Slik samler du gratis overnattinger mens du sover

Hotels.com har nå kommet med et genialt tilbud som virkelig tjener seg. 

Nå kan du nemlig samle ti overnattinger, og få en bonusovernatting. Bestill hotell på hotels.com og samle overnattinger når oppholdet er ferdig. Når du har samlet ti netter gir hotels.com deg en bonusovernatting som du kan bruke når og hvor du vil på en fremtidig bestilling. Dette er hotels.com sin måte å takke deg for at du bestiller gjennom dem.

Ingen restriksjoner

Du kan løse inn bonusovernattingen din hvor og når du vil, altså til hvilken som helst dato og på hvilket som helst sted 365 dager i året. Hotels.com tilbyr hele 85.000 hoteller verden rundt, og medlemmene har til nå nytt over en million bonusovernattinger.

Hva må du gjøre?

Alt du behøver å gjøre er å registrere deg i Welcome Rewards programmet til hotels.com, så vil de samle overnattinger for deg. Veldig enkelt og veldig greit, dessuten tar det bare to minutter å registrere seg.

10 overnattinger går fortere enn du tror

For noen høres dette kanskje mye ut, men det er det da absolutt ikke. Når du for eksempel bestiller en ukes høstferie, så har du allerede brukt 7 dager, og da er det bare tre igjen, eller en langhelg. For å få litt tips om hvordan du kan samle poeng kan du lese våre reiseguider:

Helgetur til London

Høstferie på fjellet

Strandferie når kulden kommer

New York tur med vennegjengen

Romatisk i Paris

De beste gutteturene

De beste jenteturene

…eller se om du finner noe annet blandt våre reisetips her.