LISEBERG: Slik får du gratis inngang til den populære fornøyelsesparken i Sverige. Foto: Getty Images

Jul og halloween på Liseberg: Slik får du gratis inngang

Planer om å besøke Liseberg? Slik får du gratis inngang og her bor du på hotell i nærheten av den populære fornøyelsesparken.

Det kan fort bli dyrt hvis man er flere som skal oppleve Liseberg, men fortvil ikke. Med denne Nordic Choice-kampanjen, får du både hotelltilbud med 5 % rabatt på alle rom og gratis inngang til Liseberg – også i høst og vinter!

Vi kan gjerne ta en helgetur til Göteborg igjen og igjen. Byens mange muligheter for shopping, barnevennelige aktiviteter og uteliv, gjør Gøteborg til et populært reisemål blant nordmenn. Ikke minst at det er det en kort kjøretur unna. Et besøk til Liseberg er absolutt en must for hele familien.

Mellom 12.oktober og 4.november kan du oppleve halloween på Liseberg med hele familien. Fornøyelsesparken blir utrolig vakker med høstdekorasjoner og gresskar i alle former. Liseberg forvandles også til et stort vinterland med julemarked og glitrende julepynt i førjulstiden.

Inngangskort til Liseberg ligger på 100 SEK, men velger du å overnatte på et av Nordic Choice-hotellene* i Gøteborg, får du inngangsbillettene med på kjøpet.

OBS! Husk å bestille via den blå søkeruten nederst på Nordic Choice sin hjemmeside, ellers gjelder ikke kampanjen.  KLIKK HER for å komme til kampanjen.

Alt du må gjøre er å booke overnatting innen 30.desember 2018 gjennom denne kampanjen. Unngå køen og nyt karusellen før alle andre. I tillegg til å bo i nærheten av Liseberg med gratis inngangsbilletter, får du også inkludert frokost.

Kombinér en tur til Liseberg med en herlig weekendtur! Les også: 20 grunner til å reise til Gøteborg

Her er familiehotellene som er inkludert i kampanjen:


Clarion Collection Hotel Odin

Se mer av hotellet her.


Clarion Hotel Post

Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg

Les mer om hotellet her.


Quality Hotel Panorama

Se mer av hotellet her.


Quality Hotel 11

Les mer om hotellet her.


Quality Hotel Winn

Se mer av hotellet her.


Avalon Hotel

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Göteborg

Restaurant og bar OGBG på Comfort Hotel Göteborg

Les mer om hotellet her.


Gøteborg for hele familien

Nordmenn elsker Gøteborg og Sveriges største fornøyelsespark Liseberg, og det er jo ikke så rart. I Gøteborg har hotellene god standard, de snakker et språk vi forstår, det er lett å komme seg dit og byen har mye å by på (Liseberg, Universeum, Slottsparken med natur-dyrepark, kjøpesenteret  Nordstaden, shopping i smågatene rundt, Haga, Gøteborg kunstmuseum, Paddan, Albert Åbergs hus m.m.)

Kom direkte til Nordic Choice-kampanjen her.

*For hver natt du bor på et av hotellene deres i Göteborg spanderer Nordic Chocie 2 inngangsbilletter til Liseberg. Bor du 2 netter får du 4 billetter, bor du 3 får du 6. I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé.

Åpningstidene til Liseberg finner du her.


Her får du billigst og best leiebil.

Liker du det aller beste? Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights.


Les også:

Liseberg: Dette er det beste familiehotellet

De 10 beste hotellene i Gøteborg