Slik får du forsmak på sommeren

Nå får du opptil 40 % rabatt på reise!

Er du lei vinter, snø og kulde? Sommerferien virker som en evighet til og det frister kanskje lite å reise midt i fellesferien da prisene er høye og du møter på naboen ved badebassenget på Lanzarote?

Skal MÅ du lese videre. I disse dager har nemlig Apollo et fantastisk tilbud til deg som ikke klarer å vente til sol og sommer. Reiser du i april kan du nyte flotte omgivelser, varme og drinker med rosa parasoller på de idylliske Kanariøyene eller eventyrlige Hellas.

Sjekk ut APRILSALGET!!

 

Grand Canaria

Det er ingen hemmelighet at  Grand Canaria troner nordmenns vinterfavoritter innen reisemål. Her kan du feriere med familien, kjæresten eller en gjeng med venner. Mangfoldige Kanariøyene tilbyr sol, strand, god mat og herlig temperaturer når vinteren har satt fotfeste her i Norge.

gran-canaria-34141867-1421417028-ImageGalleryLightbox

De idylliske øynene ligger og venter på å bli utforsket enten du vil tilbringe ferien på stranden, i fjellene, på shopping eller i vann.  Du kan dra opp i fjellene, se den vakre naturen ,besøke de gamle små landsbyene som gjemmer seg mellom de høye steinslottene eller se bananplantasjene. I de store byene finner du alt du måtte trenge av butikker, restauranter, kultur- og nattliv. Unge, voksne, små og store- Kanariøyene er verdt et besøk.

Les mer her.

 

Puerto Rico

Hotell Marina Bayview

Dette er et av de mest populære hotellene i Puerto Rico takket være den nydelig utsikten over havna og et flott bassengområde. Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver, basert på  kundenes vurdering. I tillegg til oppvarmet basseng finner du barnebasseng, bar, poolbar, restaurant og treningsrom til din disposisjon.

MB

 

Tenerif

Green Garden Resort

Familievennlig hotell som passer like godt for barnefamilier som golfentusiaster-– hotellet ligger like ved golfbanen og ti minutter fra badelandet Siam Park.

Hotellet har  et stort og innbydende bassengområde med barnebasseng, gratis solstoler, parasoller og poolbar. I tillegg finnes det spa, trimrom og lekeplass for barn. Her kan hele familien slappe av og lade batteriene i fine grønne omgivelser.

GG

Lanzarote

HD Beach Resort Hotell

Dette er hotellet for deg som øsnker å kombinere ferie med trening og et aktivt liv.

Du kan fylle dagene aktivt og sunt. Hotellet har lagt vekt på aktiviteter og gjestene har mer enn nok å velge mellom som gratis tennis og bordtennis (racket mot depositum), strandvolleyball og minifotball; utleie av terrengsykler og surfebrett, kajakker, katamaraner og paddleboards. Snorkling og dykking med flaske mot avgift.

Hotellområdet er delt i to. Et aktiv ( med blant annet vannsklier)  og et til avkobling ( med infinity basseng). Her nyter de fleste en herlig ferie.

HD

 

Jentetur i sikte? Da MÅ du ta turen hit!

Frister det mer med snø og fjell, kan du se de fantastiske hotellene i Alpene her.

Glad i å bade? Sjekk ut de 10 mest vannvittige hotellbassenger her