Slik sikrer du deg plass på årets begivenhet

Roskilde har startet nedtellingen og vi er klare, er du?

Bestill årets opplevelse her

Hittil er det rundt 200 artister som Roskilde har på programmet denne sommmeren, og da snakker vi Rihanna, Danny Brown, Goat, Dråpe og mange andre. Skaff deg billett nå!

Festivalliv har alltid vært definisjon på telt, møkkete, vått og kaldt. Nå har Roskilde Festivalen tatt steget videre og gitt ordet en ny betydning, nemlig luksus!

De tilbyr nå mange forskjellige fasiliteter som man kan bestille med det vanlige festivalpasset.

Ta en titt og unn deg noe ekstra.

Reserver din favorittplass

Nå kan du sikre deg din favorittplass på campområdet. Har du irritert deg over at det alltid er noen som klarer å komme før deg til den beste plassen, gjør noe med det nå. Du kan velge mellom to størrelser på plassen, slik at både du og dine venner kan sette opp teltene der.

Med i bestillingen får alle som er på området så mange varme dusjer dere ønsker gratis under hele festivaluken.

Få et telt «Uptown» eller «Downtown»

«Uptown» er den nordlige delen av festivalområdet (se kart her), mens «Downtown» området er ved den østlige delen av festivalområdet (se kart her). Når du bestiller ferdig oppsatt telt så kan du komme når det passer deg, teltet vil stå og vente på deg fra første dag. Med i denne bestillingen får du også muligheten til å ta så mange varme dusjer du vil, dette er helt gratis! Teltet er ditt til å beholde og ta med deg hjem etter festivalen, kan man få noe bedre minne enn ett eget Roskilde-telt?

Få en egen camp for deg og dine venner

Dette er muligheten til å forhåndsbestille favorittplassen for deg, og alle dine venner. Personalet vil sette opp telt for dere på forhånd, og alt dere trenger å gjøre er å møte opp når det passer dere. Her vil det bli satt opp et stort telt til alle sammen, slik at dere kan være sammen hele dagen og natten. Med i bestillingen vil dere alle kunne nyte så mange varme dusjer dere skulle ønske under festivalen.

Bestill billetter til Roskilde her

Sov tørt og godt i en campingvogn

Er det ikke kjedelig når du våkner opp av at teltet er overfylt med vann på grunn av regnet, eller at noen vekker deg midt på natten fordi de følte for å tulle med teltet ditt? Kom deg inn i varmen og få litt privatliv i en campingvogn. Du vil få en eksklusiv Roskildeplass på campingplassen som ligger her. der vil det være plass til selve vognen, samtidig som at du vil få et campeområde på utsiden av vognen hvor dere kan sitte og nyte livet. Hvor mange personer som benytter vognen sammen er opp til deg. Bestill her!

Ta med din egen buss

Om du og dine venner vil ankomme festivalen i en buss og campe der sammen, er dette fullt mulig! Det har nå blitt satt av egne camper for dette (se kart her).

MC Camp

Dette er for deg som vil ta med motorsykkelen din til festivalen. Nå har du muligheten til å få en egen plass til både deg og motorsykkelen din, så kan du holde et øye med den hele festivaluken. Sjekk ut området her.

Full pakke

Gjør det enklere å pakke sekken når du skal på festival. Nå kan du slippe å dra med deg tunge telt, store soveposer og liggeunderlag, alt dette kan ligge å vente på deg når du ankommer festivalen. Det kan ikke bli noe særlig enklere. Alt dette er ditt til å ta med når du skal hjem igjen.

Bestill ditt festivalpass og se flere gode fasiliteter fra Roskilde her