Slik får du tidenes London-tur

Nordmenns favorittby er London, her er guiden for å oppleve den på nytt. 

22099_192_z

Bo på hotellet med verdens beste bar

Artesian_bar_in_the_evening_Langham_Hotel_London@gallerymain

Du har sikkert stått ved Topshop ved Oxford Circus en eller annen gang i løpet av et London-besøk. Neste gang kan du gå i motsatt retning av Piccadadilly Circus på Regent Street i rundt 5 minutter. Du vil da komme til det legendariske hotellet The Langham. Et hotell med verdens beste bar.

I 2013 ble baren kåret til nettopp det av Drinks International. Baren er Artesian og har det største utvalget av rom i London, og et cocktail-utvalg uten like. Om ikke det er nok så har hotellet den svært gode restauranten Roux at The Landau, en veldig god afternnon tea på Palm Court – medlem av The Tea Guild, og stedet hvor hele konseptet med afternoon tea startet nesten 150 år siden.

hva er det med dette hotellet? The Langham var det første storhotellet i London. Året var 1865. Nå er det et nyoppusset luksushotell uten like, historiemessig og servicemessig. Dette er en opplevelse.

Sjekk priser og se flere bilder av hotellet her

537268_253_b

Hvis du ikke får nok gode drinker på Artesian drar du videre til Experimental Cocktail Club.

Du kan også oppleve noe virkelig klassisk London ved å besøke et museum som rett og slett er virkelig annerledes: Dennis Sever’s House. Det museet er rett ved Liverpool Street Station. Der kan man bo på et annet utrolig hotell: Rosewood.

Så kan du spise nesten så britisk og cockney som du kan på The Seagrass. Du kan så dra til Crystal Palace, sør i London, for shopping. Her finner du mange små, uavhengige butikker med litt annerledes utvalg enn du er vant til.

En liten tur på Google og til Timeout vil hjelpe deg til å finne de nyeste, og kule butikkene.