Slik får du tidenes London-tur

Nordmenns favorittby, opplevd på nytt. 

22099_192_z

Bo på hotellet med verdens beste bar

Artesian_bar_in_the_evening_Langham_Hotel_London@gallerymainDu har sikkert stått ved Topshop ved Oxford Circus en eller annen gang i løpet av et London-besøk. Neste gang kan du gå i motsatt retning av Piccadadilly Circus på Regent Street i rundt 5 minutter.

Du vil da komme til det legendariske hotellet The Langham. Et hotell med verdens beste bar.

kitchen_suite_tllon_enI 2013 ble baren kåret til nettopp det av Drinks International. Baren er Artesian og har det største utvalget av rom i London, og et cocktail-utvalg uten like.

Om ikke det er nok så har hotellet den svært gode restauranten Roux at The Landau, en veldig god afternnon tea på Palm Court – medlem av The Tea Guild, og stedet hvor hele konseptet med afternoon tea startet nesten 150 år siden.

Så hva er det med dette hotellet? The Langham var det første storhotellet i London. Året var 1865. Nå er det et nyoppusset luksushotell uten like, historiemessig og servicemessig. Dette er en opplevelse.

Sjekk priser og se flere bilder av hotellet her

537268_253_bHvis du ikke får nok gode drinker på Artesian drar du videre til Experimental Cocktail Club.

Du kan også oppleve noe virkelig klassisk London ved å besøke et museum som rett og slett er virkelig annerledes: Dennis Sever’s House. Det museet er rett ved Liverpool Street Station. Der kan man bo på et annet utrolig hotell: Rosewood.

Så kan du spise nesten så britisk og cockney som du kan på The Seagrass.

Du kan så dra til Crystal Palace, sør i London, for shopping. Her finner du mange små, uavhengige butikker med litt annerledes utvalg enn du er vant til. En liten tur på Google og til Timeout vil hjelpe deg til å finne de nyeste, og kule butikkene.

Sjekk andre hoteller i London her

Les også:

10 hotellkupp i London

Den virkelig store London-guiden

De 10 beste hotellene i London