Slik opplever du Oslo-videoen alle snakker om

Utlendingene elsker Oslo-reklamen som florerer på nett. Hit drar du for å oppleve stedene.

Kampanjevideoen er så langt sett av over 1,4 millioner ganger, hvor 90 % av de som har sett den er internasjonale. Men hvor i Oslo er dette? Vi har funnet attraksjonene, og tipser deg om hvor du må overnatte under Oslo-turen din.

 

Les også: 10 ting du må gjøre i Oslo

 

Sam og Mareala fra New Zealand synes at Paris-turen ble #fail da de ikke fikk sett Mona Lisa-maleriet slik som de ville. Et virvar av mennesker og selfiestanger overskygget en av verdens mest besøkte attraksjoner på Louvre-museet.

De ble reddet gjennom kampanjen The Great Escape*, som fløy paret over til Oslo for en mer rolig storbyferie. Det kan være vanskelig å se alle stedene paret har besøkt i videosnuttene, men nå trenger du ikke å lure. Se hvor paret dro på sightseeing i Oslo under bildet (dette er Instagram-bildet Maraela la ut fra Paris):

 

Les også: Visit Oslo: Oslo-reklamen utlendingene elsker

 

Self(absorbed)ies with Mona Lisa ?

Et innlegg delt av Marela Glavaš (@marelaglavas)

Lurer du på hvor stedene er som vist i videoen?

Marela og Sam var på Bar Brutus, Himkok, kafeen på Astrup Fearnley Museet, Godt Brød Grünerløkka, Astral, Vippa Oslo, Nasjonalgalleriet, Ekebergparken Skulpturpark og Blå. De bodde i en AirBnB-leilighet i Barcode, brukte bysykler , prøvde SUP med Aksel Kolstad (bookes gjennom appen Lokalii) og var på en «hemmelig konsert» i regi av Sofar Sounds, skriver VisitOslo på sine hjemmesider.

 

Les også: Norges beste hotell 2017

 

*»Redningsaksjonen» The Great Escape er et samarbeid organisert av Oslo Brand Alliance, som inkluderer Oslo Region, Oslo Business Region og VisitOSLO.


Her er Oslos mest populære hoteller nå

Vil du oppleve Oslo slik som Marela og Sam? Disse hotellene er verdt å få med seg:

Moderne designerhotell: Thon Hotel Rosenkrantz

TripAdvisors lesere har stemt frem Thon Hotel Rosenkrantz som Norges aller beste. Dette er et moderne designhotell, kun et kvartal fra Oslos hovedgate Karl Johan. Se bilder og sjekk priser her.

Oslos mest luksuriøse hotell: The Thief

The Thief har vunnet flere prestisjetunge priser helt siden Petter Stordalen åpnet dørene i 2013. Blant annet kapret Stordalens hotell plass på «The Gold List 2017 – our favorite hotels in the world».i reisemagasinet Condé Nast Traveller to år på rad. Se bilder og sjekk priser her.

THE THIEF, Oslo

En klassiker: Hotel Continental

Dette 5-stjernershotellet ligger midt i hjertet av Oslo ved nasjonalteateret. Gjennom i fire generasjoner har Hotel Continental blitt bygd opp av én og samme familie. I tillegg til sine 155 luksuriøse rom og suiter, har hotellet fem restauranter som byr på en spennende mat-og vinmeny. Se bilder og sjekk priser her.

Bo ved Oslos trendy strøk, Barcode: Thon Hotel Opera

Skal du bo i nærheten av Oslos populære strøk, Barcode, er det dette hotellet du bør velge. Hotellet ligger også i nærheten av Operahuset og Oslo City. Se bilder og sjekk priser her.

Thon Hotel Opera, Oslo, Hotellets front

Trendy valg på Grunerløkka: Scandic Vulkan

Mathallen er et populært marked-og restaurantsted i hovedstaden alle bør oppleve. Denne ligger på Løkka, som er en av Oslos kuleste bydeler.  Se bilder og sjekk priser her.


Finn Oslos aller beste hoteller på Lauel Nights!


Les også:

Norges kuleste gate ligger i Oslo

De beste hotellene i Oslo

Oslos beste utesteder

Kilder: Nettavisen nyheter, VisitOslo