Dette er Norges råeste skihoteller

Fra Voss til Trysil eller Beitostølen kan du finne en rekke skiperler med unik beliggenhet og utmerkede fasiliteter. Og der løypa slutter fortsetter opplevelsen.


Ta deg en weekend i fjellet med snøgaranti. Vi har samlet elleve skihoteller med idylliske skiløyper og populære skianlegg.

Norefjell Ski & Spa, Norefjell

Norefjell Ski & Spa er stedet med alt du kan drømme om. Hotellet har havnet til topps i flere kåringer, og ligger kun to timer unna Oslo.

Men det er ikke bare ski du kan nyte her. Ta deg en velfortjent pause med et opphold på spa, utendørs boblebad, eller utforsk den 16 meter lange klatreveggen. Her er det noe for alle.

Sjekk ut hotellet her


Skarsnuten, Hemsedal

På kanten av en fjellhylle 1000 meter over havet ligget Skarsnuten. Hotellet ligger midt i populære Hemsedal skisenter med utsikt over dalen. Hotellet tilbyr blant annet skandinavisk design og god mat i majestetiske omgivelser.

Se mer av hotellet her


Vestlia Resort, Geilo

Midt mellom Oslo og Bergen finner du skiparadiset Geilo.

Et populært sted for vinteraktiviteter er Vestlia Resort, som kanskje har den beste beliggenheten på Geilo. Skiløypene er egnet for alle. Etter en lang dag i skibakken kan du lene deg tilbake på hotellets eksklusive spaområde.

Se nærmere på hotellet her


Highland Lodge, Geilo

Det er ikke mange alpinhoteller som også er designhoteller, men dette er det. Og det befinner seg ikke hvor som helst, men i kremen av den norske fjellheimen.

Det er rett og slett et moderne eventyr som byr på lun hygge, et av Geilos beste spa og nydelig mat laget av lokale råvarer.

Du finner det her


Dr. Holms Hotel, Geilo

Et av Skandinavias fremste resorthoteller har imponert sine gjester helt siden 1909. Det var da hotellet åpnet – samtidig som Bergensbanen.

Hotellet er historisk med sjel og en praktfull beliggenhet i sentrum av fjellandsbyen Geilo.

Her finner du det


Herangtunet Boutique Hotel, Valdres

Ved foten av Jotunheimen finner du denne hotellperlen. Herangtunet ble bygd i tradisjonell Valdresstil på nittitallet.

Hotellrommene lar seg vanskelig beskrive, så se på bildene og drøm deg bort. Og vi kan også love deg at du aldri har sett en restaurant som denne før.

Se nærmere på hotellet her


Radisson Blu Resort, Trysil

Trysil er uten tvil et sted man forbinder med skisport. Beliggenheten til Radisson Blu Resort Trysil gjør at du får mer tid til aktiviteter som slalåm, snowboard og langrenn.

Dette store hotellet kan tilby det aller meste man kan ønske av et skihotell. Skjem deg bort på spa eller ta deg en svømmetur i hotellbassenget innendørs. Her er det mye å nyte.

Se nærmere på hotellet her


Radisson Blu Mountain Resort & Residences, Trysil

Her får du en super beliggenhet som tilbyr overveldende utsikt til de omkringliggende fjellene, et virkelig fint spa, og to restauranter og barer.

Målet for hotellet har vært å gjøre det så bra at alt det barnefamilien trenger for et vellykket opphold skal være på hotellet.

Sjekk ut hotellet her


Scandic Hafjell

Dette flotte hotellet i Øyer har en super plassering for de med barn. Det er fem minutters gange fra Lilleputthammer familiepark og tre kilometer fra både Norsk Kjøretøyhistorisk Museum og Hunderfossen eventyrpark.

Barn under 12 år (opptil fire barn) kan bo gratis på rommet til sine foreldre.

Se nærmere på hotellet her


Gudbrandsgard Hotell, Kvitfjell

Dette er utvilsomt et av landets beste og mest særpregete hoteller. Med sin atmosfære av røff luksus, beliggenhet midt i Kvitfjell sitt alpinanlegg, byr Gudbrandsgard Hotell på eventyrlige opplevelser.

Her kan du kjøre alpin i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt-løypa.

Frokost og parkering er inkludert.

Se flere bilder av hotellet her


Fleischers Hotel, Voss

Fleischers Hotel har vært å se i dalsiden over Vangsvatnet siden 1864, og det drives i dag av femte generasjon Fleischers. Den korte avstanden til Bergen og beliggenheten midt mellom Hardanger- og Sognefjorden gjør Fleischers Hotel til et populært hotell.

Dette tradisjonsrike hotellet tilbyr varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser. Og menyen på Fleischers Hotel er spekket med lokale, sesongbetonte spesialiteter.

Du finner hotellet her