Foto: Hotels.com

Bo som kongelig på slott

Blir sydenferie og strand for varmt? Storbyferie for stressende? Legg heller turen til et av de fantastiske slottene i Europa og bli skjemt bort som en kongelig!

Adelens tid er heldigvis forbi, men mange av de gamle, historiske slottene i Europa har blitt gjort om til hoteller, restauranter og museer.

På disse flotte hotellene legges det til rette for aktiviteter som jakt, fiske, hesteridning og spa, etterfulgt av afternoon-tee eller fler-retters middag i slottets restauranter, som gjerne er av den prisbelønte typen. Servicen er personlig og opplevelsen utenom det vanlige.

Vi har plukket frem noen slottshoteller for deg som vil leve ut din indre konge eller dronning.


Hotel og Spa de la Bretesche, Missilac, Frankrike

https://thumbnails.trvl-media.com/1fFOqXhZIxTMR5Nfy7tvqBgesfs=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/1000000/910000/907900/907882/d88fa705_z.jpg

Kajakkpadling, ridning eller golf? Etterfulgt av et gourmetmåltid på stedets Michelin-restaurant. Dette vakre stedet i Frankrike tilbyr det beste av det beste!

Du finner det her.


Ashford Castle Cong, Cong, Irland

https://thumbnails.trvl-media.com/r7yNCctxkqAFIZmYYkyok4xKn-s=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/1000000/80000/77000/76936/0091aee1_z.jpg

Dette er et enestående femstjerners hotell i Irland som først ble bygget i 1228. Servicen er personlig, maten av førsteklasse og aktiviteter som falkejakt, golf og museer ligger i umiddelbar nærhet. Vil man ta det med ro, kan man selvfølgelig også bare slappe av og nyte den fantastiske eiendommen.

Se flere bilder her-sjekk priser og tilgjengelighet


Park Hotel Kenmare, Kenmare, Irland

Galleribilde av overnattingsstedet

Dette hotellet er en sjarmerende juvel i hotell-landskapet. Ofte kåret til det aller beste hotellet i Irland. En god vinkjeller, fine spisesteder og god, personlig service. Golfbane rett ved, og med en service som kan være rett ved det ypperste du kan få. Det er også kino og spa på stedet.

Sjekk hotellet her.

Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.


Castello Di Casole, Siena, Italia

https://thumbnails.trvl-media.com/ac2A8ykIsUd0gq1NkZxqTIYC5Pw=/773x515/smart/filters:quality(60)/images.trvl-media.com/hotels/6000000/5060000/5059000/5058985/5058985_26_z.jpg

Med en rik historie og flott natur, ligger dette prisbelønte stedet vakkert til i Toscana. Her kan du nyte lokal vin og fantastisk mat. Noe av det beste Italia kan by på. Kåret til Europas beste resort flere år, og det er det all grunn til å mene at det er.

Sjekk det ut her.


Amberley Castle, Amberley, Storbritannia

Galleribilde av overnattingsstedet

Det blir ikke stort vakrere enn på eventyrlige Amberley Castle i den britiske byen Amberley, hvor du kan rusle rundt i slottets hager, suge til deg historien som ligger tett i veggene og føle at du er hovedpersonen i et ekte eventyr.

Ønsker du også å spille golf, tennis eller et møte med en alpakka? Dette vakre 900 år gamle slottet byr på et eventyr utenom det vanlige.

Se flere bilder her.


Chateau de la Messardiere, Saint Tropez, Frankrike

chateau de messarderie

En drøm for ekte jet-settere! Utrolig vakkert beliggende i St. Tropez med en drøm av en utsikt. Perfekt til bryllup eller andre store anledninger.

Du finner hotellet her.


Häckeberga Slott, Genarp, Sverige

Galleribilde av overnattingsstedet

Häckeberga ligger perfekt til ved innsjøen Hackebergsjön i Häckeberg naturreservat med gode muligheter for fiske, men også et herremåltid på restaurantens restaurant som er oppført i den anerkjente White Guide.

Du finner det her.


Thorskogs Slott, Västerlanda, Sverige

Galleribilde av overnattingsstedet

Slottshotellet ligger vakkert til, med engelsk park og innsjøer i umiddelbar nærhet. Dette prisbelønte slottet er noe av det vakreste Sverige kan by på!

Sjekk hotellet her.

Få flere tips til de aller, aller beste hotellopplevelsene på Laurel Nights.


Les også:

Hotellperlene som virkelig er verdt drømmen

10 luksushoteller i Barcelona