London på noen få dager, men ikke gå glipp av klassiske attraksjonene: Big Ben, Buckingham Palace, Madame Tussauds vokskabinett og Tower of London.

Søk flybillett til London her

 

Hotelltips:

 

Eccleston Square Hotel

Hvis det er design du er ute etter så har London svært mange perler å by på, men Eccleston er virkelig noe for seg selv. Et lite, luksuriøst hotell ikke langt fra Buckingham Palace som virkelig har et gjennomført design.

Hotellet er kun for voksne (det er altså ikke lov med barn på hotellet), og er også et av de mest teknologiske avanserte hotellene i byen. Den private hagen, en strålende bistro, en iPad hvor du kan bestille roomservice eller bare surfe med, flatskjerm-tv på badet, strømuttak for norske kontakter og gratis 3D-filmer på rommet er noen av de utrolige detaljene som hotellet tilbyr.

Eccleston er en virkelig opplevelse.

Her kan du lese om 10 av Londons beste hoteller

 

Berlin fra 298,- t/r fra Rygge

berlin1

Berlin blir bare en mer og mer populær by å besøke, og det er ikke uten grunn. Byen oser av fremskritt og kraft. Kulturen i Berlin har fått en stor oppblomstring de siste årene, så du kan garantert finne et kulturarrangement som er midt i blinken for deg. Når du først er i byen må du huske å få med deg noen av de store severdighetene: Brandenburger Tor, Reichstag, Checkpoint Charlie, restene av Berlinmuren og det forholdsvis nye minnesmerket for Holocaust.

Søk flybillett til Berlin her 

Les om hvorfor Berlin er verdens beste storby her

 

hotellberlinHotelltips:

 

Mélia Berlin

Mélia Berlin ligger sentralt i Berlin, og i nærheten av Theater am Schiffbauerdamm, Brandenburger Tor og Riksdagsbygningen. Ikke langt unna ligger også Museumsinsel og Berliner Dom. Her kan du benytte deg av hotellets helsestudio eller badstue.

Sjekk også :Sana Berlin Hotel , Hotel Palace Berlin og H10 Berlin Ku’Damm

 

Paris fra 822,- t/r fra Stavanger

paris1

Paris har vært en feriefavoritt i mange år, og vil sikkert være det i mange flere. Dette er jo bare en fantastisk by som alle burde oppleve minst en gang i livet. I Paris kommer du ikke utenom Eiffeltårnet, Mona Lisa på Louvre-museet og den berømte boulevard Champs-Elysées. Glem heller ikke å oppleve Montmartre, kunstnernes fristed i byen, den enestående katedralen Notre Dame og Versailles-slottet litt utenfor Paris. Herlige, klassiske bistroer, kaféer og restauranter gir deg energi til nye oppdagelser.

Søk flybillett til Paris her 

Les mer Paris skjulte skatter her

 

Hotelltips:

 

4491027L`Hotel

L`Hotel  ligger i det historiske området Saint-Germain-des-Prés, og er bedre kjent for å være Oscar Wildes siste hjem. Hotellets barokk-pregende innredning er definisjonen på det vi gjerne forbinder med fransk sjarm og glamour. Er du en matelsker, kommer du i tillegg til å elske hotellets egen restaurant – Le Restaurant- som har én stjerne i Michelinguiden.

 

Praha fra 773,- t/r fra Oslo

praha1

Denne juvelen av en by i Sentral-Europa er full av fantastiske bygninger, imponerende monumenter og storslåtte palasser. Mange vil påstå at Praha er en av verdens aller vakreste byer, så hvorfor ikke dra dit og se med egne øyne om det stemmer? Noe av det beste ved byen er at det historiske sentrum har en overkommelig størrelse og at på en spasertur kan du få med deg de fleste av de viktigste severdighetene. Blant disse kan vi nevne Praha slott med sin flotte utsikt over byen, det berømte astronomiske uret og ikke minst Karlsbroen som alle besøkende bare må ta turen over.

Søk flybillett til Praha her

 

Hotelltips:

 

Barcelo Praha Five Hotel

Et fint og moderne hotell, med lyse rom, gym og badstue. Hotellet befinner seg litt utenfor bykjernen, men metrobanen

er bare noen få minutter unna, og etter tre stopp er du i sentrum. I nærheten ligger Mozart-museet og Staropramen bryggeri.

 

Sjekk priser og tilgjengelighet her

 

Disse prisene i uke 10/2015 ble funnet av Norsk Flyprisindeks fra Reisesøkemotoren travelmarket.no i uke 7, men kan ha endret seg når du søker selv.

 

Kilder: (Travelmarket.no)